Kocamla barıştım eve geri döndüm, aklımda soru işaretleri var

Konuya son mesajimi atarak uzaklasacagim.
19 yasindayim kacarak evlendim. Ne isim var ne de arkamda dik bir sekilde duran ailem.Siginti gibi olmayi goze alarak ailemin yanina gittim ve tam anlamiyla simdi siginti muamelesi goruyorum ama yine de o koca musveddesine donmuyorum. Cunku ben kadinim ve basarabilirim. O 24 yasinda benim daha onun yasina gelmeme 5 sene var o 24 yasinda oldugu halde bir arpa boyu yol kat edememis ben onun yasina geldigimde hirs yaptim Allahimin izniyle meslek sahibi olup kulturlu bir insan olacagim ve suratina tokat gibi carpacagim. Beni bosadigin o yasta bir halt degildin bak simdi ben neyim diye. Isiniz var aileniz arkanizda ben olsam asla ama asla donmezdim. Allah yardimciniz olsun akil fikir versin 50 koca 50 yerde var derdi annem hep .. Bide isiniz var size 150 yerde var illa 'koca' istiyorsaniz. Yolunuzu ayirdiginizda belki size bu canavardan bin kat daha iyileri talip olacak olmasa bile en azindan kimsenin kolesi olmazsiniz bu sevgi adi altinda modern kolelik resmenn..
Gel kız öpücem seni:KK15:

Evet, tahmin ettigim uyeymişsin..
InsaAllah mutlu olursun, ne diyeyim, insanina dusmeyince evlilik de olay bosanmak da, sonrasi zaten sıkıntı şu toplumda..
Allah yardimcin olsun.. Rabbim duzeltsin evliligini tez zamanda..

Kızlar eşimle barıştım.eve geri döndüm.babam son derece iyi davranıyordu ama eş başka bişi, ne kadar kavga etsek de ki kavga edince zaman zaman şiddet de gösteriyor eşim, bana vurunca ben de ona vuruyorum, birbirimizi fena tartakladığımız anlar oldu, ama sonuçta o erkek, daha çok ben zarar gördüm. iyi olduğumuz zamanlarda iyiyiz.Yani gezeriz, tozarız, ev işlerine yardım eder vsEşimin beni sevmediğini ve nafaka vermek istemediği için boşanmadığını biliyorum, takriben bin beş yüz lira nafaka vermek istemeyecek tabi.Benim de hatalarım var, o bağırınca ben de ses yükseltirim, alttan almam, ama eşimde psikolojik sorunlar da yok değil, bazen bir canavara dönüşüyor ve babam onun çift karakterli olduğunu söylüyor, bizi sevmediğini, benim o evde geçici olduğum tekrar babamın yanına döneceğimi söylüyor babam.Ama öte yandan boşansam hayatta tek başıma mücadele edicem, evde konuşcak kimse olmıcak, eşimin normal zamanlarında iyi anlaşıyoruz, sinirlendiği an bir canavara dönüşüyor, ço k korkutucu oluyor.ilk kişiliğinden çok farklı bir kişi.ama ondan kopamıyorum, sorun maddiyat da değil.iyi olduğuzamanlarda çok iyi anlaşıyoruz, çok anlayışlı bir eş, bazen garip şeyler söylüyor mesela online tarot sitelerindeki fal yorumlarına göre hareket ediyor ve bunun gibi garip davranışları var, rüyalarında gördüklerini çok ciddiye alır mesela...gibi gibi.ama ben onun yanında olmak istiyorum, dün eve girdim, evet burası benim evim dedim ne kadar özlemişim, babamın yanında iyi hissetmiyorum.

babam da ondan nefret ediyor, babam onu kesinlikle görmek istemiyor, öte yandan eşimin ailesi de beni istemiyor.
kafam karışık, bu ilişki sürer mi ya da ne kadar sürer bilmiyorum ama ben kocamın yanında huzurluyum...Bu sefer derslerimi aldım, kocam şu dedi bu dedi diye aileme dedikodu yapmıcam, kocama karşı daha itaatkar olucam, ev işlerinde daha aktif olucam, ona sorun anlatmayacağım ve bir kez daha deneyeceğiz, bu kaçıncı eve gelişim bilmiyorum ama ne diyorsunuz kızlar...
daha itaatkar olmaya devam bazı kadınlar bazı şeyleri hak ediyor diyecek bir şey bulamıyorum

Bence bu son uzatmalar....
Karsimda resmen sindirilmis ezilmis ve bunu normal goren biri var. Daha itaatkar olucam ne demek, kole misin sen? Resmen kendi yerini kendin belirkemissin. Saglikli bir evlilik degil bu... sadece uzatmalari oynuyorsunuz.

