- 11 Eylül 2012
- 386
- 16
- 68
- Konu Sahibi lostindreams
-
çok büyük bir derdim var. ne annemle, ne yakın arkadaşlarımla konuşamıyorum. buraya yazarken bile utanıyorum. kaç kere konu açıp vazgeçip sildim. Allahım böyle bir derdi düşmanıma vermesin. Hani derler ya evlenince huyu suyu değişir diye. Evlendiğinde yeni huylarını görürsün diye. ben hep gülüp geçiyordum çünkü 2 senelik bir ilişkimiz vardı ve yaklaşık 4 aydır evliyiz ancak evliliğimizin ilk haftasından sonra eşim bir gün eve biberonla geldi. acaba bebek mi istiyor diye düşündüm çünkü evlenir evlenmez çocuk yapmak istiyorduk. çok mutlu olmuştum, ona sarıldım fakat bana biberonu düşündüğüm konu için almadığını söyledi. nasıl yani dedim. meğer eşim geceleri biberonla süt içerek uyuyormuş ve bunu benden saklamış!!!!! bunu söylediğinde şaka yapıyor sandım, gülüp geçtim ancak gece olup yatmaya hazırlandığımızda odaya elinde süt dolu biberonla geldi. hala şaka yaptığını sandım. sinirlerim bozulmuştu, gülmeye başladım. ancak ışığı kapatıp biberonu emerek uyudu. şoklara girdim. sinirden uyuyamadım. ne yapacağımı da bilemedim. hala bi şaka olduğunu düşünüyo, öyle olması için dua ediyodum. ancak kızlar.. çok utanarak söylemeliyim ki bu o günden beri 4 aylık evliliğimiz boyunca her gece devam etti. kavgalar ettik. odaları ayırmak istedim. ancak o bu huyundan vazgeçemediğini, bunu beni kaybetme korkusuyla birlikteliğimizde söylemediğini, evlendiğimizde bu huyundan vazgeçtiğini umduğunu söyledi. herşey yalanmış kısacası. sizce bu psikolojik bi sorun mu? böyle birşeyi yaşamış olan var mı? bunu kimselere anlatamıoyrum. anneme anlatsam olmaz. nasıl yüzüne bakarım? arkadaşıma anlatsam beni dikkate bile almaz. psikologa gitsem faydası olur mu acaba? ama anlatmaktan da utanıyoprum. yalvardım ama kendisi böyle bir konuda destek almayacağını söyledi. kayınvalidemle paylaşsam eşim kızacak diye korkuyorum. özel ilişkimizden sonra bile biberon alıyor kızlar ben ne yapacağımı bilemiyorum, psikolojim sıofır oldu artık nolur Allah rızası için bana fikir verin(
Kusura bakmayın ama cidden abartıyorsunuz. Adam içki içmiyor, aldatmıyor, kumar oynamıyor... Kötü birşey yapmıyor. Altı üstü uyurken biberon ile süt içiyor. Bardakla olsa neeee, biberon ile olsa ne, bu kadar şekilci olmayın Allah aşkına... İyi günde kötü günde birlikte olma sözü veren insanlar, bu sözü ne kadar da çabuk unutup, adamın süt içtiği biberon olayına takıp boşansam mı acaba sorusunu sorabiliyor kendilerine, yazık gerçekten çok yazık...
Eleştirilerim çok ağır oldu belki kusura bakmayın...
Selamlar, saygılar...
Allah aşkına kime göre neye göre normal erkek ayrımı yapıyorsunuz anlayamadım. Aldatan ona buna bakan, ciddi anlamda yalan söyleyen dışı babayiğit içi fos olan, karısını döven, küfür eden, hayrı olmayan vs vs vs neler neler var. biberonla içsin sütü ne olacak bence ha bardakla içmiş ha biberonla. Erkekliğini biberonla içtiği sütten anlayacak değiliz. Psikolojik olarak biryerlerde kalmış olabilir, yada alışkanlık olabilir, tırnak yiyeni var, sürekli kaşını yolanı var, tikleri olanı var e bunar var diye diğer yönleriyle bizi mutlu eden seven eşlerimizden sevgililerimizden dostlarımızdan mı soğuyalım, onlardan vaz mı geçelim, hayatmızıdan mı çıkaralım. Kendini biberon olayına şartlandırıp eşinden soğuma, bu alışkanlığını yenmesi için sen ona çaktırmadan gerekirse psikolog ile görüşüp neler yapabilirsin araştır derim ben. Umarım çözüme kavuşur ama bu alışkanlığını sonlandıramazsa da sen sevgini yitirme. İyi günde kötü günde diyoruz Allah kötü gün göstermesin kimseye içinde de bizlere. Şahsen benim başıma gelseydi eğer tek sorun buysa ve çözm yolu bulamıyorsam o dönüp arkasını sütünü içerken bende ona sarılıp uyurum. Sende eşine tartışarak değil ya da çok kötü birşeymiş gibi davranarak değil daha sıcak yaklaşarak çözmeye çalış. Çocukluk ile ilgili bir durum ise bu durum ancak sevgi ile tatlı dil ile çözümlenir diye düşünüyorum. Ama bu duruma biberonla süt içiyor diye ateş püskürerek yorum yapan arkadaşları anlayamadım cidden.
