kocamın yoğurt sevgisi

Ozaman evlilik kriterlerine "yoqurt sevmeyen" birini ariyorum diye eklicektin :KK70:baska yolu yok :stop: sen sevmiyosun diye adamda yemicek deil empati kur illaki seninde cok sevdiqin bi yiyecek vardir bundan omur boyu mahrum kalmak istermisin ??? :KK51:

Yoğurdu kocaman bir kaseye koysun yesin işte adamcağız, kabın içini görmedikten sonra ne olacak?
Öyle buram buram kokan bişey de değil bu.
Benim bir tanıdığım vardı o da zeytin olan sofraya oturamıyordu, oluyor böyle şeyler.

yoğurda karşı çocukluktan beri alerjm var, kocamsa eve günde en az bir kutu yoğurt alıyor, defalarca yoğurt konusunda hassas olmasını söyledim ama o sanki beni hiç duymuyormuşçasına her akşam masaya yoğurdu kabıyla koyarak adeta beni rahatsız etmekten zevk alıyor, bu yüzden çok kavgalar ettik ama adam değişmiyor, onu yoğurt sevgisinden nasıl vazgeçirebilirim ne yapacağımı bilmiyorum

Niye vazgeçirmeye çalışıyosun ki çok sağlıklı bişey sen yemezsen yeme tikin falan yoksa yesin adamcağız

Yoğurt burnunuzu sokmadığınız sürece kokmaz. Benim de taze'den midem bulanırdı yıllarca pişen eve girmedim ama zamanla duzeldi bu durum şimdi yiyorum bile. Yoğurt gibi faydalı bir besinden vazgeçirmek yerine siz bu durumun üstüne gitmeye çalışın.

Valla yoğurt konusunda hassasim her türlü yerim ,rahatsız olunacak ve abartılacak bir durum yok kokusu bile yok garibin kendi halinde bir gıda

Sen sevmiyorsun diye esin yemeyecek değil

Bende etten nefret ederim kokusu tadı herşeyi ama eşime yapıyorum ve aynı sofrada yiyoruz

Kadın yoğurt görünce bile midem bulanıyor diyor. Kocası da her akşam yoğurt yemek zorunda mı yoğurtsuz sofra olmuyor mu?
Şu sıralar midem çok hassas bazı şeylerden tiksindim, görmek bile istemediğim bişeyle aynı sofrada nasıl keyifle yemek yiyebilirim?
Su siralar degil onun genel bir sorun.. adam.omur billah yogurt yemeyecek mi ?

Anlamadim yogurt gormeye alerjiniz yok herhalde?
Ben de kucukken tiksindigim icin yogurt yemiyorum ama esime her gun yogurtlu bir sey mutlaka hazirliyorum.
Sizin alerjiniz var diye adam neden yogurt yemesin.

Son düzenleme:
X