Kocamla gelin.. .. son durum.. Yardimci olur musunuz..

Amanın ben o gelini yolarım galiba. Şok oldum. Bence eşiniz bu sevgi şeylerini ilk kez duysaydı daha farklı tepki verirdi. Ya farkındaydı ya da zaten bunlar konuşulmuştu. Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum

Peki hersey daha iyi bile olabilir mi esim eksiklik duygusuna kapılıp daha fazla jest daha fazla elinde tutmak isteyebilir mi

Gerçekten bukadar safmısınız yada saf ayağınamı yatıyorsunuz?
Garip garip sorular soruyorsunuz burda
Aralarında ilişki olmadığına bukadar eminseniz 4ünüz biraraya gelince sorsanıza aradaki bağınızı kesmeyi düşünüyormusunuz diye?
İki kardeşi iyi kafaya almış bunlar siz hala kablosuz sarjla konuşuyordu bilmem ne.

O kadar şeyin arasından perde yıkamaya neden bu kadar taktın? Bağlantıyı çözemedim

Peki hersey daha iyi bile olabilir mi esim eksiklik duygusuna kapılıp daha fazla jest daha fazla elinde tutmak isteyebilir mi
Aralarında varsa bişey herşey olabilir ama böyle çarpık ilişkiler içinde acabalarla kafayı yersiniz siz. Netleştirin her şeyi o ne aşkı memnu yalısı gibi.

Rahat millet ya tövbe est
Buradaki rahat sizsiniz

Aman duyulmasın aman boşanmayım diye diye ne değişik hayatlar devam ediyor

3-4 yıldır cinsel problemleri yok sizle birlikte olmak istemiyor artık siz ne anlarsanız

Konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum bu abla fake olabilir mi acaba? Sadece soruyorum

Normal değilsiniz

Öyle bir şey duyacağım şu an bütün sülale birbirine girmiş durumdaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…