Anket kocanizi kadin masajciya gonderirmisiniz???

sevdiginizi kadin masajciya gonderirmisiniz??

• azlaaaa gondermem

OY: 178 91,3%
  • ne var bunda, Gonderirim

OY: 17 8,7%

• Ankete Katılan
    195
canım bende evlilik yıldönümüz için süpriz yaptım

ama bir fakla,

ikimizde aynı anda kadın masajçı tarafından masaj yapıldı.
eşim çırılçıplak soyundu, fakat ben utandım soyunamadım.
ikimizde misler gibi masaf yaptırdık.
hatta ben kız işini yapabilsin diye kafamı bile çevirdim:)
ama tekte göndermek istemem

abooooowww ben hayatta yaptırmam göndermem bide kız rahat yapsın diye kafamı çevircem kafayı yerim vallaaa.............:1::1:
bak canımm masajıda bence sen yap kucak dansınıda masaj dansı masaj eğitimi al o paketin içindende masajı çıkarttır bence o şekilde yap madem böyle bir süpriz yapmak istiyorsun

canım bende evlilik yıldönümüz için süpriz yaptım

ama bir fakla,

ikimizde aynı anda kadın masajçı tarafından masaj yapıldı.
eşim çırılçıplak soyundu, fakat ben utandım soyunamadım.
ikimizde misler gibi masaf yaptırdık.
hatta ben kız işini yapabilsin diye kafamı bile çevirdim:)
ama tekte göndermek istemem

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

yaaa benim eşimde intden grupfonimi şehirfırsatı mı ne öyle biyerden ayak masajı almış bayan masör yapacakmış. randevuda aldı iki hafta sonra gidecek. sinir oluyorum. ayak masajı ama yinede gitmesini istemiyorum. bende geleyim bakayım nasıl yaptığına falan dedim, hem bak öğrenir sonrada ben yaparım dedim.. yok daha neler dedi, tuhaf tuhaf baktı.. :26: puff yaaa..

yaaa benim eşimde intden grupfonimi şehirfırsatı mı ne öyle biyerden ayak masajı almış bayan masör yapacakmış. randevuda aldı iki hafta sonra gidecek. sinir oluyorum. ayak masajı ama yinede gitmesini istemiyorum. bende geleyim bakayım nasıl yaptığına falan dedim, hem bak öğrenir sonrada ben yaparım dedim.. yok daha neler dedi, tuhaf tuhaf baktı.. :26: puff yaaa..

nedir bu masaj sevdası yaw çok istiyolarsa gitsin erkek masörlere yaptırsınlar yok çırılçıplak soyuncakmışda orasını burasını mıncıklatcakmış :47::47: keserim adamı vallaaaa

ya gidin allah askina böyle süpriz olmaz olsun icerde baska kadin tarafindan esinize masaj yapilcak adami bastan cikarip size göndercekler.bana göre asla olmuyacak seyler ben kiskancliktan cildirrim bunun süprizi romantizmi birseysi kalmaz sac basa gireriz sonra :1::1:
hmm evet yaa haklisin aslinda,, ben obur odada kucak dansi ogrenecem baska kadinda kocama masaj yaparak bastan cikartcak sonrada ohhhh yanima gelsin bilmem neee... sanirim cok abartiyoruz su erkek milletiniii:47: birden kizasim geldiii erkekleree:47::47:
ay kızlar sizlerden korkulur mübarek:)))))
canım çiftlere masajlar var onlardan al, hem sana hem ona süpriz olur.
yokkk yokk vazgectim ben bu masaj isinden, cok simartmamak gerekkkkk
o zaman uzaksak eğer kusura nbakmasın masöslere falan gönderemem ben onu alsın kendine bir masaj koltuğu oturup oturup rahatlasın işte banane
kafasını kırarım oklavam nerde benim uleynnnn:57::9:
hmm aslinda bu masaj koltugu fena fikir degil:34:

sen yapabiliosan iyi benim elimden pek gelmez hemen yoruluyorum zaten sıkılıyorum ne yaptırıyorum ne de yapmasını biliyorum :)
yaa ilk baslarda bende masaj yapmasini hic becermezdim ama esime yapa yapa yapmayi ogrendim:1: ustelik eskisi kadar cabuk yorulmuyorum,, haa yoruldugum zamanda hemen ustune cikiyorum ayaklarimla masaj yapiyorum:1:
haziran alemsin yaaa:9:
msaj yağıyla daha iyi olur diyosun yani kaygan kaygan ficütttttttttttttt:23::52:
yaa aslinda masaj yagi almistim ama kullanmak nasip olmadi, ve haklisin daha kolay olur masaj yaparken:1:
abooooowww ben hayatta yaptırmam göndermem bide kız rahat yapsın diye kafamı çevircem kafayı yerim vallaaa.............:1::1:
bak canımm masajıda bence sen yap kucak dansınıda masaj dansı masaj eğitimi al o paketin içindende masajı çıkarttır bence o şekilde yap madem böyle bir süpriz yapmak istiyorsun

