- 28 Ekim 2010
- 475
- 205
- 83
- Konu Sahibi lostindreams
-
Biberonla süt içen bir adama" koca" gözüyle bakabiliyormusunuz?Kusura bakmayın ama cidden abartıyorsunuz. Adam içki içmiyor, aldatmıyor, kumar oynamıyor... Kötü birşey yapmıyor. Altı üstü uyurken biberon ile süt içiyor. Bardakla olsa neeee, biberon ile olsa ne, bu kadar şekilci olmayın Allah aşkına... İyi günde kötü günde birlikte olma sözü veren insanlar, bu sözü ne kadar da çabuk unutup, adamın süt içtiği biberon olayına takıp boşansam mı acaba sorusunu sorabiliyor kendilerine, yazık gerçekten çok yazık...
Eleştirilerim çok ağır oldu belki kusura bakmayın...
Selamlar, saygılar...
Evet bakabilirim, bunda bir sakınca görmüyorum. Dünyada davranışlar konusunda, ciddiye alınması gereken ve göz ardı edilemeyecek kadar sıkıntı yaratacak kadar tehlikeli davranışlar var. Bu benim düşüncem.
Evet bakabilirim, bunda bir sakınca görmüyorum. Dünyada davranışlar konusunda, ciddiye alınması gereken ve göz ardı edilemeyecek kadar sıkıntı yaratacak kadar tehlikeli davranışlar var. Bu benim düşüncem.
E o zaman normaleştirmek doğru mu böyle bir davranışı?
Ayrıca bu size değil ama konu sahibini ve konusunu samimi bulmadığımı da belirteyim yazma fırsatım varken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?