• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın yaptıkları!!! Moralim çok bozuk kızlar, lütfen yardım edin :(

Allah aşkına kime göre neye göre normal erkek ayrımı yapıyorsunuz anlayamadım. Aldatan ona buna bakan, ciddi anlamda yalan söyleyen dışı babayiğit içi fos olan, karısını döven, küfür eden, hayrı olmayan vs vs vs neler neler var. biberonla içsin sütü ne olacak bence ha bardakla içmiş ha biberonla. Erkekliğini biberonla içtiği sütten anlayacak değiliz. Psikolojik olarak biryerlerde kalmış olabilir, yada alışkanlık olabilir, tırnak yiyeni var, sürekli kaşını yolanı var, tikleri olanı var e bunar var diye diğer yönleriyle bizi mutlu eden seven eşlerimizden sevgililerimizden dostlarımızdan mı soğuyalım, onlardan vaz mı geçelim, hayatmızıdan mı çıkaralım. Kendini biberon olayına şartlandırıp eşinden soğuma, bu alışkanlığını yenmesi için sen ona çaktırmadan gerekirse psikolog ile görüşüp neler yapabilirsin araştır derim ben. Umarım çözüme kavuşur ama bu alışkanlığını sonlandıramazsa da sen sevgini yitirme. İyi günde kötü günde diyoruz Allah kötü gün göstermesin kimseye içinde de bizlere. Şahsen benim başıma gelseydi eğer tek sorun buysa ve çözm yolu bulamıyorsam o dönüp arkasını sütünü içerken bende ona sarılıp uyurum. Sende eşine tartışarak değil ya da çok kötü birşeymiş gibi davranarak değil daha sıcak yaklaşarak çözmeye çalış. Çocukluk ile ilgili bir durum ise bu durum ancak sevgi ile tatlı dil ile çözümlenir diye düşünüyorum. Ama bu duruma biberonla süt içiyor diye ateş püskürerek yorum yapan arkadaşları anlayamadım cidden.

çok büyük bir derdim var. ne annemle, ne yakın arkadaşlarımla konuşamıyorum. buraya yazarken bile utanıyorum. kaç kere konu açıp vazgeçip sildim. Allahım böyle bir derdi düşmanıma vermesin. Hani derler ya evlenince huyu suyu değişir diye. Evlendiğinde yeni huylarını görürsün diye. ben hep gülüp geçiyordum çünkü 2 senelik bir ilişkimiz vardı ve yaklaşık 4 aydır evliyiz ancak evliliğimizin ilk haftasından sonra eşim bir gün eve biberonla geldi. acaba bebek mi istiyor diye düşündüm çünkü evlenir evlenmez çocuk yapmak istiyorduk. çok mutlu olmuştum, ona sarıldım fakat bana biberonu düşündüğüm konu için almadığını söyledi. nasıl yani dedim. meğer eşim geceleri biberonla süt içerek uyuyormuş ve bunu benden saklamış!!!!! bunu söylediğinde şaka yapıyor sandım, gülüp geçtim ancak gece olup yatmaya hazırlandığımızda odaya elinde süt dolu biberonla geldi. hala şaka yaptığını sandım. sinirlerim bozulmuştu, gülmeye başladım. ancak ışığı kapatıp biberonu emerek uyudu. şoklara girdim. sinirden uyuyamadım. ne yapacağımı da bilemedim. hala bi şaka olduğunu düşünüyo, öyle olması için dua ediyodum. ancak kızlar.. çok utanarak söylemeliyim ki bu o günden beri 4 aylık evliliğimiz boyunca her gece devam etti. kavgalar ettik. odaları ayırmak istedim. ancak o bu huyundan vazgeçemediğini, bunu beni kaybetme korkusuyla birlikteliğimizde söylemediğini, evlendiğimizde bu huyundan vazgeçtiğini umduğunu söyledi. herşey yalanmış kısacası. sizce bu psikolojik bi sorun mu? böyle birşeyi yaşamış olan var mı? bunu kimselere anlatamıoyrum. anneme anlatsam olmaz. nasıl yüzüne bakarım? arkadaşıma anlatsam beni dikkate bile almaz. psikologa gitsem faydası olur mu acaba? ama anlatmaktan da utanıyoprum. yalvardım ama kendisi böyle bir konuda destek almayacağını söyledi. kayınvalidemle paylaşsam eşim kızacak diye korkuyorum. özel ilişkimizden sonra bile biberon alıyor kızlar ben ne yapacağımı bilemiyorum, psikolojim sıofır oldu artık nolur Allah rızası için bana fikir verin :((