hmm aslinda olabilir, bi goruseyimde, masaji cikarttabilirsem masajsiz olsun. ama simdi ne diyecem ellin gavurunaa:27: onlar anlamazkiiii kiskancliktan bizim duydugumuz duygudan. ellin gavuru iste migdesi genistirr:52:

nedir bu masaj sevdası yaw çok istiyolarsa gitsin erkek masörlere yaptırsınlar yok çırılçıplak soyuncakmışda orasını burasını mıncıklatcakmış :47::47: keserim adamı vallaaaa

demiii yaaa erkeklerin su masaj sevdasini bende hic anlayamadim.. bizimki ne diyo banaa, bazen beni kizdirmak icin hep der "eskiden giderdim masajciya ordaki kizlar yapardi bi guzel masaj bilmem neeee:84::84: aslinda varyaaa yapacam su suprizi ama kadin masaj yerine soyle killi mi killi siskomu siskoo bir adam masor ayni su hamamcilardaki adamlar gibi:52: gorsun masajin kac bucak oldugunuu..

büyük konuşmuş gibi olmayım ama göndermem öyle kıskanç bir insan değilimdir ancak kabul... zaten o da istemez biz birbirimize yapıyoruz melisa yağı defne yağı okaliptus yağı karıştır ooohhhh missss :109:

pole dancing ve lapdance olarak aratırsanız bir sürü video var bu konuda, öğrenin madem öyle

kesinlikle olmaz!
hele tv de mutlu sonla biten masaj solanlarına fuhuştan baskın yapıldıktan sonra

gönderirim ama,
bende erkek masajcıya gideceğim derim.
oda beni göndermeyeceği için,
bende ona "avcunu yala" derim.

pole dancing ve lapdance olarak aratırsanız bir sürü video var bu konuda, öğrenin madem öyle
yaa amac aslinda masaj yap yada dans yap degil. bi kac sayfadada yazmisim asil nedenini.. benim amacim aslinda supriz bi gun yasatmak ve bu supriz gunun icinde erkege masaj yapiliyo ve kadinada o arada lapdanc ogretiliyo ve daha sonra muazam bi romantik kokan odada basbasa kalmak.:16: ama bu masaj benim canimi siktiiiii:50:

o masajci kadini da kocamida yolarimmm beeeee:41::41::41::41::41::41::41::41:
helal kim tutarrr seni yaaaaa:34:
kesinlikle olmaz!
hele tv de mutlu sonla biten masaj solanlarına fuhuştan baskın yapıldıktan sonra
anaaaa fuhusmu:53: aman tanrimmm boyle seyleri duydukcaaa ihhhh iyice igrendim suprizimden:53:

masajyapmanın püf noktalarını videolardan öğrenip,eşinize kendiniz yapın derim.şahsen yollamam :)
yaa evimiz olsa o ortami kendim yaratacam ama malesef daha henus bize ayit bir evimiz yok:14: masajin puf noktalarinida ogrendim aslinda.. kocama sik sik yaparim masaj ama bu durum biraz farklii

ya bosver sen masaji falan git dans mi ogreniyon ne yapiyon yap:1:vala bu gidisle bu isin sonu iyi gelmedi bana .sana baska suprizler bulmak lagzim:44:

ya bosver sen masaji falan git dans mi ogreniyon ne yapiyon yap:1:vala bu gidisle bu isin sonu iyi gelmedi bana .sana baska suprizler bulmak lagzim:44:

canim aslinda supriz cok sahane. yukarida bi sayfada yazmistim ama yine yazayim kisaca. simdi erkege masaj yapiliyo o arada kiz lapdanc ogreniyo ve sonra ikisi romantik bir odaya gidiyo ve ilk once eritilmis cikolata yiyorlar falan sonra sakusi falan iste romantik anlilar dakikalar daha sonra gecenin sonunda musik caliniyo ve kiz giyiniyo ve erkege koltuga soylemesini istiyo erkek tabi bilmiyo, ve kiz lapdanc ediyo erkege ve daha sonrasinida anlatmim istersen:1::1:

aslinda evimiz olsaydi bu ortami kendim yapardim cok zor degil. ilk once kendim lap dans ogrenirdim ve daha sonra kocama muazam bi masaj yapardim -masaj yagi ile falan. sonra eritilmis cikolata ve meyveler falan, sakuzi yok ama dustada birbirimizi islata biliriz:1:
herneysee detaya girmim. ve gece sonunda onu koltuga oturdup lapdancimi yapardim ama isteeee evim yok ortam yokkkk:50:
otelemi gitsek ne yapsakkkkk:26:

topiğin başlığını sesli okuduktan sonra yanımdaki annemin cevabıyla güldüm gece gece;'ben kızılcık sopasıyla masaj yaparım' dedi :)

Back