- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.264
-
- Konu Sahibi sude3dreamer
"Nesi varmis yogurdun, abartmayin"Kadın yoğurt görünce bile midem bulanıyor diyor. Kocası da her akşam yoğurt yemek zorunda mı yoğurtsuz sofra olmuyor mu?
Şu sıralar midem çok hassas bazı şeylerden tiksindim, görmek bile istemediğim bişeyle aynı sofrada nasıl keyifle yemek yiyebilirim?
Alerji farkli bi durum ama.. Yemedigin surece sorun olmaz.. Bazi gidalarin goruntusunden bile midesi bulananlar var, ayni sofrada yemek yerken kolay olmasa gerek..Ha bu arada kivi ve yesil bibere alerjim var. Ama esim ozellikle kiviyi cok sever.
Ve ben pazara gittikce kendim alirim esim icin. Benim alerjim var diye onu da mahrum birakacak degilim. Abartmayin.
Su siralar degil onun genel bir sorun.. adam.omur billah yogurt yemeyecek mi ?
O yogurtu ye.yoğurda karşı çocukluktan beri alerjm var, kocamsa eve günde en az bir kutu yoğurt alıyor, defalarca yoğurt konusunda hassas olmasını söyledim ama o sanki beni hiç duymuyormuşçasına her akşam masaya yoğurdu kabıyla koyarak adeta beni rahatsız etmekten zevk alıyor, bu yüzden çok kavgalar ettik ama adam değişmiyor, onu yoğurt sevgisinden nasıl vazgeçirebilirim ne yapacağımı bilmiyorum
"Nesi varmis yogurdun, abartmayin"
Nasil bi mantiktir hic anlamadımanlamiyorsak bile birazcik saygi zor degil..
Alerji farkli bi durum ama.. Yemedigin surece sorun olmaz.. Bazi gidalarin goruntusunden bile midesi bulananlar var, ayni sofrada yemek yerken kolay olmasa gerek..
iĞrenç değilsinizBu Yooort konusu çok su götürür.
Ayran olur.
Espri mi yani şimdi bu.
Iyy.
İyrencim.
iĞrenç değilsiniz
Herkes aynı degil iste, dayanamiyor demek..Diyorumya benim yogurda alerjim yok kucukken tiksinmisim. Kokusuna da goruntusune de cok tahammulum yok. Ama bu yuzden esimi neden mahrum edeyim.
Mesela kokusu da goruntusu de beni kusturabilecek olan mumbar dolmasi ile ayni sofrada yemek yemis insanim. O yuzden simariklik gibi geliyor bana.
siz ne kadar yoğurttan nefret ediyorsanız adam da seviyor yani değiştirmek yerine saygı duymak gerekyoğurda karşı çocukluktan beri alerjm var, kocamsa eve günde en az bir kutu yoğurt alıyor, defalarca yoğurt konusunda hassas olmasını söyledim ama o sanki beni hiç duymuyormuşçasına her akşam masaya yoğurdu kabıyla koyarak adeta beni rahatsız etmekten zevk alıyor, bu yüzden çok kavgalar ettik ama adam değişmiyor, onu yoğurt sevgisinden nasıl vazgeçirebilirim ne yapacağımı bilmiyorum
Böyle başlıklar iyi ki var :)))yoğurda karşı çocukluktan beri alerjm var, kocamsa eve günde en az bir kutu yoğurt alıyor, defalarca yoğurt konusunda hassas olmasını söyledim ama o sanki beni hiç duymuyormuşçasına her akşam masaya yoğurdu kabıyla koyarak adeta beni rahatsız etmekten zevk alıyor, bu yüzden çok kavgalar ettik ama adam değişmiyor, onu yoğurt sevgisinden nasıl vazgeçirebilirim ne yapacağımı bilmiyorum
Yoğurda bakınca gözün mü şişiyor. Nasıl bi alerjiymis o. Sana zorla yedirmiyorsa sıkıntı ne?
Bence siz vazgecin bu huyunuzdan kendiniz yemiyosunuz die adamda yesin istemiyosunuzyoğurda karşı çocukluktan beri alerjm var, kocamsa eve günde en az bir kutu yoğurt alıyor, defalarca yoğurt konusunda hassas olmasını söyledim ama o sanki beni hiç duymuyormuşçasına her akşam masaya yoğurdu kabıyla koyarak adeta beni rahatsız etmekten zevk alıyor, bu yüzden çok kavgalar ettik ama adam değişmiyor, onu yoğurt sevgisinden nasıl vazgeçirebilirim ne yapacağımı bilmiyorum