kocamın yoğurt sevgisi

Arkadaş adamlar yoğurt da mı yiyemesin bu nasıl iştir. Biraz empatı yapın, eşinizin yerine kendinizi koyun, aynı şey size yapılsa ne hissederdiniz, ona göre davranın. Ve bırakın adam yoğurt yesin

yoğurda karşı çocukluktan beri alerjm var, kocamsa eve günde en az bir kutu yoğurt alıyor, defalarca yoğurt konusunda hassas olmasını söyledim ama o sanki beni hiç duymuyormuşçasına her akşam masaya yoğurdu kabıyla koyarak adeta beni rahatsız etmekten zevk alıyor, bu yüzden çok kavgalar ettik ama adam değişmiyor, onu yoğurt sevgisinden nasıl vazgeçirebilirim ne yapacağımı bilmiyorum

Ne kadar yasaklarsan o kadar üstüne düşer. Bence yasaklama sen yemedikten sonra ne olacak ki? Adamı rahat bırak..

Konu günlerdir trend konular arasında.bakmayım bakmayım dedim dayanamadim.hani ev yogurdu istiyor da mayalamıyorum gibi bir dert sandım.Ay yogurdu ben de cok severim.canım istedi şu saatte.masanın üstündeki yogurttan ne istiyorsunuz yahu!

Cocugunuz var mı bilmem ama bir bebege 6 aydan sonra yogurt yediriliyor.bebeginize nasıl yedireceksiniz yogurdu.

Soğan deseniz anlayacağım,sarımsak deseniz yine amenna ama yoğurdun size durduğu yerde ne zararı olabilir ki?
Ayrıca çocuğunuz yok sanıyorum,çocuğunuza yoğurt mayalamanız gerekecek ek gıda döneminde,ne yedireceksiniz o zaman?
Bakın tavuğa,ete, balığa dokunamayan,sütten nefret eden hatta tiksinen bir insandım. Tavuk hala yemiyorum,yıllardır yemedim ama kızıma pişiriyorum,süte ,ete ,balıga dokunuyorum hatta yiyorum ki oda yesin diye.
Sizde idare etmelisiniz. Sonuçta zararlı birşey değil ki bu yoğurt,akmaz,kokmaz birşey.

yoğurda karşı çocukluktan beri alerjm var, kocamsa eve günde en az bir kutu yoğurt alıyor, defalarca yoğurt konusunda hassas olmasını söyledim ama o sanki beni hiç duymuyormuşçasına her akşam masaya yoğurdu kabıyla koyarak adeta beni rahatsız etmekten zevk alıyor, bu yüzden çok kavgalar ettik ama adam değişmiyor, onu yoğurt sevgisinden nasıl vazgeçirebilirim ne yapacağımı bilmiyorum

Allah başka dert vermesin :işsiz:

Kokusu hastami ediyo napiyo?

Birakin adam alsin kalsiyumunu kimse kimsenin kalsiyumuna karisamaz!

Yoğurda karşı alerjin varsa yemezsin olur biter, sen sevmiyorsun veya alerjin var o halde sen yeme ama adam neden yemesin ki?

Üstelik eve yoğurt sokmasından şikayetçisin bencillik bu yaptığın...

Ayy seninki yoghurt.

Benimki terreyag ve herhangi katti yag tikki var. Asla elimi degdirmem asla yemek yapmam.
Ve sarimsak ve sogan tikim var.
Kokusuna dayanamam.

Ama yoghurt ne ki? Uzaktan seyrediyorsunuz sadece, bununla yemek yapmak zorunda degilsiniz ki

siz yemiyorsunuz diye adam da mı yemesin?

ben bayılırım yoğurda her daim dolapta eksik kalmaz.

kafanızı değiştirin bence.

Adam sanki sofraya kezzap koydurtmus abartmayın cok rica ediyorum bu durumda suclu o degil illa suclu birini secmek istiyorsaniz bu siz olabilirsiniz çünkü hersey normalken siz anormallik yapıp eşinizi kötülüyorsunuz. Cocugunuz olunca merak ediyorum napacaksiniz

X