- 21 Ağustos 2023
- 387
- 885
Kari kiz da olabilirKacak et kesiyo da olabilir...
Ne desin abla adam karşına geçip sizin gelinle yıllardır sevişiyoruz mu desin, kafan mı iyi, bişey mi içiyon sen gözünü seveyim?Esim bana hic bir sey bahsetmiyor bu konuyu
Bence bikaç tane var böyle bunlar trol. Kendilerince eğleniyorlar. Erkek bile olabilirler. Yoksa bu zeka geriliğinin başka açıklaması olamaz.Ne desin abla adam karşına geçip sizin gelinle yıllardır sevişiyoruz mu desin, kafan mı iyi, bişey mi içiyon sen gözünü seveyim?
Ay inşallah öyledir de bir yerlerde bu kafalarda insanlar yaşamıyordurBence bikaç tane var böyle bunlar trol. Kendilerince eğleniyorlar. Erkek bile olabilirler. Yoksa bu zeka geriliğinin başka açıklaması olamaz.
Yıllardır başka başka hesaplarla geldi, Kazen yakaladıkça birleştirdi hesapları, trol olmasını isterdim, bu kadar takıntı ile birileri bir şekilde yaşamını idame ettirebiliyor yani inanılmaz gerçekten.Bence bikaç tane var böyle bunlar trol. Kendilerince eğleniyorlar. Erkek bile olabilirler. Yoksa bu zeka geriliğinin başka açıklaması olamaz.
Kocamin gelinimize ilgisi vardi, gelinde ona sevdiğini ıtiraf etmis, kocam geline kızmis, ama bu olaydan 3 gun sonra onlara ayarladigi yayla evini su basmış çatıdan, o evde geline ait bir perde vardi, o perde islanmis, kocam o perdeyi yikatmis ve bunu erkek kardeşime söyledi, erkek kardeşime "o evi kullanın, oraya gidin kalın" dedi, kocam perdenin geline ait olduğunu biliyor, bilmese bile neden geline kızdıktan sonra hala onlara ayarladigi yayla evini kullanamalarini istiyor?Eğer konu gerçekse çok kötü ya kocasıyla kardeşinin karısı Allah korusun böyle bir şey başıma gelse heryeri inletirdim konu sahibi hala kocam hiçbirşey bahsetmedi diyor hey Allahım
Bacım sen ne diyorsun?Kocamin gelinimize ilgisi vardi, gelinde ona sevdiğini ıtiraf etmis, kocam geline kızmis,
Para için susuyorlar keyifleri yerinde. Gelip burda bunları anlatıp milleti sinir edip rahatlıyor. Onun da terapi şekli buBacım sen ne diyorsun?
Şu cümleyi kurup bir de daha karışık sinyal diyorsun? Enişte ve gelin birbirlerine açılmışlar, sen daha öyle mi böyle mi diyorsun? Bu kadarı Aşkı Memnu'da bile yok.
Berbat bir durumdasın, bu durumun izahı yok! Normal değil! Ortalama bir ailede, hiçbir kadın/erkek şu duruma tamam demez. Nasıl içinize siniyor abla kardeş şu durum?
Yani bence kocanız o itiraftan sonra gelinle iletişimi tamamen kesmesi gerekiyordu doğru olan bu. Bence reddetmesinin sebebi hemen üstüne atlıyormuş gibi görünmemek için olabilir “reddediyormuş” gibi görünmeye çalışıp alttan alttan mesaj veriyor da olabili. Bide sizin yerinizde olsam kocama “seni seviyorum” diyen gelini parçalardım ne hakla görümcesinin kocasına seviyorum der kardeşine de yazık onu sevmeyen bir kadınla beraberKocamin gelinimize ilgisi vardi, gelinde ona sevdiğini ıtiraf etmis, kocam geline kızmis, ama bu olaydan 3 gun sonra onlara ayarladigi yayla evini su basmış çatıdan, o evde geline ait bir perde vardi, o perde islanmis, kocam o perdeyi yikatmis ve bunu erkek kardeşime söyledi, erkek kardeşime "o evi kullanın, oraya gidin kalın" dedi, kocam perdenin geline ait olduğunu biliyor, bilmese bile neden geline kızdıktan sonra hala onlara ayarladigi yayla evini kullanamalarini istiyor?
. Karışık Sinyaller: Öfke ve ardından yayla evinde rahatlarinı düşünmenin birleşimi, kocamin içinde çelişkili duyguların işareti olabilir mi. Nasıl ilerleyeceğinden emin olmayabilir ve sonuç olarak karışık sinyaller gönderiyor olabilir mi?
4. Kocam geline kızdıktan sonra durumu düzeltmeye çalışıyor olabilir. Yayla evine gidin kullanin bu evi onlara teklif ederek zeytin dalı uzatmaya ve gergin ilişkiyi uzlaştırmaya çalışıyor olabilir mi? Islak perdeyi yıkatıp ve erkek kardesime bu konuda bilgi vererek geline "sana kızdım reddettim, ama bak hala seninle ilgileniyorum"demek olabilir mi?
Senin koca deli gibi aşık, bırakamıyor, arada vicdana gelip wowowo haram tribine giriyor, sonra aynen devam. Karışık sinyal ne ya gözünü seveyim ahahahah bi de felsefe yapmışsın kendi çapında, iyice sıyırdın sen.Kocamin gelinimize ilgisi vardi, gelinde ona sevdiğini ıtiraf etmis, kocam geline kızmis, ama bu olaydan 3 gun sonra onlara ayarladigi yayla evini su basmış çatıdan, o evde geline ait bir perde vardi, o perde islanmis, kocam o perdeyi yikatmis ve bunu erkek kardeşime söyledi, erkek kardeşime "o evi kullanın, oraya gidin kalın" dedi, kocam perdenin geline ait olduğunu biliyor, bilmese bile neden geline kızdıktan sonra hala onlara ayarladigi yayla evini kullanamalarini istiyor?
. Karışık Sinyaller: Öfke ve ardından yayla evinde rahatlarinı düşünmenin birleşimi, kocamin içinde çelişkili duyguların işareti olabilir mi. Nasıl ilerleyeceğinden emin olmayabilir ve sonuç olarak karışık sinyaller gönderiyor olabilir mi?
4. Kocam geline kızdıktan sonra durumu düzeltmeye çalışıyor olabilir. Yayla evine gidin kullanin bu evi onlara teklif ederek zeytin dalı uzatmaya ve gergin ilişkiyi uzlaştırmaya çalışıyor olabilir mi? Islak perdeyi yıkatıp ve erkek kardesime bu konuda bilgi vererek geline "sana kızdım reddettim, ama bak hala seninle ilgileniyorum"demek olabilir mi?
Çocuklar onların çocuklarını çok isterse ne yapacaz, esim alıp götürüyordu onlarıYani bence kocanız o itiraftan sonra gelinle iletişimi tamamen kesmesi gerekiyordu doğru olan bu. Bence reddetmesinin sebebi hemen üstüne atlıyormuş gibi görünmemek için olabilir “reddediyormuş” gibi görünmeye çalışıp alttan alttan mesaj veriyor da olabili. Bide sizin yerinizde olsam kocama “seni seviyorum” diyen gelini parçalardım ne hakla görümcesinin kocasına seviyorum der kardeşine de yazık onu sevmeyen bir kadınla beraber