canim aslinda kadinin kocama masaj yapmasi banada ters ama iste bu romantik kokan hava beni birazcik dusundurduuu
hayatta göndermem hele bir gitmeye kalksın gebertirim kan çıkar valla:104:
canim onceden yazdim ben suprizin ayrintilarini istersen oku
madem sürpriz ben olsam kedim odaya mumları dizerim sonra onları ve kokulu mumları yakarım gül yaprakları da serp sonra rahatlatıcı masaj yağları alıp çeşit çeşit aromatik kocama kendim masaj yapardım yok arkadaş benim kocama benden başkası dokunamaz
hatta bırak masajı bir kadın onun yanına dokuz metre onbeş santimden fazla yaklaşmasın isterim ben
heheh katiliyorum aslinda sanaaane münasebet kocama benden başka biri dokunmaya kalksa beynini patlatırım
evet tabikide bu isi bilen yaparsa cok rahatlayici ama kocama erkek yapmasi sartiylabirde şunuda söyleyeyim.
ehli eller altında yapıldığı zaman masaj insanı gerçekten rahatlatır.
yaaaa bende gebertitim benden habersiz giderseeeeehayatta göndermem hele bir gitmeye kalksın gebertirim kan çıkar valla:104:
canim yaa durumum biraz farkli aslinda.. biz evliyiz ama suan evimiz yokmadem sürpriz ben olsam kedim odaya mumları dizerim sonra onları ve kokulu mumları yakarım gül yaprakları da serp sonra rahatlatıcı masaj yağları alıp çeşit çeşit aromatik kocama kendim masaj yapardım yok arkadaş benim kocama benden başkası dokunamaz
hehe katiliyorum canimmmmhatta bırak masajı bir kadın onun yanına dokuz metre onbeş santimden fazla yaklaşmasın isterim ben
aynen ya ben de aynısını yaparım hem sonu benim açımdan da mutlu biterEki Görüntüle 294044 bir de şöyle seksi mini bir gecelik de giyerdim adam daha ne yapsın başka kadını
aynennnnn
bence benim yapmamı daha çok isteyecektir çünkü daha romantik ve ateşli bir masaj olur oo
heheh katiliyorum aslinda sanaaa
evet tabikide bu isi bilen yaparsa cok rahatlayici ama kocama erkek yapmasi sartiyla
yaaaa bende gebertitim benden habersiz giderseeeee
canim yaa durumum biraz farkli aslinda.. biz evliyiz ama suan evimiz yokesim turkiyede kaliyo bende yurtdisinda ve evde boyle romantik bir ortam hazirlamam zor
hehe katiliyorum canimmmm
ben zaten iki ovar bırakırım tutamam kendimi adamın üstüne atlarım
yok ya ben atlamam öyle her yanımız masaj yağı olur sonra
yaaaa benim esim benden once hep giderdi masajciya belli cabuk agridigi icin ve hayatina girdigimden beri hic masajciya gitmedi hep ben yaparim ama deseki bana masajciya gittim kiyameti koparirimmmmm wallaaa ama simdi bu durum beni birazcik dusundurdu yaaa ne yapsam kiiiii
olsun hiç sorun değil
haziran alemsin yaaa
msaj yağıyla daha iyi olur diyosun yani kaygan kaygan ficütttttttttttttt
ayy ne güldürdünbeni ya karnım ağrıdı annem gelecek şimdi ne oluyor bizim kız delirdi herhalde zaten pek akıllı sayılmazdı şimdi de toptan gitti diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?