- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 42
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Ayrıca şiddeti kabullenmemin sebebi çevremdeki kadınlar da böyleydi.hep kadın alttan alıyordu bu da olabilir tam bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıca şiddeti kabullenmemin sebebi çevremdeki kadınlar da böyleydi.hep kadın alttan alıyordu bu da olabilir tam bilmiyorum
Siz cok guzel isim bulmussunuz kocaniza. O Canavarla bir ömür gecermi tekrar sorun kendinize derimKızlar eşimle barıştım.eve geri döndüm.babam son derece iyi davranıyordu ama eş başka bişi, ne kadar kavga etsek de ki kavga edince zaman zaman şiddet de gösteriyor eşim, bana vurunca ben de ona vuruyorum, birbirimizi fena tartakladığımız anlar oldu, ama sonuçta o erkek, daha çok ben zarar gördüm. iyi olduğumuz zamanlarda iyiyiz.Yani gezeriz, tozarız, ev işlerine yardım eder vsEşimin beni sevmediğini ve nafaka vermek istemediği için boşanmadığını biliyorum, takriben bin beş yüz lira nafaka vermek istemeyecek tabi.Benim de hatalarım var, o bağırınca ben de ses yükseltirim, alttan almam, ama eşimde psikolojik sorunlar da yok değil, bazen bir canavara dönüşüyor ve babam onun çift karakterli olduğunu söylüyor, bizi sevmediğini, benim o evde geçici olduğum tekrar babamın yanına döneceğimi söylüyor babam.Ama öte yandan boşansam hayatta tek başıma mücadele edicem, evde konuşcak kimse olmıcak, eşimin normal zamanlarında iyi anlaşıyoruz, sinirlendiği an bir canavara dönüşüyor, ço k korkutucu oluyor.ilk kişiliğinden çok farklı bir kişi.ama ondan kopamıyorum, sorun maddiyat da değil.iyi olduğuzamanlarda çok iyi anlaşıyoruz, çok anlayışlı bir eş, bazen garip şeyler söylüyor mesela online tarot sitelerindeki fal yorumlarına göre hareket ediyor ve bunun gibi garip davranışları var, rüyalarında gördüklerini çok ciddiye alır mesela...gibi gibi.ama ben onun yanında olmak istiyorum, dün eve girdim, evet burası benim evim dedim ne kadar özlemişim, babamın yanında iyi hissetmiyorum.
babam da ondan nefret ediyor, babam onu kesinlikle görmek istemiyor, öte yandan eşimin ailesi de beni istemiyor.
kafam karışık, bu ilişki sürer mi ya da ne kadar sürer bilmiyorum ama ben kocamın yanında huzurluyum...Bu sefer derslerimi aldım, kocam şu dedi bu dedi diye aileme dedikodu yapmıcam, kocama karşı daha itaatkar olucam, ev işlerinde daha aktif olucam, ona sorun anlatmayacağım ve bir kez daha deneyeceğiz, bu kaçıncı eve gelişim bilmiyorum ama ne diyorsunuz kızlar...
Eski nesil eskide kaldı mesajlarını okudukça gerçek olmadığını düşünmeye başladımAyrıca arkâdaşlar özellikle eski nesilde bir sineye çekme olayı vardı bazı şeyleri ben ilk değilim ki
Ayrıca arkâdaşlar özellikle eski nesilde bir sineye çekme olayı vardı bazı şeyleri ben ilk değilim ki
Bütün samimiyetimle sizlerle özelimi ve içsel çelişkilerimi paylaşıyorum.emin olunEski nesil eskide kaldı mesajlarını okudukça gerçek olmadığını düşünmeye başladım
Ayrıca arkâdaşlar özellikle eski nesilde bir sineye çekme olayı vardı bazı şeyleri ben ilk değilim ki
annem mutlu simdi diyosunuzda yillar gecmis onceden mutlulugu haketmiyomuydu biraz garip bi durum bide kocaniz nasilsa geldi yine gelir diye dahada kotu seyler yapmasinAnnem de zamanında evliliği ile sınanmış bir kadın ve şimdi babamla mutlular ve yengem de öyleydi.zamanla insanlar birbirini kanıksıyor ve alışıyor zamanla.benim gözlemleeim böyle hatalı da olabilirim
Sorun o da değil de ben bu adamın cici taraflarını seviyorum.normalinde cici ama sinirlenince kötü.Birde eskilerden örnek veriyor kadınların ne ekonomik özgürlüğü vardı ne ailesi kabul ederdi bunları yazarken utanmıyor musun hem çalışıyorsun hem baban arkanda rezillik
Kac yillik evlisin? Cocuk yok sanirim.. Yaslar kac?Arkadaşlar yeni geldim işten kusura bakmayın cevap yazamadım.eleştirileriniz de de haklısınız ben ne diyebilirim ki bunları ben de biliyorum ama kendime söz geçiremiyorum.bwlki özgüven eksikliği belki de ikimizin de özünde birniriöizden başka birisi olmaması ve benim de hatalarım var eğer kusursuz olduğuma inansam dönmezdim inanın.hepinize teker teker tşk ederim
4 yıllık evliyim üç yaşında oğlum vatKac yillik evlisin? Cocuk yok sanirim.. Yaslar kac?
Sorun o da değil de ben bu adamın cici taraflarını seviyorum.normalinde cici ama sinirlenince kötü.
35Kac yillik evlisin? Cocuk yok sanirim.. Yaslar kac?
Cici mi konu iyice değişik bir hal almaya başlıyorSorun o da değil de ben bu adamın cici taraflarını seviyorum.normalinde cici ama sinirlenince kötü.
Yani adam sürekli sinirli değil normqlde anlaşıuoruz öfke anları sıkıntılıBirde cici ha gülmek istiyorum size,ne tarafımla karar veremedim...