- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 37
- Konu Sahibi sude3dreamer
Karşılıklı anlayışla bu iş çözülür. O size göstermeden kapalı bi kasede yiyebilir, siz de eşiniz için tahammül etmeye çalışabilirsiniz. İki taraflı bir bencillik hakim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi daha anlasilir oldu.. Benim kuzenlerimde vardi bu, peynir yumurta filan gorunce mideleri bulaniyordu..
Esin icin cok vazgecilmez bi gida mi? Dedigin durumdaysan anlayis gostermesi gerekir, sonucta ekmek degil su degil..
Ben seni çok iyi anlıyorum. Ben de yumurtadan nefret ederim, elimde olan birşey değil..Özellikle kokusuna dayanamıyorum.Midem bulanıyor. Benim yüzümden ailem ve daha sonra eşim yumurta yemeyi azalttı..Eşinizin size saygı duyması gerekir. Her gün değil de belki haftada 1 ya da 2 kez yiyebilir. ya da siz sofrada değilken yiyebilir. Biz şöyle yapıyoruz: Eşim yumurta yemek istemişse kahvaltıda, önce benimle hafif bir kahvaltı yapar sonra ben kalkar giderim. O kendisi mutfakta yumurtası ile güzelce kahvaltı yapar. Sofrayı da kendi kaldırır. Koku gitsin diye camları açar. Bir süre mutfağa girmem...yoğurda karşı çocukluktan beri alerjm var, kocamsa eve günde en az bir kutu yoğurt alıyor, defalarca yoğurt konusunda hassas olmasını söyledim ama o sanki beni hiç duymuyormuşçasına her akşam masaya yoğurdu kabıyla koyarak adeta beni rahatsız etmekten zevk alıyor, bu yüzden çok kavgalar ettik ama adam değişmiyor, onu yoğurt sevgisinden nasıl vazgeçirebilirim ne yapacağımı bilmiyorum
Ama farklı bir durum. Midesi bulanıyor. bazen yenmese bile görüntüsü yeter. Benim de yumurtadan midem bulanır. Görmeye tahammülüm yok..bizim evde bu yüzden yumurta nadiren yenirsiz ne kadar yoğurttan nefret ediyorsanız adam da seviyor yani değiştirmek yerine saygı duymak gerek
o size ye diye ısrar ediyor mu ki siz de yeme diye adama sinir oluyorsunuz mesela benim vazgeçilmezim
hergün sofrada olsun isterim isteyen yer istemeyen yemez herkes birbirine saygı duyacak
yoğurda karşı çocukluktan beri alerjm var, kocamsa eve günde en az bir kutu yoğurt alıyor, defalarca yoğurt konusunda hassas olmasını söyledim ama o sanki beni hiç duymuyormuşçasına her akşam masaya yoğurdu kabıyla koyarak adeta beni rahatsız etmekten zevk alıyor, bu yüzden çok kavgalar ettik ama adam değişmiyor, onu yoğurt sevgisinden nasıl vazgeçirebilirim ne yapacağımı bilmiyorum
tam olarak kokusu ve görüntüsüne küçküklükten beri tahammül edemiyorum, midem bulanmaya başlıyor
tam olarak kokusu ve görüntüsüne küçküklükten beri tahammül edemiyorum, midem bulanmaya başlıyor
Cocuk da yemeyecek tum dunya saygi duymak zorundaymis. Mantiyi iskendeei falan da toplumca azaltmamiz lazim.Ben de gıda alerjisi sandım
Çocuğunuz yok anlaşılan. Olunca ne yapacaksınız bakalım. Mecburen her gün düzenli olarak yedireceksiniz çünkü Allah yardımcınız olsun şimdiden
biliyorum nasıl rahatsız ettiğini ama karşılıklı birbirini idare etmek gerek yumurtadan yoğurtttan vs şeylere tahammülü olmayanların istediği ben nefret edyrm sende nefret et ve asla yeme ben ablamın yuzunden omlete hasret kalmıştım sn yediğin zamanda lafları bitmiyor ayy nasıl yedin ayy nasıl yenir yani arkadaş normal olan sensin de herkes anormal miAma farklı bir durum. Midesi bulanıyor. bazen yenmese bile görüntüsü yeter. Benim de yumurtadan midem bulanır. Görmeye tahammülüm yok..bizim evde bu yüzden yumurta nadiren yenir
hamilesin galiba çocuğuna yoğurt yedirmeyecek misin zamanı gelinceBende yoğurt olan sofraya oturamam ve cevrem buna dikkat eder. Etmezse oturmam. Sizde böyle tepki verin.
Bende yoğurt olan sofraya oturamam ve cevrem buna dikkat eder. Etmezse oturmam. Sizde böyle tepki verin.
Yok doğum yaptım. Gelişimi için o tabii ki yiyecek işin aslı eşim çok canı isteyince kendim alıp servis yapabiliyorum (belki senede 1) çocuğuma gelince hiç tiksinmem. Ama başka insanlar yiyince katlanamiyorum belki yeme adabı belki başka bisey den kaynaklı.hamilesin galiba çocuğuna yoğurt yedirmeyecek misin zamanı gelince
Dolapta olması değil hatta benim dolabimda da olabilir ama kokusu gelmemeli ve bulaştığı tabağı asla elime alamam çoğu zaman. Bazen özellikle hamileyken bende tükettim. Benim sorunum yoğurt yerken konuşanlar ve ağır kokusu olunca ortaya çıkıyor diye düşünüyorum suan.Peki dışarıda vs
Yani yoğurt ortada duruyor
Siz yemiyorsunuz ama orada
Ya da dolapta oluncaya mı rahatsız oluyorsunuz
Sorularım garip de ben o hissi merak ediyorum bu limondan şeftaliden kaçanları da
Yoğurdu ilk duymuştum ama konu sahibi yalnız değilmiş siz de varmışsınız