- 4 Ocak 2015
- 533
- 404
-
- Konu Sahibi Sabir_tasi
/Kac yillik evlisin? Cocuk yok sanirim.. Yaslar kac?
Seni nerden hatirliyorum ben? Anaokulu mevzusu mu olmustu, senin konun muydu o?
Yani adam sürekli sinirli değil normqlde anlaşıuoruz öfke anları sıkıntılı
Analiz yapmamiz gerek enine boyuna/
Her bosanma konularina yazdiginiz bu cevaplara bayiliyorum direk :)
Belki anlatmak istediğimi ben anlatamadım ben kendimi taö ifade edwmwdim sanırımBizimde koçişler sinirli ama hiç cici demedik onlara..
Belki anlatmak istediğimi ben anlatamadım ben kendimi taö ifade edwmwdim sanırım
Yanlış kelimeler kullanıyor olabiliriö işin mantığı normal koşullarda iyiyiz öfke anları sıkıntılıBöyle cici filan derseniz tepkide çekersiniz...
Ben sizin troll oldugunuzu dusunmeye basladim uzgunum ... Hic bir Turk kadini kendini bu kadar ezdirmemeli ya .. Abla aklini basina al gozunu sevemYanlış kelimeler kullanıyor olabiliriö işin mantığı normal koşullarda iyiyiz öfke anları sıkıntılı
Yanlış kelimeler kullanıyor olabiliriö işin mantığı normal koşullarda iyiyiz öfke anları sıkıntılı
En az 3 tane ...Hazır donmusken birde çocuk yapın
3 de yetmez 5 tane :)En az 3 tane ...
Bu adam sizi aldatmış biriydi üstelik.Arkadaşlar yeni geldim işten kusura bakmayın cevap yazamadım.eleştirileriniz de de haklısınız ben ne diyebilirim ki bunları ben de biliyorum ama kendime söz geçiremiyorum.bwlki özgüven eksikliği belki de ikimizin de özünde birniriöizden başka birisi olmaması ve benim de hatalarım var eğer kusursuz olduğuma inansam dönmezdim inanın.hepinize teker teker tşk ederim
Kıskanma kız kadının cici kocasını !!!!!!Cici mikonu iyice değişik bir hal almaya başlıyor
Aldatma yokBu adam sizi aldatmış biriydi üstelik.
Başka bir kadınla konuşmalarını size ŞİFRE diye yutturma gayretindeydi.
Ne ara anlaşan tipler haline geldiniz anlamadım ki ?