Kocamla son donem karmasik seyler yasandi anlam veremiyorum

Siz
Siz nasılsınız suan hayatiniz nasil tekrar baristiniz mi buda beni sucluyo babama demeseydin vs vs laf etmeseydin falan filan

Buda annemi aradi bende çıktım bebeginiz nasil siz nasılsınız merak ettim

Ben gayet iyiyim, bosandigim icin hic pisman olmadim. Hatta hic evlenmisim gibi de hissetmiyorum.
Bizim sizden farkli bi durumumuz var babasi kizimi surekli alir, ilgilenir, maddi olarak destek verir. Bebegimde cok mutlu. Kendi cocugum diye ovmuyorum ama cok pozitif ve uysal bi bebek. Henuz bi sorun yok. Yasi buyudukce, bazi seyleri anlamaya basladikca ne olur bilemem tabi

Benim eşimde surekli görmek istiyo fakat maddi olarak suan yapamam diyo bebege takılan altınları boz harca diyo siz tekrar düzen kurabildinizmi

Merhabalar. Konu açmanızın üzerinden çok zaman geçmiş bu sürede ne yaptınız bilmiyorum. Bence zor olacak fakat yaşadıklarınızı bebeğinize yansıtmayın, olabildiğince ona gülümsemeye çalışın ve en güzel döneminiz bebeğinizn küçük olduğu zamanlardır. İlerde pişman olmamak için onunla güzel vakit geçirin. Fakat annelik ile babalığı kıyaslamayın. Babalık sonradan öğrenilir. Eşiniz henüz baba olduğunun farkında bile değil bence. Bebeği ondan saklamak yerine bebekle babasının arasını yapın. Seni çok seviyor, özlüyor, seni gördüğünde daha iyi yiyor falan diyin. Videolarını resimlerini atın. En azından terkettiği şeye üzülsün ve ayrılma kararı verirseniz bile neyi bıraktığını görsün. Para konusuna gelince belki adamın gerçekten parası yok. Bu durumda onu yiyen birsi var. Bu kayın valideniz kayınbabanız yada sizi aldattığı kişi olabilir. En hassas, kırılgan ve takıntılı dönem doğum yaptıktan sonraki dönemdir. Bu dönemde sizi yalnız bırakmakla çok büuük bir hata yapmış eşiniz. Tabii ki birlikte evlilik terapisi almadan biraraya gelmeyin.

Affetmiycem diyorsunuz, peki şu an gidin açın davayı neden adamı bekliyorsunuz?
Beni biri evimden kovacak, peeeeeyy yazmiyim bile yani.

Kesinlikle terapist olmadan konuşmak doğru degil

Bahane gibi geldi bana bu durum öncesinde de ara ara tartismalarimizda ayrılalım diyodu sonra biraz zaman geçip normale dönüp sarılıp öpüyodu anlamiyorum
bir erkeğin "ayrılalım" demesi ne demek ya? cocuk oyuncağı miymis bu iş? ayrılalım ne demek? nasıl gurur kırıcı şeyler bunlar. lohusa halinizle yasadiklariniza bakın ne ayıp. herhalde sutunuz de kesilir bu durumda. o küçücük bebeği böylesine mucizevi bir şeyden mahrum etmenin vebalini nasıl ödeyecekler acaba? sizin adınıza çok üzüldüm. insallah hakkınızda en hayirlisi olur. dualarım sizinle ve bebeginizle

Siz evladının yediğine ictigine bile para vermeyen bi adam için neden hala "barisirsak....' diye planlar yapiyosunuz? Şu vaziyette boşanma davasını gidip sizin açmanız lazım, adam ailesinin ağzına bakıp doğum yapms karısını hastanede bırakmış, sizi bebeğinizle evden kovmus, üstüne bebeğinin bezini karşılamaktan aciz. Siz hala barismak istesin diye bekliyosunuz. Dönün dönün, sonra da ikincb çocuğu yaparsınız.

Barışmak isteyen taraf bı sensin farkında mısın. Adam seni s.ktr etmiş ozurdilememis pişman olmamış eve dön diye almaya gelmemiş senin düşüncen çok garip. Davayı sen aç

Barışalım dese barışacaksın anladığım kadarıyla ama adam aldatmaya da başlamış. Seni de kovmuş istediği gibi küfür de ediyor. Alkol de alıyor ha bir de karısına çocuğuna maddi manevi bakmıyor. Her biri boşanma nedeni yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…