kocamın yoğurt sevgisi

Çünkü değer veriyorsunuz esinize.

Ama bazı insanda yemeğin yanına mutlaka arar.Bende öyleyim mesela.O da yemek istiyodur.Masada biraz uzağınıza koysun.Zaten çok kokusu yayılan bişey değilki bu.

tam olarak kokusu ve görüntüsüne küçküklükten beri tahammül edemiyorum, midem bulanmaya başlıyor
Siz bir psikologa gidip tedavi olun
Cocugunuz oldugunda ne yapacaksiniz ? Yogirt mu yedirmeyeceksiniz?
Bu kadar saglikli bir yiyecek icin kimseye yeme diyemezsiniz
Sorununuzun ustune gidip cozum bulun destek alin

Bi çok şeyden vazgeçebilirim ama eşim için yoğurttan vazgeçmem o benim için alışsın derim. Belki eşinizde alışın diye her gün koyuyodur sofraya. Yoğurt bu ya kokusu yok bişeyi yok. Yemeyebilirsin ama görüntüsüne katlanamamak abartı bi durum. Bence siz sorununuza çare arayın. Soğan değil, sarımsak değil, Lahana, karnabahar gibi kokulu şeyleri de anlarım. Ama yoğurt ...

Hazır yoğurt yiyeceğine yemesin daha iyi
Haftada en az 5 kilo ev yoğurdu tüketiyoruz
Kasıt aramayın normallestirmeye çalışın

Benim herifte de senin gibi "yoğurt alerjisi" var. Alerji dediğime bakma sadece nefret besliyor. Sadece yoğurt da değil peynir, yumurta, mayonez, hardal ve tüm sebzelerden nefret ediyor. Ben de onun bu huyundan nefret ediyorum. Bakkaldan yoğurt isterim almaz, çocuğa yoğurt yedir derim yedirmez. Bana dünyanın en şımarık hareketi geliyor bu bazı yemekleri görmeye tahammülünün olmaması.

Yani bunuda bi derdim var diye yaziyosunuz pes yani insanlar sirf muhabbet olsun diyemi yaziyo dunyada ne derler var haberi yok bazilerin cocugu bazilerin cocugu var maddi durumu yok cocuklarini okutamiyo neler neler var ya hic haberiniz varmi sizin bunlardan kocamin yogurt sevgisi bu ne ya bnm kocamda bnm sevmedigim alarjim oldugu seyleri yiyo bn yiyemiyorum diye odami yemesin sofrada yemeden siz gormemeniz icin yatak odasinda mi yesin bu kadar bencil olmayin

Çocugunada yoğurt yedirmiyecekmisin zira çok önemli.o yüzden alışsan iyi edersin.bırak adamda yesin sarımsakmı bu ne kokusu varki

Ben de yogurdu cok severim.

Esim bu denli faydali bir seye "yeme rahatsiz oluyorum" dese sen masaya oturma derim, yogurdumu yemeye devam ederim.

ay çok komiğime gitti

Adam ne güzel yoğurt yiyor sağlıklı sağlıklı bi bırakın şu adamları ya
Valla bazi adamlara aciyorum..
Nedir su kadinlardan cektikleri..
Yani adam mutlu oluyor seviyor demekki yogurdu birakta tadini cikartsin ..
Adamin niye burnundan getiriyorsun..
Sigara olsa tamm diyecm de cunku leş gibi kokuyor içmeyen icin..
Ama bu yogurt ya..
Sen bence bu takintindan vazgeç yogurt yemeye başla...

Konu sahibi arkadas sen yemiyorsun diye adam en faydali besinden eksik mi kalsin?

Bu nasil bir bencillik?

Bir de kavga etmissiniz defalarca.

Vay canina adam iyi sabirliymis..
Sabirli adama denk gelmuste haberi yok konu sahibesinin..
Ya adam alsa o yogurdu kafana carpsa..
Yokmu oyle manyak sinirli tipler iyiki sana denk gelmemis..
Valla sanslisin kiymetini bil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…