Diger yorumlari da okudum,acikcasi bende bu durumu normal görmeyenlerdenim,tabiki psikoljiniz bozulack sizin,hayat arkadasiniz,kocaniz bir bebek gibi biberondan süt iciyor ,gulp gulp emiyor bi de onu,ben bir yasima daha girdim cidden,kk a yeni üyeyim eskiler kimblir neler görmüstür de,bu duruma inanamdim cidden,cok zor durum.Psikoljik destek konusndada nacizane bi iki yorumum olacak,kesinlikle psikolaga görünmeli,ama en büyük görev size düsüor yine malesef,sabirla üstüne cok gitmeden onu ikna etmeye calisacaksiniz.Bakin benim sorunum bambaska, 2 aylik evliyken konu acmistim 7 olacak nerdeyse,biz hic ama hicbirsey yasamadik,7 ay dile kolay,7 sa degil ki,7 gün,7 hafta,ben biliirm cektiklerimi bir de Allah,bu kdr süre sonunda esimi doktora gitmesi konusnda ikna ettim,ilk baslardada dediigm gibi geceliklerimi giiyp giiyp süslenip biseyler olacagini saniyordum,olmayincada kiyamet kopuordu tabi,böle böle bende cok degistim,daha sabirli daha anlayisli oldum.Biliyorum cok zor biraz sabredeceksniz,ama sonunda esiniz yardim almayi kabul edecektir diye düsünüyorum.Konunuzun takipcisi olacagim.

Kusura bakmayın ama cidden abartıyorsunuz. Adam içki içmiyor, aldatmıyor, kumar oynamıyor... Kötü birşey yapmıyor. Altı üstü uyurken biberon ile süt içiyor. Bardakla olsa neeee, biberon ile olsa ne, bu kadar şekilci olmayın Allah aşkına... İyi günde kötü günde birlikte olma sözü veren insanlar, bu sözü ne kadar da çabuk unutup, adamın süt içtiği biberon olayına takıp boşansam mı acaba sorusunu sorabiliyor kendilerine, yazık gerçekten çok yazık...

Eleştirilerim çok ağır oldu belki kusura bakmayın...

Selamlar, saygılar...

Allah aşkına kime göre neye göre normal erkek ayrımı yapıyorsunuz anlayamadım. Aldatan ona buna bakan, ciddi anlamda yalan söyleyen dışı babayiğit içi fos olan, karısını döven, küfür eden, hayrı olmayan vs vs vs neler neler var. biberonla içsin sütü ne olacak bence ha bardakla içmiş ha biberonla. Erkekliğini biberonla içtiği sütten anlayacak değiliz. Psikolojik olarak biryerlerde kalmış olabilir, yada alışkanlık olabilir, tırnak yiyeni var, sürekli kaşını yolanı var, tikleri olanı var e bunar var diye diğer yönleriyle bizi mutlu eden seven eşlerimizden sevgililerimizden dostlarımızdan mı soğuyalım, onlardan vaz mı geçelim, hayatmızıdan mı çıkaralım. Kendini biberon olayına şartlandırıp eşinden soğuma, bu alışkanlığını yenmesi için sen ona çaktırmadan gerekirse psikolog ile görüşüp neler yapabilirsin araştır derim ben. Umarım çözüme kavuşur ama bu alışkanlığını sonlandıramazsa da sen sevgini yitirme. İyi günde kötü günde diyoruz Allah kötü gün göstermesin kimseye içinde de bizlere. Şahsen benim başıma gelseydi eğer tek sorun buysa ve çözm yolu bulamıyorsam o dönüp arkasını sütünü içerken bende ona sarılıp uyurum. Sende eşine tartışarak değil ya da çok kötü birşeymiş gibi davranarak değil daha sıcak yaklaşarak çözmeye çalış. Çocukluk ile ilgili bir durum ise bu durum ancak sevgi ile tatlı dil ile çözümlenir diye düşünüyorum. Ama bu duruma biberonla süt içiyor diye ateş püskürerek yorum yapan arkadaşları anlayamadım cidden.

