kocamın yoğurt sevgisi

yoğurt seveninde vazgeçmesi çok zordur ben yogursuz yemek yiyemem gerçekten yiyemem makarna neyli olursa olsun üstüne yogurt koyarım pilavı mutlaka yogurtla yerim patates kızartmasını millet ketçap mayonezle yer ben mutlaka yoğurta yerim yoğursuz bir hayat düşünemem eşim sevmese ne yaparım bilmem herhalde ayrı ayrı yeriz yemeklerimizi sizde öyle deneyebilirsiniz

Ayy benim gibi bir daha :) mesela kabak yemeği, patlıcan yemeği de müthiş olur. Hatta mercimek çorbası ve yoğurt

cok güzel bende ıhmal etmesem keşke
yanlız hazır yoğurt degıldır ınsallah yedıgın yoksa bu faydası olmaz

+1

Ya aslında düşününce kız haklı.hassasiyeti oldugunu bile bile hergun sofraya koyulmaz.oglen iste yesin .herkesin bir huyu var.kadinin huyu buysa adamda biliyorduysa şimdi kivirmaca yok

İnsanların alanlarına saygı duyun lütfen, siz sevmiyorsunuz diye yemesin mi adam?
Ben de yoğurda bayılırım ve eşim asla ama asla yemez, ama gider kendi alır yoğurt bitince. Sizin gibi olduğunu, hele bir de bunun için kavga ettiğini hayal edemiyorum bile!

Ya aslında düşününce kız haklı.hassasiyeti oldugunu bile bile hergun sofraya koyulmaz.oglen iste yesin .herkesin bir huyu var.kadinin huyu buysa adamda biliyorduysa şimdi kivirmaca yok

Yahu olur mu öyle şey? Adam kadına yedirmiyor ki? Sigara değil ki koksun ciğerlerini zehirlesin. Ben de yoğurt aşığıyım ve hemen hemen her öğün yerim. Eşim rahatsız oluyorum dese kavga etse yok artık anaokulunda mıyız derim yani. Mantık hatasının dibi.

Sonra nasrettin hoca demiş ki "ya tutarsa"
Tutmuş da başlık bravo.. Bazen gerçekten toplumsal deney için kk'ya gelip biz üyeleri kobay olarak kullandığınızı düşünüyorum hanımlar.. Cidden böyle abuk sabuk dertleriniz varsa gidin tedavi olun, ciddi söylüyorum tedavi olun

Konuyu baştan sona okumadım ama oluyor insanların böyle hassasliklari. Benzer dertten muzdarip biri olarak saygı gösterilmesi taraftarıyım. Ben mesela beyaz peynire dokunamiyorum. Hatta görmeye bile tahammül edemiyorum. Eşim yemeyi sevdiği halde 12 yıldır bizim eve beyaz peynir alinmaz. Tamamen psikolojik farkındayım ama elimden birsey gelmiyor.
Sadece birkaç yorumu gördüm arkadaşın abarttigini söylemişler ama inanın olabiliyor böyle şeyler.

Benim oğlum da aynı muameleyi peynire yapar. Sofrada ondan en uzak köşeye koydurur, yardım ederse bir ona dokunmaz, ufacık bile olsa yemeğe kattığımda anlar, yemez. Küçükken yeterince yedi, sonra sevmiyorum demeye başladı, bir müddet tel peynir yedi, bu aralar onu da pek yemiyor. Neyse ki tostta hala kaşara bir şey demiyor. Ama deli gibi zeytin yer. Süt, ayran, yoğurt yemeyi de eksik etmediği için peynire artık daha fazla zorlamıyorum.

Görünce tiksiniyormus.evde yemede ölmez heralde.insan eşinden incelik veklemiycekse kime ne desin

Görünce tiksiniyormus.evde yemede ölmez heralde.insan eşinden incelik veklemiycekse kime ne desin

İyi de ben de peynir görünce tiksinen kokusunu sevmeyen biriyim, ama dışarı da mı çıkmayayım? Kahvaltıya gidince insanlar yanımda yiyince kusayım mı? Ki kendimi bildim bileli yiyemem, konu sahibi gibi. Ama bu davranış oldukça abartı. Eşi de yesin, yedikten sonra öpmesin oldu bitti yani, kokusu da yok ki yoğurdun yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…