Kocamla barıştım eve geri döndüm, aklımda soru işaretleri var

Gel kız öpücem seni

Evet, tahmin ettigim uyeymişsin..
InsaAllah mutlu olursun, ne diyeyim, insanina dusmeyince evlilik de olay bosanmak da, sonrasi zaten sıkıntı şu toplumda..
Allah yardimcin olsun.. Rabbim duzeltsin evliligini tez zamanda..

daha itaatkar olmaya devam bazı kadınlar bazı şeyleri hak ediyor diyecek bir şey bulamıyorum

Bence bu son uzatmalar....
Karsimda resmen sindirilmis ezilmis ve bunu normal goren biri var. Daha itaatkar olucam ne demek, kole misin sen? Resmen kendi yerini kendin belirkemissin. Saglikli bir evlilik degil bu... sadece uzatmalari oynuyorsunuz.

Kıskanma kız kadının cici kocasını !!!!!!
Senin kocanda onun bunun bağğyanıyla yazışıp yazışıp adına da aramızda kullandıgımız ŞİFRELER diyor mu heç ?
Yok ya benim koca düm dük yazıyor bağğyanlara ama dövmüyor boşanmak istemiyor sevmiyor mu yoksa

Kiz ben Z zipzip ' e döndüm, farkettin mi habire "yaşlar kaç" diyorum
Görmem mi zipzipin kıymetini bilemedik bu elbiselerden hangisi güzel diye konu aç yaş kaç derdi

Konu sahibi neden konu açtın çok merak ediyorum nasılda beni istemeyen kocama yapıştım kıskanın çatlayın patlayın demek için mi

Konu bayagı dagıılmış ama madem döndünüz kusurlarınız var ki kabul ediyorsunuz karşılıklı bir cift terapisine gidin.
Aklınızda ben de iyi olursam bakalım ne olacak diyorsunuz olun bakalım ama hala devam ederse karar sizin.

Sorun o da değil de ben bu adamın cici taraflarını seviyorum.normalinde cici ama sinirlenince kötü.
Hay onun cici taraflarına ...... ciciligi mi kalmış ? Resmen kendini kandırıyorsun. Adam nafaka ödememek için geri adım atmış .. gururun seni terk edeli çok olmuş zaar .....

Anlattığına göre bence tehlike altındasın adam sinirlerine hakim olamıyorsa cinayet dahi işler
Boşanmam daha hayırlı olacak gibi ki şiddette uyguluyormuş sanırım sen kendini avutuyorsun ilada kocam olsun diye kafa yapını anlamadım
Hani tehlikeli tiryakilik varya insanı öldüren seninki de öyle birşey

Canim allah ewliligine selamet versin insallah ne guzel sen ustune dusen her seyin farkindasin o da seni ailesine karsi sikistirmamali biraz zamana ihtiyaciniz var
Sen ananin babanin canisin tabiki seni uzdugunu bilmek istemezler o tarafa bilgi akisini kisitlandir hatta go...nu acma diycem kaba bir tabirle ne kadinlar var ewde kan yutup disariya kizilcik serbeti iciyoruz el ustunde turuluyoruz diye kendilerini gosteren acik yan vermiyorlar bizde oyle saniyoruz sende oyle yap

Ote yandan esin biraz takintili biri bende ruyalarima ve burcuma takilirim ama zararsiz ve sikintiya koyan degil
Ben arkadaslarima hep derim her gece yatagina giriyorsun ama gercekten gonlune gir selametle

Ben konu sahibinin (malesef) fake olmadigini dusunuyorum.. Eski konulari da var, cok degisik kafa yapısında bi insan..
Yargılamıyorum da kızamıyorum da, iki kotuden kendince daha az kotu gordugunu secti kanımca..

Saka dmi donmedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…