:46::46::46::46::46::46::46:

en kalabalık topik,konuyu açan uyumuş bile...
çok ilginç bir konu gerçekten,ilk defa duyuyorum...

Son düzenleme:
ileride altımı bezle demiyorsa biberonla süt içme alışkanlığında bir sıkıntı yok bence.

bazı insanlar bebek gibi davranma eğilimindelermiş.

Bunu anormal görmeyen arkadaşlarla aynı fikirdeyim.
Belki psikolog ile görüşülebilir her iki tarafın kendini daha iyi hissetmesi için fakat bu durumun çok büyük bir dert olduğunu düşünmüyorum.

Her türlü psikolojik ya da fiziksel rahatsızlığa eyvallah.. Sonuna kadar eşimin yanında olurum ama biberonlu bir adamla aynı yatağı paylaşmayı düşünemiyorum.. Yok öyle bir şey, kabul eden varsa bunu onda da bir sorun vardır mutlaka..
Ayrıca konu sahibinin de böyle bir sorunu olmadığına ve gayet ciddi yazılan cevaplarla sabah okuyunca çok eğleneceğini düşünüyorum..

ileride altımı bezle demiyorsa biberonla süt içme alışkanlığında bir sıkıntı yok bence.

bazı insanlar bebek gibi davranma eğilimindelermiş.
Valla bu yoruma gece gece bi anda kahkahayla güldüm cidden :) Umarım o kadar ciddi boyutlara ulaşmaz ve sadece bu biberonla sınırlı kalır o da bir an önce çözülür :) Tanıdığını düşündüğün insanın değişik değişik huylarını görünce elbet şaşırır insan ama inşallah bu şaşırtıcı beklenmeyen durumlar ileri boyutlara ulaşmaz. Bu dileğim her türlü konu için geçerli sadece biberon değil. Milyarlarca insan var yeryüzünde çeşit çeşit sorunlar hastalıklar huylar var Allah kaldıramayacağımız yükler vermesin omuzlarımıza.

alışılmışın dışında bir durum ama bu kadar abartmayada gerek yok ...büyük bir ihtimal bağımlılık yapmış bu durum onda .uykuyu biboron ve sütle başlatıyor. böyle durumlarda tepki vermek daha kötü sonuçlara sebeb olabilir.ben olsam eşime hissettirmeden bir psikoloğa gider durumu anlatıp ona göre davranırdım.sabırla ve doğru adımlarla ilerlemenizi öneririm.

yorumlar çok garip.
döven adama; öldürmüyor ya,
aldatan adama; dövmüyor ya,
sevmeyen adama; aldatmıyor ya,
eve gelmeyen adama; içkisi kumarı kadını yok ya
südyen takan adama da eyvallah diyecek misiniz?
koca bir adamın biberonla uyumasının nesi normal yahu? davranışlara daha kötüsü de olabilirdi diye teselli bulmak ne kadar komik ve saçma. sanki adam çiçek almış, konu sahibi de hediye almadı diye kızıyor. tepkiler öyle. allah allah... insanların normal algıları çok garip. bu kabullenilmeyecek bir şey. boşansın demiyorum ama çözüm bulmalı. öncelikle belirteyim, konu sahibi kusura bakmasın ama konuyu okuyunca gülme krizine girdim. ama neler neler oluyor, bu fake ise bile böyle şeyler yaşayanlar mutlaka vardır. öncelikle eşin, bunu kabullenemeyeceğinin bilincinde olmalı. bunu da tepki göstermeden anlatamazsın. ya biberonu çöpe at, ya yatakları ayır, ya cinsel mesafe koy. zaten bu durumda nasıl cinsellik yaşıyorsunuz şaşkınım. tepki göstermezsen eşin bundan vazgeçmek için asla bir şey yapmaz. öyle gözüküyor. zaten psikoloğa gitmeyi de reddediyormuş. neyse. mutlaka yardım alıp eşinize gereken davranışları uygulamalısınız. başka çareniz mi var? ayrılmak da kabullenmek de bir çözüm değil. neredeyse her şeyin tedavisi var. bir şekilde bunun da vardır, 4 ay fazla bile beklemişsiniz. ben olsam işin ciddiyetini ilk anladığımda bir psikoloğa koşmuştum. 4 ay nasıl tahammül ettiniz. hem bu durum geçse bile bence psikolojinizde de mutlaka etki bırakacaktır bu.

