• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın yaptıkları!!! Moralim çok bozuk kızlar, lütfen yardım edin :(

empati yapayım hadi
evli olsam eşim her gece biberonla süt içerek uyusa biberon emse filan, şaşırırım
tepkine saygı duyuyorum ama senin kadar tepki göstermem
evet tedavi olması gerekiyor, olmayı reddediyor diye de boşanmayı düşünmem açıkcası
ayrıca belki çoğunuza tuhaf gelicek ama bana çok şirin geldi bebek gibi:37:

sigara içiyo eşim evet, oral dönem fiksasyonuna göz atıyorum aynı zamanda, mantık kurmaya başladım sayenizde. kayınvalidem ile bu konuyu açmadan eşimin bebeklik dönemini konuşabilirim, bu şekilde kendimi rahat hissederim. çok teşekkür ederim, bu fikir çok iyi oldu. uzun zaman sonra galiba ilk defa huzurlu ve umutlu uyuyabileceğim sayenizde.

oral fiksasyon genelde sigara tiryakiliği, alkol alımı, aşırı yemek yeme, tırnak yeme,parmak emme ve bunlarda aşırı bağımlı hale gelme halinde ortaya çıkıyor bildiğim kadarıyla... sizinki biraz extreme bir örnek evet ama çok da eziyet etmeyin kendinize bu sebeple, alkol bağımlısı ya da obezite sorunu olabilirdi ve bu sosyal hayatınızı daha olumsuz etkilerdi diye düşünüyorum... konuyu çözerseniz okuyarak ve araştırarak normalleştirebilirsiniz belki zihninizde biraz..

madem bu kadar normal bir şey, siz de bundan sonra biberonla süt içerek uyuyakalın. böyle normal şeyleri biz neden yaşamıyoruz acaba? demek ki olağanı bu değil, empati yapmalı biraz insan.

size yorum yapmadim konuya yorum yaptim,
bende belli bi yasima kadar biberonla icmistim sutu merak etmeyin,
karsidaki insani anlayip empati kurabiliyorum,
boyle sasiracaginiza siz kendini adamin yerine koyup empati kurun,
bilerek yaptigi birsey degil belliki aliskanlik..

dahada kimse benim yorumuma yorum yapmasin,
kimseye laf yetistirecek degilim...
konu yorumlara acik bende yorumumu yaptim,
yorumuma yorum yapmayin !!!

size yorum yapmadim konuya yorum yaptim,
bende belli bi yasima kadar biberonla icmistim sutu merak etmeyin,
karsidaki insani anlayip empati kurabiliyorum,
boyle sasiracaginiza siz kendini adamin yerine koyup empati kurun,
bilerek yaptigi birsey degil belliki aliskanlik..

dahada kimse benim yorumuma yorum yapmasin,
kimseye laf yetistirecek degilim...
konu yorumlara acik bende yorumumu yaptim,
yorumuma yorum yapmayin !!!

bir şey yazıyorsanız insanlar size fikirlerini belirtir. nasıl ki siz benim 'boşanmayı bile düşündüm' sözümü 'boşanarak tehdit edeceğinize anlamaya çalışın' diye yazıyorsanız, insanlar da yazabiliyor demek ki.
ben eşimi zaten anlamaya çalışıyorum ama bir kadın olarak da ister istemez bu durumu garipsiyor ve itici buluyorum.
sevdiğim bir insanla bu sebepten ötürü ayrılmak istemem elbette istediğim bir şey değil.
umarım şu an biraz da olsa anlayabilmişsinizdir beni.
yorum yapılmasını istemiyorsanız sert bir şekilde yazmayın insanlara. sonuçta buradaki insanlar birbirlerine destek olmaya çalışıyorlar. onların sayesinde oral dönem fiksasyonu nedir bunu öğrendim. ve bazı insanların da benzer konular yaşadığıonı gördüm.
iyi geceler.

