Kocamla barıştım eve geri döndüm, aklımda soru işaretleri var

siddet evden gitmeler..
Bence hata yapmissiniz donmekle cift kisilikli diyosunuz Allah korusun gozu donse,sizi oldurse bunu yapmaz diyebiliyomusuniz
Babanizda yaninizdaymis tamam esiniz o babayla bir olmaz bende esimi cok seviyorum ama esime hep derim siddet veya aldatirsan beni kaybedersin diye acikca

size hayret ettim nasik donebildiniz bu kadar ozguvensiz olmayin dikdurun azcik ezdirmeyin gerekirse gitmeyi secio yeni bambaska hayat kurun belki ilerde bu secimle daha da mutlu olcaksiniz

Babanıza üzüldüm.
Bazen reşit olmak yetmiyor da kime anlatacaksın derdini.
evlat böyle abuk sabuk şeyler yapıyor, elden bir şey gelmiyor. Öyle git-gel yapıyor kızı.
Dayak yiyor, hakaret işitiyor, insan yerine konmuyor ama evine(!) gitmek istiyor.
Diyordur adam keşke büyümeseydi de dizimin dibine oturtsaydım.

bana sonu pek hayırlı gibi gröünmedi ama denemek istiyorsan karar senin.

ama şunu eklemeden geçemeyeceğim psikolojik bozukluğu olan kişiler normal ilişkiler sürdüremezler.

Bence siz ilk basta ofke kontrolu saglayin cogu konunuzu okudum cok kavgaci bir tip gbi geldiniz bana.daha ilimli daha sevecen olursaniz belki esiniz sizi tekrardan sever sonucta cocugunun annesisiniz.

Şiddet artarak devam eder, son bulmaz asla

Siz de çok ilginçsiniz, sizi sevmediğini söyleyen ve nafaka vermemek için boşanmayan adamla evliliğe devam ediyorsunuz

Insan bile bile niye yanlis yapmayi secer..yani tamam baba evinde mutlu degildin..kendine yeni bir duzen kuramazmiydin?Mecburmuydun mutsuz oldugun seni asagilayan doven ve seni sevmeyen adama donmeye?
Illa ya koca yada babaya mi tutunmak zorundasin?Bu kadar gucsuz bu kadar aciz olmak seni uzmuyormu?

Arkadaşlar yeni geldim işten kusura bakmayın cevap yazamadım.eleştirileriniz de de haklısınız ben ne diyebilirim ki bunları ben de biliyorum ama kendime söz geçiremiyorum.bwlki özgüven eksikliği belki de ikimizin de özünde birniriöizden başka birisi olmaması ve benim de hatalarım var eğer kusursuz olduğuma inansam dönmezdim inanın.hepinize teker teker tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…