fake ise de konuyu okuduğumda zor kendime geldim. eşime okuyamadım gülmekten. çok yaşayın, sağolun. :31: gerçekse kusura bakmayın. :37:

Son düzenleme:
benimde 27 yaşında ki arkadaşım parmağını emerek uyuyor.damak ve diş yapısı bozuk.
biberonla uyuyanu ilk defa duyuyorum.Allah size sabır versin zor bir durum.annesiyle konuşmanız doktor konusunda iyi olacaktır diye düşünüyorum.eşiniz mağdem doktora gitmek istemiyor.annesiyle gidin en azından doktorun sorularına cevap verirken sizde işin aslını öğrenirsiniz,yalnız konuşurken ikinizde çekinebilirsiniz.

benimde 27 yaşında ki arkadaşım parmağını emerek uyuyor.damak ve diş yapısı bozuk.
biberonla uyuyanu ilk defa duyuyorum.Allah size sabır versin zor bir durum.annesiyle konuşmanız doktor konusunda iyi olacaktır diye düşünüyorum.eşiniz mağdem doktora gitmek istemiyor.annesiyle gidin en azından doktorun sorularına cevap verirken sizde işin aslını öğrenirsiniz,yalnız konuşurken ikinizde çekinebilirsiniz.hatta ben olsam anne doktora gidicem arkadaş olur musun diye çağırır doktorun yanında açıverirdim konuyu.. anneside doktora gitmek istemez belki

valla ben konu sahibi arkadaş kusura bakmasın ilk okuduğumda çok güldüm de yapılan yorumlara daha çok gülüyorum..vayyy be diyorum yani..
arkadaşlar normal erkekliğini içtiği biberonla mı anlıycaz demişler..normal erkeklik başka nasıl anlaşılır :)) yani size göre biberonla süt içen 30 küsur yaşında adam gayet normal insan öyle mi:)siz hiç 10 yaşında çocuğun biberon kullandığını gördünüz mü?ben görmedim..kaldı ki koca adamdan bahsediyoruz burda..dr lar 3 yaşından itiberen bile biberonu önermiyolar bebeğe bile yani bardakla içsin diyolar..
vayyy be bi yaşıma daha girdim bu gece..sevgi de bi yere kadar saygı da biyere kadar..
ayrıca basite indirgemeyin bu kadar konuyu..ben psikoloji dersleri gördüm psikolog değilim ama ünv mezunuyum..bu adamınki alışkanlık değil SAPKINLIK HASTALIK..
adamın yaptığını normal gören arkadaşlara soruyorum..siz böyle bir evlilikten ne bekliyorsunuz ki?adamınki normalse şöyle düşünelim o zaman..adam sütünü alsın içsin kadın onun altını yarın öbür gün bezlesin..adamın sütü bitince karıcımmm sütüm bitti yenisini doldursana biberonuma desin..karıcım ben üşüyorum üstümü örtsene desin..dediğim gibi hatta çişe kalkmaya üşeniyorsa (bu da bebeklik dönemi özelliği yarın öbür gün altına da yapar belki) kadın altını da bezlesin..böyle evlilik mi olur yaa..
bunlar ne zaman çocuk yapıcaklar ne zaman o işi görücekler anlamadım kusura bakmayın da bunlar zaten kendisi çocuk moduna girmiş oluyo..adam bebek resmen ya nasıl bebek yapıcak ve o bebeğe nasıl örnek olucak..
düşünsenize bebeği oluyomuş..bebeği süt içicek adam yani bebeğin kocaman babası karşısında süt içicek..yarın öbür gün çocuk büyüdüğünde babasını biberondan süt içerken görürse nolcak peki..sizce normal mi bunlar?size normal geliyorsa vayyy be..ne kadınlar varmış..sanırım fedakar sevgi dolu anadolu kadını modu bu şu erkeğe paspas olan erkeğin herşeyini alttan alan mod :) valla bi ben o moda giremedim gerçi giremeyen çok kadın var da..evli erkek böyle olmaz kardeşim..hasta bu adam..ne sevgisi ne evliliği ya..yarın öbür gün hastalığı ilerler kadına zarar verir..gırtlağına yapışır hayaller görür halusinasyonlar başlar kendini bebek sanır kadına eziyet eder..neler olur neler..nasıl hafife alıyosunuz bunu hiç anlamadım..
ben şimdi kendimi düşünüyorum..bu gece elime kızımın biberonunu alıp uyuyım eşime de doldurıyım bi tane..madem normalmiş...bizde başlayalım bare biberonla süte :)) hay allah çok güldüm yaaaa..

