- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 32
-
- Konu Sahibi sude3dreamer
yoğurda karşı çocukluktan beri alerjm var, kocamsa eve günde en az bir kutu yoğurt alıyor, defalarca yoğurt konusunda hassas olmasını söyledim ama o sanki beni hiç duymuyormuşçasına her akşam masaya yoğurdu kabıyla koyarak adeta beni rahatsız etmekten zevk alıyor, bu yüzden çok kavgalar ettik ama adam değişmiyor, onu yoğurt sevgisinden nasıl vazgeçirebilirim ne yapacağımı bilmiyorum
Taze ne kiz? Taze fasulye mi?Yoğurt burnunuzu sokmadığınız sürece kokmaz. Benim de taze'den midem bulanırdı yıllarca pişen eve girmedim ama zamanla duzeldi bu durum şimdi yiyorum bile. Yoğurt gibi faydalı bir besinden vazgeçirmek yerine siz bu durumun üstüne gitmeye çalışın.
Evet :))) üşendim yazmaya :))))Taze ne kiz? Taze fasulye mi?
Su siralar degil onun genel bir sorun.. adam.omur billah yogurt yemeyecek mi ?Kadın yoğurt görünce bile midem bulanıyor diyor. Kocası da her akşam yoğurt yemek zorunda mı yoğurtsuz sofra olmuyor mu?
Şu sıralar midem çok hassas bazı şeylerden tiksindim, görmek bile istemediğim bişeyle aynı sofrada nasıl keyifle yemek yiyebilirim?
Bi de bunun süzme olanı var.Evlerden ırakSonra neden sozluklere cikiyoruz? Kadin yogurttan tirsiyor neden cikmayah
empati yapsakta olmuyo demekki adamın yogurduna bile indilerBir an yogurt yiyemedigimi dusundum