Kocamla barıştım eve geri döndüm, aklımda soru işaretleri var

valla aynen şunu diyorum işkenceli günler vol. 3658 hanfendi mazoşist falan mısınız

Yani öyle boş boş ekrana bakıyorum. Afferim size tebrik ederim. Elbette koca başka. Babadan falan da daha önemli. Dövüşe de sovse de aldatsa da kocanız ne de olsa.

Baban baştan aşağı haklı

Boşanmama sebeplerini yazmışsın, tamamiyle maddiyat. Çocuğum var, seviyorum!, bu yaşta başka koca bulamam....hiçbiri değil. Sırtımı yasladım oh, rahata alıştım, çalışamam , popomu yerden çekeceğime dayağımı yer otururum yazmışsın ablacım.

Hayat mücadelesi yapamam yalnız yazmışsınız eee o zaman yapmayın dayağınızı yiyip oturun aşağı.

Bu sefer derslerimi aldım, kocam şu dedi bu dedi diye aileme dedikodu yapmıcam, kocama karşı daha itaatkar olucam, ev işlerinde daha aktif olucam, ona sorun anlatmayacağım

Aldığın ders bu mu? Sen konunun yanlış yerine çalışmışsın o zaman.
Bence de itaatkar ol sen. Aman sahibin sinirlenmesin sonra..

Ne denir ki size! Mesut olun!

İyi yapmışsınız dönmekle. Sonuçta koca zor bulunan bir şey. Buldumu böyle küçük şeyler için bırakmamak lazım.

Acaba benmi yanlis anladim nafaka vermemek icin mi bosanmamis eger oyleyse bile bile aa ben şok ne diyecegimi sasirdim

Çalışıyorum

Nafaka vermemek için seni boşamadığını bile bile aynı eve dönmek biraz gurursuzluk

itaatkar yavrum ilk işin bir daha buraya yazmamak olsun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…