Kıskanma kız kadının cici kocasını !!!!!!
Senin kocanda onun bunun bağğyanıyla yazışıp yazışıp adına da aramızda kullandıgımız ŞİFRELER diyor mu heç ?
Yok ya benim koca düm dük yazıyor bağğyanlara :110: ama dövmüyor boşanmak istemiyor sevmiyor mu yoksa :silah::silah:

Kiz ben Z zipzip ' e döndüm, farkettin mi :KK53: habire "yaşlar kaç" diyorum :KK53:
Görmem mi zipzipin kıymetini bilemedik :KK70: bu elbiselerden hangisi güzel diye konu aç yaş kaç derdi :KK70:

Konu sahibi neden konu açtın çok merak ediyorum :süslü: nasılda beni istemeyen kocama yapıştım kıskanın çatlayın patlayın demek için mi o_O

Konu bayagı dagıılmış ama madem döndünüz kusurlarınız var ki kabul ediyorsunuz karşılıklı bir cift terapisine gidin.
Aklınızda ben de iyi olursam bakalım ne olacak diyorsunuz olun bakalım ama hala devam ederse karar sizin.

Sorun o da değil de ben bu adamın cici taraflarını seviyorum.normalinde cici ama sinirlenince kötü.
Hay onun cici taraflarına ...... ciciligi mi kalmış ? Resmen kendini kandırıyorsun. Adam nafaka ödememek için geri adım atmış .. gururun seni terk edeli çok olmuş zaar .....

Anlattığına göre bence tehlike altındasın adam sinirlerine hakim olamıyorsa cinayet dahi işler
Boşanmam daha hayırlı olacak gibi ki şiddette uyguluyormuş sanırım sen kendini avutuyorsun ilada kocam olsun diye kafa yapını anlamadım
Hani tehlikeli tiryakilik varya insanı öldüren seninki de öyle birşey:duduk:

Kızlar eşimle barıştım.eve geri döndüm.babam son derece iyi davranıyordu ama eş başka bişi, ne kadar kavga etsek de ki kavga edince zaman zaman şiddet de gösteriyor eşim, bana vurunca ben de ona vuruyorum, birbirimizi fena tartakladığımız anlar oldu, ama sonuçta o erkek, daha çok ben zarar gördüm. iyi olduğumuz zamanlarda iyiyiz.Yani gezeriz, tozarız, ev işlerine yardım eder vsEşimin beni sevmediğini ve nafaka vermek istemediği için boşanmadığını biliyorum, takriben bin beş yüz lira nafaka vermek istemeyecek tabi.Benim de hatalarım var, o bağırınca ben de ses yükseltirim, alttan almam, ama eşimde psikolojik sorunlar da yok değil, bazen bir canavara dönüşüyor ve babam onun çift karakterli olduğunu söylüyor, bizi sevmediğini, benim o evde geçici olduğum tekrar babamın yanına döneceğimi söylüyor babam.Ama öte yandan boşansam hayatta tek başıma mücadele edicem, evde konuşcak kimse olmıcak, eşimin normal zamanlarında iyi anlaşıyoruz, sinirlendiği an bir canavara dönüşüyor, ço k korkutucu oluyor.ilk kişiliğinden çok farklı bir kişi.ama ondan kopamıyorum, sorun maddiyat da değil.iyi olduğuzamanlarda çok iyi anlaşıyoruz, çok anlayışlı bir eş, bazen garip şeyler söylüyor mesela online tarot sitelerindeki fal yorumlarına göre hareket ediyor ve bunun gibi garip davranışları var, rüyalarında gördüklerini çok ciddiye alır mesela...gibi gibi.ama ben onun yanında olmak istiyorum, dün eve girdim, evet burası benim evim dedim ne kadar özlemişim, babamın yanında iyi hissetmiyorum.

babam da ondan nefret ediyor, babam onu kesinlikle görmek istemiyor, öte yandan eşimin ailesi de beni istemiyor.
kafam karışık, bu ilişki sürer mi ya da ne kadar sürer bilmiyorum ama ben kocamın yanında huzurluyum...Bu sefer derslerimi aldım, kocam şu dedi bu dedi diye aileme dedikodu yapmıcam, kocama karşı daha itaatkar olucam, ev işlerinde daha aktif olucam, ona sorun anlatmayacağım ve bir kez daha deneyeceğiz, bu kaçıncı eve gelişim bilmiyorum ama ne diyorsunuz kızlar...

Canim allah ewliligine selamet versin insallah ne guzel sen ustune dusen her seyin farkindasin o da seni ailesine karsi sikistirmamali biraz zamana ihtiyaciniz var
Sen ananin babanin canisin tabiki seni uzdugunu bilmek istemezler o tarafa bilgi akisini kisitlandir hatta go...nu acma diycem kaba bir tabirle ne kadinlar var ewde kan yutup disariya kizilcik serbeti iciyoruz el ustunde turuluyoruz diye kendilerini gosteren acik yan vermiyorlar bizde oyle saniyoruz sende oyle yap

Ote yandan esin biraz takintili biri bende ruyalarima ve burcuma takilirim ama zararsiz ve sikintiya koyan degil
Ben arkadaslarima hep derim her gece yatagina giriyorsun ama gercekten gonlune gir selametle:KK66:

Ben konu sahibinin (malesef) fake olmadigini dusunuyorum.. Eski konulari da var, cok degisik kafa yapısında bi insan..
Yargılamıyorum da kızamıyorum da, iki kotuden kendince daha az kotu gordugunu secti kanımca..

Saka dmi donmedim de

X