Kocamla barıştım eve geri döndüm, aklımda soru işaretleri var

Yazık valla ağzım açık kaldı okurken..
Senin kendine saygın olmazsa kimsenin olmaz..
Inşallah ıyi olur ne diyelim

Işte eş kişisi de bunlari bildiğinden böyle umarsız.. ne de olsa gitmezsiniz gitseniz de geri gelirsiniz diye düşünüyor. Size ilk el kaldırdığında gemileri yakmazsanız bunu normal algılayıp daha da ileri gitmiş olması ihtimaller dahilinde

Bakın bu yazdıklarınız 24 Eylül’de yazılmış.. Onunla olamam dediğiniz koca kişisine eş gibisi olmuyormuş diyerek geri dönmüşsünüz, sebeplerinden birini de babanızla olan anlaşmazlığınıza vermişsiniz..

Ben de diyorum ki siz aslında eşinizi hiç mi hiç sevmiyorsunuz, sevdiğiniz geri döndüğünüz şey evli olma fikri, o içine adımını attığınız ev, kısaca alışkanlıklarınız.. Eşinizle babanızı kıyaslayıp bildiğiniz çok sıkıntılı da olsa alıştığınız düzene geri dönmüşsünüz.. Yalnız o rüyanız zannettiğinizden kısa sürecek üzgünüm..

Bir evlilik iki kişi ile yürür, bunun başa bir yolu yok.. Sadece sizin daha çok alttan almanızla temizlik yapmanızla ya da tektaraflı herhangi birşeyle yürütmeye çalışmanız taşıma su ile değirmen döndürmek gibi..

O adamın yanından kendi akıl ve ruh sağlığınız için lütfen ayrılın, babanızın yanına da gitmeyin, memursunuz zaten benim gibi, tutun bir ev, kimseye minnet etmeden ağız kokusunu çekmeden didişmeden gül gibi yaşayıp gidersiniz, gerekiyorsa başka bir yere tayin de isteyin

Kendinizi ezdirmeyin, kimseye boyun eymeyin itaat etmeyin. Böyle hayat sürdürülmez ömrünpzü senelerinizi heba edersiniz olan gencliyinize size olur. Kendinizi bu iskenceden kurtarin. Babanizin evinde kalmak zorundada deyilsiniz. Is bulun calisin ayri ev tutun yeni cevre edinin sosyal faliyetlerde bulunun. Emin olun size deyer vericek birini bulursunuz yeniden asik olursunuz. Siddet gördüyünüz canavarlasan adama katlanmaxin bence kendinizi kurtarin

Keşke babam olsaydı. Emin olun asıl baba başka bişey
Üstelik ben bazen ufak tefek seylerde bile beni sevmıyor mu bu adam diye üzülüyorum sabah edemıyorum sen eminsin ve hala ona itaat etmekten bahsedıyorsun..
bilemıyorum üZüldüm durumunuza

adam ciciymiş ya nerden bulucan bu devirde cici kocayı,
madem adam bu kadar cici, minnoş, itaat et, bir tarafına vurunca diğer tarafını da dön, o yanının hatırı kalmasın

Kızlarr adam haklı dagılalım
Ya bıyle bısı mı var allasen bacım yapma etme. Koca baska bısı yazmıssın bırde. Doven koca tabı farklı olu bızım kocalarla bır olmaz ban yememek ıcın devam etmıcem yazmaya! Ama son bır soz sen o atılan her dayagı o adamla evlı durarak hakedıyorsunnnn

Pavlov’un köpeği misiniz siz niye itaat ediyorsunuz? Konuşmayacaksanız, dert anlatmayacaksanız, tek göreviniz hizmet etmek ve sorgulamamaksa niye evlendiniz? Aklınızı başınıza toplayın ya. Koca başka bi şeymiş. Koca mı bu yanınızdaki sizin? Babanıza tercih etmişsiniz hemde. İyi konuştukça bol bol şiddet görürsünüz artık

Psikolojik destek, terapi alın birlikte ve özellikle eşin bireysel olarak alsın.. Eminim çok faydası olur

konu sahibi az once gazatede bir haber okudum
izmitte bi evde bi kadin oldurulmus
adi manolya sari , nedense aklima siz geldiniz
iyisiniz dimi?

Bazı insanlar mazoşist oluyorlar.
Canım kocişimcilerden konu sahibi.
Kızmayınca iyiymiş zaten adam.
Kızınca kötü oluyormuş.
Çift kişilikmiş. Pehhhhh.
Bu konu sahibi hep müdürüyle takisip çalışmamak için binbir yolu deneyen kocası işi bırakmasına izin vermeyen konu sahibi değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…