kocamın yoğurt sevgisi

"Nesi varmis yogurdun, abartmayin"
Nasil bi mantiktir hic anlamadım anlamiyorsak bile birazcik saygi zor degil..

Ha bu arada kivi ve yesil bibere alerjim var. Ama esim ozellikle kiviyi cok sever.
Ve ben pazara gittikce kendim alirim esim icin. Benim alerjim var diye onu da mahrum birakacak degilim. Abartmayin.
Alerji farkli bi durum ama.. Yemedigin surece sorun olmaz.. Bazi gidalarin goruntusunden bile midesi bulananlar var, ayni sofrada yemek yerken kolay olmasa gerek..

O yogurtu ye.

"Nesi varmis yogurdun, abartmayin"
Nasil bi mantiktir hic anlamadım anlamiyorsak bile birazcik saygi zor degil..

Yani sonuçta kadın da kocam yoğurt yese de arıza çıkarsam diye düşünmüyordur. Bu dunyada bebekten korkan insanlar var korkuyor yani nasıl anlatırsan anlat bebekten korkuyorlar akla mantığa sığmıyor oluşu bu gerçeği değiştirmiyor. Kadın da yoğurttan tiksinmiş görmeye tahammulu yok anlamak zor olmasa gerek

Alerji farkli bi durum ama.. Yemedigin surece sorun olmaz.. Bazi gidalarin goruntusunden bile midesi bulananlar var, ayni sofrada yemek yerken kolay olmasa gerek..

Diyorumya benim yogurda alerjim yok kucukken tiksinmisim. Kokusuna da goruntusune de cok tahammulum yok. Ama bu yuzden esimi neden mahrum edeyim.
Mesela kokusu da goruntusu de beni kusturabilecek olan mumbar dolmasi ile ayni sofrada yemek yemis insanim. O yuzden simariklik gibi geliyor bana.

Bu Yooort konusu çok su götürür.
Ayran olur.
Espri mi yani şimdi bu.
Iyy.

Son düzenleme:
Herkes aynı degil iste, dayanamiyor demek..

siz ne kadar yoğurttan nefret ediyorsanız adam da seviyor yani değiştirmek yerine saygı duymak gerek
o size ye diye ısrar ediyor mu ki siz de yeme diye adama sinir oluyorsunuz mesela benim vazgeçilmezim
hergün sofrada olsun isterim isteyen yer istemeyen yemez herkes birbirine saygı duyacak

B
Böyle başlıklar iyi ki var :)))

Bende kaymak sevmiyorum .Hatta tiksintim var .Kaumak suphesi olan yogurdu asla yemem .Gel gok ki esim bayilir kaymaga .Yogurt yapinca yada alinca ilk is kaymagini ayirir kendine . Yiyince mutlu oluyorum hatta ben Degistirmeyi hic dusunmedim .Yemedigim yemekler var .Yaparim kendide yer cocuklara da yedirir.Damak zevkimiz farkli ama ortada bulusuyoruz.

Bence siz vazgecin bu huyunuzdan kendiniz yemiyosunuz die adamda yesin istemiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…