Kocamla gelin.. .. son durum.. Yardimci olur musunuz..

Ben olsam ahlaksızlıklarını uygun bir dille gelinin eşine söylerim. Kanıtlarıyla birlikte sonrada boşar kurtulurum adamdan.

ya olanları en başından beri biliyorsun sadece kubullenemiyorsun seni sevmiştim demişse illaki bişeyler vardır o lafın altında birşeyler yaşanmıştır sen kendini kandırıyorsun şuan oyalıyorsun bizene biz yorum yapar geçeriz senin 3 sene daha konu açmakla geçer güliverin gezileri gibi (eş-gelin ve kardeşim ), asen kendi ömründen çalıyorsun onlara bıze bişey olmaz

Aman 8 10 senedir ayni muhabbet donup duruyo. Boyle boyle omrunu bitiricek iste

Perde yıkatmış ama kocası, perde önemli.
Bütün saçmalıkların arasında en çok buna bozulmuş gibi.
Öyle deme perde önemli. Çiçek, pahalı hediye herkesin aklına geliyor. Sevmek üstüne vazife olmayan, senden beklenmeyen şeylere burnunu sokmaktır.

Şu başlık sinirlerimi bozuyor. Sahra tam bir duvarsın insan şu yazılanlara bir cevao verir. Burada bile sakinliğini koruyorsun. Bari burada çıldır kızım. Adam bile anlam veremiyor belli ki bu sinir bozucu sessizliğe

Sen mi cevap verirsin Sahra Anka, yoksa ben mi vereyim Ümmü Gülsüm ajfjjsksksk ay inşallah boşa gitmez esprim

Ortada başka hesaplar olduğu için cesaretiniz yok anlaşılan ve de boşanıp yeni düzen kurmaktan korkuyorsunuz. Ama cesaretiniz olsa da bırakacağa benzemiyorsunuz. Bu duruma alısmıssınız bence siz, buna hayıflanmak da günlük rutininiz olmuş. Hadi sizin için sorun degil diyelim, kardesinizin aldatılmasına nasıl dayanıyorsunuz? O ikisi arasında muttlaka ama mutlaka bir şeyler var, kendinizi kandırmayın fiziksel bir yoktur diye. Kadın eşinize her istediğini yaptırıyor çünkü cümlelerine bakılırsa cüretkar birisi, size söyleyip duyuracağını söylüyordur eşiniz de susturmak için el pençe olmuş olabilir. Yani ayagını da yıkasa şaşırmayın. Kadın kardeşinizi gözden çıkarmıs kocanız da sizi. Madem hiçbir sey yapmıyorsunuz bari delilleriyle beraber adamın üzerine gidin. Çünkü kocanız sizin her şeyi bilip kabullendiğinizin de farkında maalesef. Onun gözünde çaresiz bir safsınız. Asıl zavallı kendisi halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…