- 30 Aralık 2009
- 22.525
- 87.210
- 40
-
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Hanım abla belki dayak yemekten hoşlanıyor ?Çalışıyor olmanız itaat edip dayak yemenizi gerektirmez hanımefendi....
Baştan söylesene canım yaaaÇalışıyorum
Bunu söylemeyi kendime yakıştıramıyorum ama ciddi ciddi bazı hemcinslerimin yaşadıkları kendilerine müstehak...Baban baştan aşağı haklı
Boşanmama sebeplerini yazmışsın, tamamiyle maddiyat. Çocuğum var, seviyorum!, bu yaşta başka koca bulamam....hiçbiri değil. Sırtımı yasladım oh, rahata alıştım, çalışamam , popomu yerden çekeceğime dayağımı yer otururum yazmışsın ablacım.
Hayat mücadelesi yapamam yalnız yazmışsınız eee o zaman yapmayın dayağınızı yiyip oturun aşağı.
Hanım abla belki dayak yemekten hoşlanıyor ?
Olamaz mı ?
Arkadaşlar işteyim şu angıtuııwtwutwn o kadar yorumlara verdigin tek cevap bu mu ?
Çalışıyorum.
Aydınlanma yaşadık cümleten, zahmet oldu kusura bakma.
Sevgili biricik eşinden muhteremden ayrılıp işe gidebiliyosun yani büyük başarıArkadaşlar işteyim şu an
Çalışıyorum
Çok hoşsunuz yaaSevgilime uzun uzun mesaj yazmışım da karşılığında "ok" cevabı almışım gibi hissettim
Hem fiziksel,hem psikolojik şiddet var.Eşimin beni sevmediğini ve nafaka vermek istemediği için boşanmadığını biliyorum,
Sevgilime uzun uzun mesaj yazmışım da karşılığında "ok" cevabı almışım gibi hissettim
Çalışıyorum
Kızım öyle bir mesaj yazmışsın ki tek seni kaale almış
Bu çok iyiydiSevgilime uzun uzun mesaj yazmışım da karşılığında "ok" cevabı almışım gibi hissettim