Kocamla son donem karmasik seyler yasandi anlam veremiyorum

Terapi alicam düşünüyorum. Olayın içinde olunca birde bebek olunca biraz tuhaf oluyo
Yani anne baba en kıymetli olan canlılar ama bebeğim babadan mahrum kalicak yanında olsana olmasada ruhen ayrı kalacak ve bu durum canımı yakiyo

Ya kolay değil tabiki. Zaten keşke boyle olmasa yuvalar dağilmasa. Ama adam sizden vazgeçmiş. O kadar terbiyesizlik yapmış. Pişmanlık da yok af dileme vs. Yani şu saatten sonra ayni eve girmek sizin kendinizi degersiz hissetmenize neden olacak. İcten içe affetmeyio surekli kavgalar olacak. İnsan dogumda yasadığı iyiliği de kötüluğü de unutmuyor. Terapi size iyi gelecektir. Anneniz babaniz iyi insanlar bello rabbim uzun ömür versin. Ilerde yeni aşklara yelken de açarsiniz bu duygular boyle kalmaz küllenir illaki

Neyini idare edecekmissin anası değilsin babası değilsin tamam eşisin ama ebeveyni değilsin yikmissam haklı sebeblerim var diyeceksin oğlunuz adam olsaydı koca gibi başımda baba gibi el kadar bebenin yanında duraydi deseydiniz...tabi erkek yapr eder ama şikayet edince sen idare edememisin olur bak gör o adamdan bir halt olmayacak ama ben sana inanıyorum sen hem bebeğine hem kendine sahip çıkacak herşeyin ustesinden gelecek bir kadınsın

Cocukla zor olmaz dimi yani ilerde biri hayatıma girerse oğluma kötü davranır diye çok korkuyorum

Cocukla zor olmaz dimi yani ilerde biri hayatıma girerse oğluma kötü davranır
Yaaa şu yorumunuz beni ağlattı cok guzel kalbiniz var çok teşekkür ederim iki gün önce eve gittim evde kahvaltı vs hicbisey kalmamış kac gündür yemek yemiyorum kahvalti yapmıyorum dedi bana ben şu anda bile bu psikolojiyle çocuğuma cok iyi bakıyorum kendime de bakmak zorundayım güçlü olmak zorundayım ben bi anneyim umarım daha da güzel olur daha da iyi okur hwrsey

Ben bunu hata olarak görüyorum. Hastaneden evinize gelecektiniz ve her şeyinizle eşiniz ilgilenecekti. Birinin annesi dahil olunca diğeri sorun çıkartıyor. Batıda yok böyle bir şey, herkes hastanede gelir anneyi bebeği görür ve gider. Karı koca ikisi bakar bebeğe. Üstelik evde bir çocuk daha varsa ona bile yeterler. Kadın yalnız anneyse de hastane eve hemşire gönderir.

Eşiniz çok zayıf karakterli bir adam. Kim ne dese etkisinde kalmış. Hadi barışalım dese tekrar tekrar nasıl güveneceksiniz?

Esim bana bakabilecek potansiyelde değil sezeryanla doğum yaptım 23 gün ayağa kalkamadım iki kişi koluma girip kaldırdı hep kanamam oldu surekli sicak yemek yemek zorundaydım sütüm gelsin diye bebeğim 5 gün edemedi ve ben kendim tuvalete kalkıp gidemiyodum anneme gelmeyip bu esnada arıza çıkartan es arkadaşıyla icmeye gidiyordu ki le baksaydım çocuğuma

Ailesi gelip bebegi görmediler bile tavır yapmaktan fırsat kalmadı bahaneleri biz davet etmemişiz

Eşiniz karakteri olmayan koca bir bebek ayrıca annesine kocanı beraberinde dolduran sünepe akrabaları baksın. Hem size karşı doldurtacaklar adamı(sözde) hemde bakım mı bekliyorlar. Beraber kalmıyorsunuz kim bilir ne haltlar yiyor? Boşanma kağıdını yollayın evine. Yada son bir kez konuş anlaşmalı boşanalım de.

Bi kac kez evi kontrol ettim bisey bulamadım amannn 4 aylik bebeğine yeni doğum yapmış karısına faydası olmayan adamımı kıskanacam ne halt yerse yesin

Bi kac kez evi kontrol ettim bisey bulamadım amannn 4 aylik bebeğine yeni doğum yapmış karısına faydası olmayan adamımı kıskanacam ne halt yerse yesin
Annesine bakmadığım için bi gizli linç ordan yedim bide oğlunu babasına sikayet ettim hepsi cehpe aldılar bana

Bana eşim çocuğuda s. Git diyecek ben o kocayla adım atarsa barisacam bide çocukla görüntülü konusurken espri yapacak ben gulucem pardon ama gururunuz nerede kaldı bence onu düşünün yaa o çocuğu siz tek başınıza mi yaptınız pardonda çocuğuda al git diyebiliyor size ne kadar ayıp eşiniz bence daha yetişkin bir birey olamamış o boşanma açmıyorsa siz açın ne bekliyorsunuz

Cocukla görüntülü konuşmacılar mecburen buluştuk ve ben esprisine gulmedim

her ne kadar size kötülükte yapmış olsalar, haklıda olsanız bu yaptığınız yanlış. onlar bebeğinde babaannesi, dedesi görmeye hakları var. Küslüğünüzü, kırgınlığınızı çocuğa yansıtmasanız daha doğru olur.

Bahane gibi geldi bana bu durum öncesinde de ara ara tartismalarimizda ayrılalım diyodu sonra biraz zaman geçip normale dönüp sarılıp öpüyodu anlamiyorum
Bebekle baba evine dönmek size koymayacaksa ayrılın derim 1 sene nişanlı kaldım hayat bana zindan oldu

Bu konuda netim bebeğin doğduğuna srvinmediler bile

Cocukla görüntülü konuşmacılar mecburen buluştuk ve ben esprisine gulmedim
Adam azıcık yanaşsa y.odasına gidecek potansiyel var kendinizi kandırmayın.

Anneniz çocuğa bakacaksa çalışacaksanız dik durun adam içiyor berduş evde kafa dinliyor siz yeni doğmuş bebekle uğraşıyorsunuz arada özledim deyip sizi eve çağırır belki de cinsellik yaşıyorsunuz o aklınızı karıştırıyor beni hala seviyor diye
Ailesinin lafıyla evden atmış dönerseniz daha çok ezecekler

Pardon beni evden atan adamla ne cinselligi lutfen bana yorum yazmayın siz olurmu rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…