Kocamla gelin.. .. son durum.. Yardimci olur musunuz..

Peki neden reddediyor gelini

Reddetmiyor , gelini ayarında kullanıyor maddi olarak karşılık veriyor ilişkiyi bir adım ötesine geçirmiyor muhtemelen fb tarzında kullanıyor ama gelinin romantik ilişkiye taşımasına izin vermiyor
Aslında bunu sizede yapıyor.
Kocan parasını kullanmayı sınır koymayı çok çok iyi bilen bir insan farkındaysan sen kardeşin gelin adamın sınırlarını aşamıyorsunuz

Cinsellik yok eminim, o zaman bagi kesmeyecek, bu aileyle görüşmeye devam edecek?

Cinsellik yok eminim, o zaman bagi kesmeyecek, bu aileyle görüşmeye devam edecek?
Bu kadar yoğun bir çekimin olduğu yerde cinsellik 50 000 defa olmuştur abla kandırma kendini. Asla bırakmaz bu kadını seninki. Neden bıraksın ki? Karısı ve kayınçosu bi şekilde ses çıkarmıyor. Para kaynağının gitmesini göze alamıyorsunuz. Bu adam bu gemiyi havada karada yürütür size de izlemek düşer.

Suç sadece gelinde olsa kocanız karşılık vermese o lafları duyduktan sonra ilişkisini keserdi. Adam önceden çocuklar vasıtasıyla çiçek göndermiş zaten nereye karşılık vermiyor ben anlamadım.

Nasil eminsiniz sayin Sahra, kocanizin pipisi mi yok?

Kablosuz sarja koyup hoparlörlerden konsuyurdu, beni görmedi, eminim net bilgi... Seni sevmiştim demesi bütün hıncım bu yüzden anlamıyorsun artik anla gibi.. Davalar para konusu bahane diyor.. Bunca zaman erkek kardeşimi sikayet etmesinin sebebi en başta.

Esimi sevmis yani.. Huzursuzluğu mutsuzluğu bundan.. Esim bu olaydan 3 gun sonra onun perdesi yikatmis, bilemiyorum perdenin ona ait olup olmadigini biliyormu ama bence biliyor.. Bilmese bile o evin catisi için hala onlara haber vermesi bile bagini kesmeyecegini göstermiyor mu.. Fırsat bu fırsat su evi iptal ediyim bu kız basima bela olacak demiyor baksaniza

Fırsat bu fırsat derken, kime göre neye göre fırsat ? Adam kurtulmak istemiyor ki. Arada vicdana gelip wowowo haram diyodur, sonra devamke ahahahah.

Gelin kimin gelini sizin kardeşinizin mi eş tarafının mi ?

Ben şok.

En mantıklı yorum olmuş tebrikler

Para sizi ve kardeşinizi satın alabiliyor. Ne değişik birşey şu para insana her türlü rezilliği susturtuyor. Sizde biliyorsunuz çatır çatır sevistillerini . Fantezi de olabie sizin ki bir adamı paylaşmak falan hoşunuza gidiyor gibi

Siz yıllardır bu konuyla alakalı konu açıyorsunuz. Bu kadar yıl geçici heyecan mı olur yaa. Sizce süreç aşk mı geçici heyecan mı acaba diye sorulacak aşamayı geçmemiş mi. Kaç konu açtınız farklı isimlerle tarafları değiştirerek bile açtınız. Ne oldu ne değişti siz sadece konforunuzdan ayrılamıyorsunuz ve görmezden geliyorsunuz.

Gonlu olduğunu hep inkar etti, hep onlar hakkinda kötü konuşup onlara iyi davrandı, hala perdeyi yıkattım diyor bu bile onlardan uzaklaşmayacagini göstermiyor mu
Ne zekice ne büyük tespitler bunlar(!) Dalga mı geçiyorsun perde falan. Bunlar yıllardır flörtleşiyorlar sen ve kardeşin üç maymunu oynuyorsunuz. Evlerden ırak yaa

Ben yürüyüş sesinden annemle babamı ayırt ederim, bazı insanlar kokudan direkt kim olduğunu bilirler. Kendinizi kandırıyorsunuz.

Ya siz gormek mi istemiyosunuz yoksa gercekten anlamiyo musunuz orayi cozemedim. Gelin kocanizi parmaginda oynatiyor. Yarin bosanalim, evlenelim dese kardesinizle siz arkalarindan bakakalirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…