Anket kocanizi kadin masajciya gonderirmisiniz???

sevdiginizi kadin masajciya gonderirmisiniz??

• azlaaaa gondermem

OY: 178 91,3%
  • ne var bunda, Gonderirim

OY: 17 8,7%

• Ankete Katılan
    195
birde şunuda söyleyeyim.
ehli eller altında yapıldığı zaman masaj insanı gerçekten rahatlatır.

canim aslinda kadinin kocama masaj yapmasi banada ters ama iste bu romantik kokan hava beni birazcik dusundurduuu

madem sürpriz ben olsam kedim odaya mumları dizerim sonra onları ve kokulu mumları yakarım gül yaprakları da serp sonra rahatlatıcı masaj yağları alıp çeşit çeşit aromatik kocama kendim masaj yapardım yok arkadaş benim kocama benden başkası dokunamaz

hayatta göndermem hele bir gitmeye kalksın gebertirim kan çıkar valla:104:

benimkide hele bir gitmeye kalksın çin işkenceleride neymiş türlü işkence ve beyin yeme tekniklerimi kullanıp beynini akıtırım onu kafasını kırarım tekrar sünnet ederim o görür:104:

canim onceden yazdim ben suprizin ayrintilarini istersen oku

ya gidin allah askina böyle süpriz olmaz olsun icerde baska kadin tarafindan esinize masaj yapilcak adami bastan cikarip size göndercekler.bana göre asla olmuyacak seyler ben kiskancliktan cildirrim bunun süprizi romantizmi birseysi kalmaz sac basa gireriz sonra

aynen ya ben de aynısını yaparım hem sonu benim açımdan da mutlu biter bir de şöyle seksi mini bir gecelik de giyerdim adam daha ne yapsın başka kadını

ay kızlar sizlerden korkulur mübarek:)))))
canım çiftlere masajlar var onlardan al, hem sana hem ona süpriz olur.

hatta bırak masajı bir kadın onun yanına dokuz metre onbeş santimden fazla yaklaşmasın isterim ben

aynennnn aynnennn bak olmadan sinirlendimmmm bağırışımın rüzgarında kasırga yaratırım hortum çıkarırım uçar gidern savrulur
sonra elektro şok cihazı alıp heryerine tutarımmm onun

Son düzenleme:
ne münasebet kocama benden başka biri dokunmaya kalksa beynini patlatırım
heheh katiliyorum aslinda sanaaa
birde şunuda söyleyeyim.
ehli eller altında yapıldığı zaman masaj insanı gerçekten rahatlatır.
evet tabikide bu isi bilen yaparsa cok rahatlayici ama kocama erkek yapmasi sartiyla
hayatta göndermem hele bir gitmeye kalksın gebertirim kan çıkar valla:104:
yaaaa bende gebertitim benden habersiz giderseeeee
canim yaa durumum biraz farkli aslinda.. biz evliyiz ama suan evimiz yok esim turkiyede kaliyo bende yurtdisinda ve evde boyle romantik bir ortam hazirlamam zor
hatta bırak masajı bir kadın onun yanına dokuz metre onbeş santimden fazla yaklaşmasın isterim ben
hehe katiliyorum canimmmm

o zaman uzaksak eğer kusura nbakmasın masöslere falan gönderemem ben onu alsın kendine bir masaj koltuğu oturup oturup rahatlasın işte banane
kafasını kırarım oklavam nerde benim uleynnnn

sen yapabiliosan iyi benim elimden pek gelmez hemen yoruluyorum zaten sıkılıyorum ne yaptırıyorum ne de yapmasını biliyorum :)

ayy ne güldürdünbeni ya karnım ağrıdı annem gelecek şimdi ne oluyor bizim kız delirdi herhalde zaten pek akıllı sayılmazdı şimdi de toptan gitti diyecek

bende kotum zatennn annem banada hep bakıp bakıp ne yapıyor bu kendi kendine gülüyor edelarıyla gülüyor alışkınım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…