oral dönem den kalma bir durum bu
belli bir doygunluğa erişememiş
mutlaka bir uzmana gidin ve neler yapmanız gerektiğini öğrenin

bir şey yazıyorsanız insanlar size fikirlerini belirtir. nasıl ki siz benim 'boşanmayı bile düşündüm' sözümü 'boşanarak tehdit edeceğinize anlamaya çalışın' diye yazıyorsanız, insanlar da yazabiliyor demek ki.
ben eşimi zaten anlamaya çalışıyorum ama bir kadın olarak da ister istemez bu durumu garipsiyor ve itici buluyorum.
sevdiğim bir insanla bu sebepten ötürü ayrılmak istemem elbette istediğim bir şey değil.
umarım şu an biraz da olsa anlayabilmişsinizdir beni.
yorum yapılmasını istemiyorsanız sert bir şekilde yazmayın insanlara. sonuçta buradaki insanlar birbirlerine destek olmaya çalışıyorlar. onların sayesinde oral dönem fiksasyonu nedir bunu öğrendim. ve bazı insanların da benzer konular yaşadığıonı gördüm.
iyi geceler.

konuyu acan siz oldugunuza gore benimde muhattabim sizsiniz ve yorumum size,
yorumuma yorum yapmayin derkenki kastim size degildi..
insanlarin fikirlerini benim yorumuma degil sizin konunuza belirtmeleri gerekir,
nasilki herkes kendi fikrini sunuyorda ben karsi cikmiyorsam,
onlarda benim fikrime karsi cikipta yok empati kur yok sen biberon ic diyemez,
ben sizi anladim merak etmeyin ama sizde esinizi anlayin bence,
evliliginizide bu konu yuzunden yipratmayin daha 4 aylik evliymissin,
bu konu yuzunden alisirsaniz kavgaya dovuse sonrasi hep gelir,
aradaki sayginliginizi koruyun boyle sebepler icin bosanma dusuncesini aklinizdan bile gecirmeyin,
tavsiye veriyorum...

Son düzenleme:
bence endişeniz çok ama çok normal. Sonuçta sigara tiryakiliğinden bii sapıklığa dönüşülmez. Ama internette gördüğünüz şeylerden sonra tedavi olmazsa buna dönebilir diye korkunuz oluştu diye tahmin ediyorum ki bence çok haklısınız. Bu bir hastalıksa eğer tedavi olmaması size endişe içine sokuyor. Bence eşinizle bi kaç kere daha konuşun ama bu duruma gerçekten üzülüyorum benim için kabul et falan diyin.
Bir de eğer askerde bırakabildiyse bu davranışı, yine bırakabilir demek ki. Ama eğer askerden sonra böyle bi huy edindiyse o zaman yorum yapamayacağım bilemediğimden.
Sıkıntı yapmayın bakın yavaş yavaş bir şeyler oluşuyor kafanızda çözüme yönelik :36:

çok zor bi durum oolmalı alışkanlık desen alışkanlıklardan vazgecmek kolay degıl ama zamanla vazgecedebilir onu söyle bişeye alıştırmayı denesen mesela sen yatakta olmayınca uyuyamasa sana sarılmadan uyuyamasa ne güzel olurdu sütü bıraksa sana alışsa.genetikte olabilir bunu öğrenmek için onun akrabasıyla konusman lazım ama eşin kızcak diyede konusamazsın haklısın.eşinde sen artık hayat arkadası oldugun için senden cekinmiyo bu konuda saklamamıs ama o evendiğinizdeki 1 hafta nasıl biberonsuz uyudu bir hafta sonra almıs gelmiş ya biberonu demekki uyuyabılıyor zorda olsa kendini bir ay filan zorlasa yapabilir sigara bagımlılıgı gibi bişey bu.iyilikle bu durumun sizi cok üzdügünü ona söyleyin.ama tek kötü huyuda bu olsun ya alkolik olsa içmeden uyuyamasaydı sonrası aldatma şiddet vb vb olabilirdi .allah yardımcın olsun.

