- 10 Eylül 2023
- 330
- 614
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki hersey daha iyi bile olabilir mi esim eksiklik duygusuna kapılıp daha fazla jest daha fazla elinde tutmak isteyebilir mi
Kardeşi de gelir peşinden hep beraber yaşarlar artık.Bacım baktım kaç senedir aynı şeyleri yazmışsın. Ama kişiler değişmiyor. Sen - kocan ve gelin arasında kaçak göçek bişey yaşanıyor. Başlık bile erotik hikaye başlıklarına benziyor tövbe estafurullah. Hayır trolsen eğer bu senin fantezi dünyan diye düşünmeye başladım. Ama hikaye gerçekse anladığım kimsenin boşanmaya niyeti de yok, en iyisi mi sen kocana de ki sen gelini de al gel, biz 3 kişi yaşayalım. Bari yalan dolan girmez işin içine. Alan razı veren razı olur. Gül gibi geçinir gidersiniz.
Yani ne diyim artık. Sürekli aynı konuyu konuşup, yazılanlara da asla cevap vermeyen birine verilecek en iyi tavsiye gibi geldiKardeşi de gelir peşinden hep beraber yaşarlar artık.
Ay yok, en iyisi öyle hep beraber yaşasınlar zaten hshhhshsh dert yok tasa yok.Yani ne diyim artık. Sürekli aynı konuyu konuşup, yazılanlara da asla cevap vermeyen birine verilecek en iyi tavsiye gibi geldi
Gözünün önünde olurlar hiç olmazsa. Eve girerken tesadüf! duyduklarını görürse algılar belki dicem de bence işine gelmiyiAy yok, en iyisi öyle hep beraber yaşasınlar zaten hshhhshsh dert yok tasa yok.
Kardeşimin evi degil, esimin bu aile için ayarladığı kullanmadığımiz ev, onlar arada sırada kalıyor anahtari kayinbabama birakip gidiyorlar geri kendi şehirlerine.. Mangal yapıyorlar esim onlara ayarladiOrtada yaşanmışlıklar var belliki, kadın inanılmaz cüretkar. Kocanız, Kardeşinin eşinin evindeki perdeyi düşünebiliyor Allah bilir daha neler düşünüyordur.
Valla yazmak istemiyorum ama ortada aile içi ilişkiler var gibi
mideniz alıyorsa Allah kabul etsin ne diyelim
Ne kadar zarifsiniz, cevabinizi içtenlikle okudumBunu zaman içinde daha iyi gözlemleyeceksiniz.
Perdeyle halıyla ilgilenmesi ilanı aşkını reddettikten sonra sana sırt çevirmedim, seninle ve sorunlarınla hala ilgileniyorum demek.
Bununla beraber aralarındaki mevzu ilanı aşktan daha öteye gideli çok olmuş. Yazmadığınız çok şey olduğunu tahmin etmekle beraber bu kadarı ile bile durum apaçık ortada.
Eşiniz jestlere devam ederse (ki ediyor, edecek) siz ne yapacaksınız bir karar verdiniz mi?
O aileyi bırakmayacak. Boşansanda ben seni bırakmam sevdim demiş. Kadın ilanı aşk dilemiş bırakmamış.
Böyle paralel aile hayatı yaşamayı daha ne kadar sürdürmeyi planlıyorsunuz?
Affınıza sığınarak; ikisini basana kadar kenardan tırnaklarınızı yemeye devam mı edeceksiniz ?
Size ve kardeşinize layık mı bu yaşadıklarınız?
Kocanızdan boşanmama sebebiniz gelin kişisinin önünü açmak istemeyişiniz mi?
Hoş zaten önü açık. Aralarında baraj kapağı vazifesi gördüğünüzü mü düşünüyorsunuz?
Hanginize daha çok kızdım bilmiyorum. Hikayenin dört kahramanı ve dört suçlusu var.
Ne kadar zarifsiniz, cevabinizi içtenlikle okudum
Esimin onlara ayarladigi yayla evi var, biz kullanmıyoruz, karsi cikmaya çalışsamda annem kalacak desemde esim bu aileye tahsis etti israrla, orada geline ait bir perde vardı, cati zarar gorunce perde islanmis, esimde perdeyi yikatmis, diyelim ki yayla evi denizlide, biz manisadayiz, gelinin evi aydinda
Uzaktan yonetti perde isini esim telefonda
Bu aile gelip yayla evini kullanıp anahtarini kayinbabama birakip gidiyorlar
Gelin itiraf ettikten 3 gun sonra cati zarar görmüş, esim hemen erkek kardesimi arayıp söyleme ihtiyaci duymus, sanki onlarin evi.. Fırsat bu fırsat başıma bela olacak bu kadin deyip yayla evini iptal edemez miydi.. Hadi diyelim perdenin geline ait olduğunu bilmiyor (biliyorda).. Erkek kardesime hala o evi kullanın o eve gidin diyebiliyor..
Eskiden esim kocandan ayrılsan bile arkandayım ben sevdim seni bu zamanda boyle insan bulmak zor demis, arkasından da ben senin abinim demis
Gelin de simdi sevdiğini itiraf etti..ben umuyorum ki kocam korksun, is ciddiye biniyor geri adim atayim desin ama galiba bu böyle olmayacak
Eşiniz orda ne mangallar yapıyordur Allah bilir. Bir türlü anlamadınız gitti...Mangal yapıyorlar esim onlara ayarladi
Cızbız çeviriyordur de mi hshshshhsEşiniz orda ne mangallar yapıyordur Allah bilir. Bir türlü anlamadınız gitti...
Kacak et kesiyo da olabilir...Cızbız çeviriyordur de mi hshshshhs
Ne yapıyorsa kaçak etten yaptığını bir konu sahibi anlamadı diyeceğim de anlamamak için de çok başka bir seviye lazımCızbız çeviriyordur de mi hshshshhs
Yok bu sabır değil başka bir şey artıkSahra yeminle sendr Eyüb peygamberin sabrından var
Para var huzur var herhalde. Düzenini bozmuyor. Geline mi bırakıcam bu rahatlığı diyor muhtemelen.Yok bu sabır değil başka bir şey artık
İki kardeşin paranin gücüne onur,haysiyet birakmayışı bu.Yok bu sabır değil başka bir şey artık
Reddetme konuşması değil de böyle surdurelim sus demek mi olmaz sacmalama bunu duymamış farzediyorum, bu büyük gunah, ben boyle şeyleri sevmem demesiGelin bosan dese bosanir kocaniz. Herkes ayni seyi yazdi size. Korkan adam bu kadar aleni belli etmez ilgisini. Korkmuyor
Reddetme konuşması değil de böyle surdurelim sus demek mi olmaz sacmalama bunu duymamış farzediyorum, bu büyük gunah, ben boyle şeyleri sevmem demesi