- 6 Kasım 2014
- 427
- 601
-
- Konu Sahibi sude3dreamer
yoğurt seveninde vazgeçmesi çok zordur ben yogursuz yemek yiyemem gerçekten yiyemem makarna neyli olursa olsun üstüne yogurt koyarım pilavı mutlaka yogurtla yerim patates kızartmasını millet ketçap mayonezle yer ben mutlaka yoğurta yerim yoğursuz bir hayat düşünemem eşim sevmese ne yaparım bilmem herhalde ayrı ayrı yeriz yemeklerimizi sizde öyle deneyebilirsiniz
cok güzel bende ıhmal etmesem keşkeyoğurt seveninde vazgeçmesi çok zordur ben yogursuz yemek yiyemem gerçekten yiyemem makarna neyli olursa olsun üstüne yogurt koyarım pilavı mutlaka yogurtla yerim patates kızartmasını millet ketçap mayonezle yer ben mutlaka yoğurta yerim yoğursuz bir hayat düşünemem eşim sevmese ne yaparım bilmem herhalde ayrı ayrı yeriz yemeklerimizi sizde öyle deneyebilirsiniz
Bu süper olmuş iştePiremses sendromu bu alerji degil
+1o zaman o alerji değil takıntı
eğer gerçekten miden bulanıyorsa, bu durumda evet, eşinin daha dikkatli davranması lazım
her gün sofraya getirmese de olur
bir gün sen anlayış göstermelisin, bir gün o
yalnız gerçekten bir arkadaşın yazdığı gibi çocuklara yoğurt şart
bununla bir şekilde başa çıkmayı öğrenmen lazım
1. Dünya savaşında Almanya hesabına çalışan bir casus.Mata hari..
Ne demek??
Birlesik mi ayri mi??
Ya aslında düşününce kız haklı.hassasiyeti oldugunu bile bile hergun sofraya koyulmaz.oglen iste yesin .herkesin bir huyu var.kadinin huyu buysa adamda biliyorduysa şimdi kivirmaca yok
Benim oğlum da aynı muameleyi peynire yapar. Sofrada ondan en uzak köşeye koydurur, yardım ederse bir ona dokunmaz, ufacık bile olsa yemeğe kattığımda anlar, yemez. Küçükken yeterince yedi, sonra sevmiyorum demeye başladı, bir müddet tel peynir yedi, bu aralar onu da pek yemiyor. Neyse ki tostta hala kaşara bir şey demiyor. Ama deli gibi zeytin yer. Süt, ayran, yoğurt yemeyi de eksik etmediği için peynire artık daha fazla zorlamıyorum.yazık ya, yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş.
Zeytin de dibine girip koklamayınca öyle buram buram kokmaz ama 6 yaşındaki oğlum kokusunu aldığını iddia ediyor.
Hatta bazen kahvaltı masasını toplamaya yardım eder. Herşeyi getirir zeytini bırakır :)
Görünce tiksiniyormus.evde yemede ölmez heralde.insan eşinden incelik veklemiycekse kime ne desinYahu olur mu öyle şey? Adam kadına yedirmiyor ki? Sigara değil ki koksun ciğerlerini zehirlesin. Ben de yoğurt aşığıyım ve hemen hemen her öğün yerim. Eşim rahatsız oluyorum dese kavga etse yok artık anaokulunda mıyız derim yani. Mantık hatasının dibi.
Görünce tiksiniyormus.evde yemede ölmez heralde.insan eşinden incelik veklemiycekse kime ne desin