Son düzenleme:
eşinizin belli ki psikolojik bir bozukluğu var... bir psikoloğa danışmanız ve onun sizi bir çözüme yönlendirmesi en doğrusu olacaktır... psikoloğa gidene kadar da bu olayı kişiselleştirmeyin bence çünkü dediğim gibi psikolojik bir rahatsızlık bu, bunca sene yenemediği bırakamadığı bir durum. ona kızmayın bence.

Burda yorum yapıp hastalık vs diye doktor edasıyla yazan arkadaşlar sanırım dörtdörtlük örnek insanlar sanırım. Çözüm bulması için destek olup bi şeklde çözümlenebileceğini düşünmesini sağlamak yerine pire için yorgan yaktıran yorumlara diyeceğim tek şey umarım bu veya buna benzer şeyler başınıza gelmez. Eşinizin babanızın evladınızın hangi huylarıyla karşılaşacağınızı bilmeden haybeye savuruyosunuz hastalıktır dayanamam bilmem ne. Konu sahibinin yazdıkalrı doğrudur değildir beni bağlamaz yapıcı yorumlarda bulunmak en azından köstek olmaktan daha iyidir diye düşünüyorum. Konu sahibinin eşini de geçtim ileride evladınızın böyle veya buna benzer huyu ile karşılaşsanız ve vazgeçiremezseniz ne yapacaksınız evden mi atacaksınız ben böyle evlat istemem soğudum evladımdan vs diyip. Büyük konuşmamak lazım konu her ne olursa olsun. Beterin beteri vardır diyorum ve bir zahmet yazdığım yorumları da alıntı yapıp sanki yorumları size hitaben yazmışım gibi cevaplamamınızı rica edeceğim üyelerden. Konuya yorumunuz var ise konuyu alıntı yapıp cevaplarsanız gerçek yada fake farketmez en azından buna benzer sorunları olanlar okuduğunda yorum sataşmalarını değil doğrudan konu sahibine yazılmış metinleri okurlar...

çok büyük bir derdim var. ne annemle, ne yakın arkadaşlarımla konuşamıyorum. buraya yazarken bile utanıyorum. kaç kere konu açıp vazgeçip sildim. Allahım böyle bir derdi düşmanıma vermesin. Hani derler ya evlenince huyu suyu değişir diye. Evlendiğinde yeni huylarını görürsün diye. ben hep gülüp geçiyordum çünkü 2 senelik bir ilişkimiz vardı ve yaklaşık 4 aydır evliyiz ancak evliliğimizin ilk haftasından sonra eşim bir gün eve biberonla geldi. acaba bebek mi istiyor diye düşündüm çünkü evlenir evlenmez çocuk yapmak istiyorduk. çok mutlu olmuştum, ona sarıldım fakat bana biberonu düşündüğüm konu için almadığını söyledi. nasıl yani dedim. meğer eşim geceleri biberonla süt içerek uyuyormuş ve bunu benden saklamış!!!!! bunu söylediğinde şaka yapıyor sandım, gülüp geçtim ancak gece olup yatmaya hazırlandığımızda odaya elinde süt dolu biberonla geldi. hala şaka yaptığını sandım. sinirlerim bozulmuştu, gülmeye başladım. ancak ışığı kapatıp biberonu emerek uyudu. şoklara girdim. sinirden uyuyamadım. ne yapacağımı da bilemedim. hala bi şaka olduğunu düşünüyo, öyle olması için dua ediyodum. ancak kızlar.. çok utanarak söylemeliyim ki bu o günden beri 4 aylık evliliğimiz boyunca her gece devam etti. kavgalar ettik. odaları ayırmak istedim. ancak o bu huyundan vazgeçemediğini, bunu beni kaybetme korkusuyla birlikteliğimizde söylemediğini, evlendiğimizde bu huyundan vazgeçtiğini umduğunu söyledi. herşey yalanmış kısacası. sizce bu psikolojik bi sorun mu? böyle birşeyi yaşamış olan var mı? bunu kimselere anlatamıoyrum. anneme anlatsam olmaz. nasıl yüzüne bakarım? arkadaşıma anlatsam beni dikkate bile almaz. psikologa gitsem faydası olur mu acaba? ama anlatmaktan da utanıyoprum. yalvardım ama kendisi böyle bir konuda destek almayacağını söyledi. kayınvalidemle paylaşsam eşim kızacak diye korkuyorum. özel ilişkimizden sonra bile biberon alıyor kızlar ben ne yapacağımı bilemiyorum, psikolojim sıofır oldu artık nolur Allah rızası için bana fikir verin :((
Allah başka dert vermesin.:ssz::6:

