Kocamla barıştım eve geri döndüm, aklımda soru işaretleri var

Ayrıca şiddeti kabullenmemin sebebi çevremdeki kadınlar da böyleydi.hep kadın alttan alıyordu bu da olabilir tam bilmiyorum

Ayrıca şiddeti kabullenmemin sebebi çevremdeki kadınlar da böyleydi.hep kadın alttan alıyordu bu da olabilir tam bilmiyorum

Başka kadınların şiddet görmesi sizinde bunu kabul edeceğiniz anlamına gelmemeli...
Dik durun biraz siz bir kadınsınız...

Ayrıca arkâdaşlar özellikle eski nesilde bir sineye çekme olayı vardı bazı şeyleri ben ilk değilim ki

Siz cok guzel isim bulmussunuz kocaniza. O Canavarla bir ömür gecermi tekrar sorun kendinize derim

Eski nesildekiler ne yapsın bana bi söyler misiniz Allah ıcın kadının toplumda hıcbır yerı yoktu cunku sımdı bıle anca anca yer edınmeye basladılar eskı nesıl eskı de kaldı tıtreyın kendınıze gelın sız kadınsınız ve guclusunuz

Annem de zamanında evliliği ile sınanmış bir kadın ve şimdi babamla mutlular ve yengem de öyleydi.zamanla insanlar birbirini kanıksıyor ve alışıyor zamanla.benim gözlemleeim böyle hatalı da olabilirim

Annem de zamanında evliliği ile sınanmış bir kadın ve şimdi babamla mutlular ve yengem de öyleydi.zamanla insanlar birbirini kanıksıyor ve alışıyor zamanla.benim gözlemleeim böyle hatalı da olabilirim
annem mutlu simdi diyosunuzda yillar gecmis onceden mutlulugu haketmiyomuydu biraz garip bi durum bide kocaniz nasilsa geldi yine gelir diye dahada kotu seyler yapmasin

Ruhen pek saglikli gorunmuyorsunuz... Bir psikiyatr ile gorusun derim... Yaptiklalariniz, yazdiklariniz normal degil

Birde eskilerden örnek veriyor kadınların ne ekonomik özgürlüğü vardı ne ailesi kabul ederdi bunları yazarken utanmıyor musun hem çalışıyorsun hem baban arkanda rezillik
Sorun o da değil de ben bu adamın cici taraflarını seviyorum.normalinde cici ama sinirlenince kötü.

Kac yillik evlisin? Cocuk yok sanirim.. Yaslar kac?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…