Allah aşkına kime göre neye göre normal erkek ayrımı yapıyorsunuz anlayamadım. Aldatan ona buna bakan, ciddi anlamda yalan söyleyen dışı babayiğit içi fos olan, karısını döven, küfür eden, hayrı olmayan vs vs vs neler neler var. biberonla içsin sütü ne olacak bence ha bardakla içmiş ha biberonla. Erkekliğini biberonla içtiği sütten anlayacak değiliz. Psikolojik olarak biryerlerde kalmış olabilir, yada alışkanlık olabilir, tırnak yiyeni var, sürekli kaşını yolanı var, tikleri olanı var e bunar var diye diğer yönleriyle bizi mutlu eden seven eşlerimizden sevgililerimizden dostlarımızdan mı soğuyalım, onlardan vaz mı geçelim, hayatmızıdan mı çıkaralım. Kendini biberon olayına şartlandırıp eşinden soğuma, bu alışkanlığını yenmesi için sen ona çaktırmadan gerekirse psikolog ile görüşüp neler yapabilirsin araştır derim ben. Umarım çözüme kavuşur ama bu alışkanlığını sonlandıramazsa da sen sevgini yitirme. İyi günde kötü günde diyoruz Allah kötü gün göstermesin kimseye içinde de bizlere. Şahsen benim başıma gelseydi eğer tek sorun buysa ve çözm yolu bulamıyorsam o dönüp arkasını sütünü içerken bende ona sarılıp uyurum. Sende eşine tartışarak değil ya da çok kötü birşeymiş gibi davranarak değil daha sıcak yaklaşarak çözmeye çalış. Çocukluk ile ilgili bir durum ise bu durum ancak sevgi ile tatlı dil ile çözümlenir diye düşünüyorum. Ama bu duruma biberonla süt içiyor diye ateş püskürerek yorum yapan arkadaşları anlayamadım cidden.
Valla bu yoruma gece gece bi anda kahkahayla güldüm cidden :) Umarım o kadar ciddi boyutlara ulaşmaz ve sadece bu biberonla sınırlı kalır o da bir an önce çözülür :) Tanıdığını düşündüğün insanın değişik değişik huylarını görünce elbet şaşırır insan ama inşallah bu şaşırtıcı beklenmeyen durumlar ileri boyutlara ulaşmaz. Bu dileğim her türlü konu için geçerli sadece biberon değil. Milyarlarca insan var yeryüzünde çeşit çeşit sorunlar hastalıklar huylar var Allah kaldıramayacağımız yükler vermesin omuzlarımıza.ileride altımı bezle demiyorsa biberonla süt içme alışkanlığında bir sıkıntı yok bence.
bazı insanlar bebek gibi davranma eğilimindelermiş.
Allah başka dert vermesin.çok büyük bir derdim var. ne annemle, ne yakın arkadaşlarımla konuşamıyorum. buraya yazarken bile utanıyorum. kaç kere konu açıp vazgeçip sildim. Allahım böyle bir derdi düşmanıma vermesin. Hani derler ya evlenince huyu suyu değişir diye. Evlendiğinde yeni huylarını görürsün diye. ben hep gülüp geçiyordum çünkü 2 senelik bir ilişkimiz vardı ve yaklaşık 4 aydır evliyiz ancak evliliğimizin ilk haftasından sonra eşim bir gün eve biberonla geldi. acaba bebek mi istiyor diye düşündüm çünkü evlenir evlenmez çocuk yapmak istiyorduk. çok mutlu olmuştum, ona sarıldım fakat bana biberonu düşündüğüm konu için almadığını söyledi. nasıl yani dedim. meğer eşim geceleri biberonla süt içerek uyuyormuş ve bunu benden saklamış!!!!! bunu söylediğinde şaka yapıyor sandım, gülüp geçtim ancak gece olup yatmaya hazırlandığımızda odaya elinde süt dolu biberonla geldi. hala şaka yaptığını sandım. sinirlerim bozulmuştu, gülmeye başladım. ancak ışığı kapatıp biberonu emerek uyudu. şoklara girdim. sinirden uyuyamadım. ne yapacağımı da bilemedim. hala bi şaka olduğunu düşünüyo, öyle olması için dua ediyodum. ancak kızlar.. çok utanarak söylemeliyim ki bu o günden beri 4 aylık evliliğimiz boyunca her gece devam etti. kavgalar ettik. odaları ayırmak istedim. ancak o bu huyundan vazgeçemediğini, bunu beni kaybetme korkusuyla birlikteliğimizde söylemediğini, evlendiğimizde bu huyundan vazgeçtiğini umduğunu söyledi. herşey yalanmış kısacası. sizce bu psikolojik bi sorun mu? böyle birşeyi yaşamış olan var mı? bunu kimselere anlatamıoyrum. anneme anlatsam olmaz. nasıl yüzüne bakarım? arkadaşıma anlatsam beni dikkate bile almaz. psikologa gitsem faydası olur mu acaba? ama anlatmaktan da utanıyoprum. yalvardım ama kendisi böyle bir konuda destek almayacağını söyledi. kayınvalidemle paylaşsam eşim kızacak diye korkuyorum. özel ilişkimizden sonra bile biberon alıyor kızlar ben ne yapacağımı bilemiyorum, psikolojim sıofır oldu artık nolur Allah rızası için bana fikir verin(
böyle arkadaşları seviyorum ya.Askerliğini yaparken biberonla süt içemeyeceğine göre
bu alışkanlığından ötürü psikolağa sevk edilirdi
ne bileyim tuhaf geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?