Askerliğini yaparken biberonla süt içemeyeceğine göre

bu alışkanlığından ötürü psikolağa sevk edilirdi

ne bileyim tuhaf geldi bana
böyle arkadaşları seviyorum ya.
bumudur budur.:46::46:..

Normal bir davranış olsa,kimse çocuğuna biberonu bıraktırmak için uğraşmazdı.
Varsın biberondan içsin,ha bardaktan içmiş,ha biberondan derdi(k).

Bunu genişletmek de mümkün.
Bezli yatmış,bezsiz yatmış veya mama olarak yemiş,yemek olarak yemiş.
Eşine zararı yok diyelim geçelim.
O zaman neden çocukları aynen bebekliklerindeki gibi devam ettirmiyoruz ?

Konu sahibinin durumu gerçekten garip.
Bu adam askerlik haricinde,hiç bir arkadaşına kalmaya gitmemiş mi ?
Bir arkadaşıyla tatile gitmemiş mi ?
Annesi-babası ne bileyim ablası-kardeşi anormalliği farkedip psikoloğa götürmemiş mi ?

daha neler duyacağım bu kk inanın hayretler içerisinde kaldım..

Allahım sabır versin size gerçekten çok zor bir durum inş. psikolog desteğiyle falan geçer bu durum...

ya arkadaşlar bunun nesi normal ben 6,5 aylık bebeklerimin oral döneme takılı kalmasından şimdiden korkuyorum nasıl davranacağım konusunda araştırma yapıyorum burada 30 küsur yaşındaki adamdan bahsediyoruz. yani gözünüzün önünde canlandırdınız mı bilmem ama ben kocamı elinde biberonla süt içip uyuyor şekilde görsem ona dokunamazdım bile büyük travma yaşardım.

ayrıca bebek büyütmüş herkes bilir ki bebekler belli bir dönemden sonra biberondan memeden ziyade kaşığa ilgi duyarlar siz emzirirsiniz ama kaşıkla ilacını vitaminini verdiğiniz zaman bir dönemden sonra kaşığı görünce ağızlarını kocaman açarlar. o zaman niye biberondan memeden emzikten kesmeye çalışıyoruz bebekleri zamanla kendileri bile istemiyorlar isteyeni de bıraktırıyoruz. her çocuk biberonla mı beslensin meme mi emsin yapmayın Allah aşkına. konu sahibi eşinle çok ciddi bir şekilde konuş bu benim sana karşı cinsel arzularımı köreltiyor bu duruma dayanamıyorum senden soğumak istemiyorum şeklinde konuş ama sakince konuş mutlaka doktora gidin böyle hayat geçmez ki.

Benim bildiğim bez falan da bağlıyor böyle insanlar hatta bebek önlüğü falan da :1:

Yani bunun neresi normal ki.

Doktor olmaya gerek yok herhalde bunu anormal bulmak için.

Ayrıca lütfen bunu tikle, tırnak koparmakla vs. kıyaslamayın.

Sonuçta onlar toplum tarafından kabullenilen durumlar.

Buradaysa gördüğünüz gibi toplum bu davranışı kabul etmiyor.

Hatta toplumu geçin eşi rahatsız bu davranışından..

Back