Anket kocanizi kadin masajciya gonderirmisiniz???

sevdiginizi kadin masajciya gonderirmisiniz??

• azlaaaa gondermem

OY: 178 91,3%
  • ne var bunda, Gonderirim

OY: 17 8,7%

• Ankete Katılan
    195

evet kız otele gidin en iyisi bu hem jakuzi falan da vardır otelde ohhh miss küçük mumlardan da koyarsın yeni ve seksi de bir parfüm alırsın hatta kocanın beğendiği ve her sıktığında senin üstüne atlamak istediği bir kokuvalla bak sen bunu yap en güzeli bu hem de senin açından da süper masaj yapılırken kıskançlık krizine girmemiş olursun

valla kim olursa olsun benim kocama do-ku-na-maz

yaa yok ben cinlileride kiskanirim benim cinsimden kim olursa olsun kocama dokunsa fitiririm herhalde, yok arkadas ben vazgectim bu masaj isinden. en iyisimi ya otel tutacam yada evimiz oldugunda bekliyecem

haklisin tatlim katiliyorum. kizkanclik krizlerine giremem ben ustelik benim koca unutmaz elline koz vermis olurum ikide bir hatirlatir bana en iyisimi otel olur. ama simdi otele gitsek herkes der otelde ne isiniz var bize gelin bilmem ne ama nerden bilsinlerki romantizim icin otele gitmek istedigimi otele gitme firsatimiz olursa ayni senin dedigin gibi yapacam. hem kucak dansinida az cok biliyorum, bir iki provada ogrenirim iyice, kocam sayesinde masaj yapmayida ogrendim masaj yagi ile super bi masajda yaparim ee sonrasini anlatmim artik

aslaaaaa
haytta yapmam öle bişey
etrafımda tanıdık giden erkekler varda sonlarını gördüm
ne dyim

Evli değilim ama eğer olsaydım ders alıp Masaj öğrenir de yine göndermem ,ten teması yasak !!!!

Masaj olayı tamamen keyfi bir uygulama yani sonuçta bir zaruriyet veya sağlık durumuyla ligli bir şey olmadığından gerek yok bence eşler birbirlerine masaj yapsın daha iyi değil mi.

konu sahibi arkadaşım konuyu açalı bir ay oldu ne yaptın bakalım

kizlarrrr benim kocam daha yanima gelmedi yani kismetse ocagin sonlarina dogru yanima gelecek ve bu suprizli masajida ozaman yapmayi dusunuyordum(kararsizdim) ama kizlar ben cokkk ama cokkkk kiskancim ve kocami masaja gondersem herhalde cildiririm diyer odada:84::84::84::84::84::84:

eger masaji erkek yapabiliyorsa ozaman olabilir ama yok sadece bayanlar yapiyor masaji derlerse ozmaann azlaaaaaa fantastik bir gece yapalim derken aile faicasina girmeyelim
yani kizlar suan belli bisi yok ama dedigm gibi masaj bayan yapiyorsa HAYIR

ve bu arada yorumlar icin tsk walla bu masaj suprizini ilk duydugumda gonderirim gibi gecti aklimdan ama beni uyandirdiniz kriz geciririm gonderirsem kadin masajciya

evli değilim ama evlenince yollamam

ne işi varmış masajcıda ben yaparım ona nasıl masaj isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…