bence fazla hiddetlenmişsiniz eşinize gerek yok bu kadarına
adamcağız isteyerek yapmıyorki belli ki bir tür rahatsızlığı var
"evlenmeden önce kandırıldım" vs demişsiniz kesinlikle öyle düşünmeyin
korkmuş çaresiz kalmıştır. eşi olarak destek olun
yardım almasını sağlayın

ben olsam keserim o biberonun emziğini ertesi gün alsın onu da keserim
bıktırıp vazgeçicek noktaya gelene kadar
tırnak yemeyle aynı tipmiş madem tırnak yiyenler için bi oje vardı tadı çok acı
yemek isteyince tadı acı geliyo yiyemiomuşun
eski işyerimde biri bıraktı öyle sigarayı
sende biberonu kes bişey yap eğer doktora gitmezse

arkadaşlar yapmayın gözünüzü seviim bu görmezden gelinecek bi durum değil
kim hayatında ki en önemli erkek figürünün seks yaptığı insanın biberonla uyumasına deli olmaz
bi kere soğursun koca olarak göremezsin
ben göremem en azından
ayrıca evlenene kadar saklamış ne malum 1 hafta sonra biberonl geldiği gibi 2 ay sonra da başka bişeyle gelmeyeceği
gece bezleyip yatsa kendini bebek gibi kendini onun da kimseye zararı yok ama mide kaldırmaz
bilemedim çok zor allah yardım etsin

Son düzenleme:
Cok anormal ve kabul edilemez bir durum. Sinirlerinin bozulmasinda cok haklisin arkadasim. Ben olsam ben de ayni tepkiyi verirdim. Bunu normal bulan da olmus, ama uzaktan davulun sesi hos gelir. Hangisi kaldirabilirdi elinde biberonla yataga gelen kocayi? Sevimli de degil normal de degil. Hadi sutunu ic de kardesim birebon nedir ya? bardak denen birsey var.

Arkadaslar guzel fikirler vermisler. en azindan kendine yol gostermek icin uzman yardimi alman iyi olur bence de. Bir de, ben olsam kimseye anlatmazdim bu durumu, belki adamin kendi annesine olabilir, ama onun disinda kimseye anlatmazdim, kendi anneme bile. Yarin birgun insanlarla kotu olursun, bu durumla seni vurmaya, utandirmaya kalkarlar. Zaten yeterince utaniyorsun, sana faydasi olmayacak insanlara anlatma bunu bence. En fazla burdakiler gibi yorumlar yaparlar, ha bir de senin adina daha cok kizip bosan bile diyen olur. Pek bir faydasi olmaz diye dusunuyorum.

Peki esinin baska bu tur ozellikleri de var mi? Yoksa sadece biberon mu?

ben olsam keserim o biberonun emziğini ertesi gün alsın onu da keserim
bıktırıp vazgeçicek noktaya gelene kadar
tırnak yemeyle aynı tipmiş madem tırnak yiyenler için bi oje vardı tadı çok acı
yemek isteyince tadı acı geliyo yiyemiomuşun
eski işyerimde biri bıraktı öyle sigarayı
sende biberonu kes bişey yap eğer doktora gitmezse

alemsin access :1:
adamın bağımlılığı bu kadın kesdikçe birbirlerine girecek tartışacaklar
çocuk değil ki karşısındaki
kaldı ki yasaklanan obje daha cazip hale gelecektir

ben normal bulmayanlardanım

hem göruntu olarak hemde psikolojik açıdan kötü bı durum

insan eşini hem sevmeli hem saymalı yoksa geçinemez ama bıberonla uyuyan bır erkeği nekadar sayabılırsınızki

ayrıca eşinizin kendı psikolojisi açısındada tedavı olması şart oda bunun ezikliğini mutlaka yaşıyordur içten içe

Back