- 11 Eylül 2012
- 386
- 16
- 68
- Konu Sahibi lostindreams
Allah aşkına kime göre neye göre normal erkek ayrımı yapıyorsunuz anlayamadım. Aldatan ona buna bakan, ciddi anlamda yalan söyleyen dışı babayiğit içi fos olan, karısını döven, küfür eden, hayrı olmayan vs vs vs neler neler var. biberonla içsin sütü ne olacak bence ha bardakla içmiş ha biberonla. Erkekliğini biberonla içtiği sütten anlayacak değiliz. Psikolojik olarak biryerlerde kalmış olabilir, yada alışkanlık olabilir, tırnak yiyeni var, sürekli kaşını yolanı var, tikleri olanı var e bunar var diye diğer yönleriyle bizi mutlu eden seven eşlerimizden sevgililerimizden dostlarımızdan mı soğuyalım, onlardan vaz mı geçelim, hayatmızıdan mı çıkaralım. Kendini biberon olayına şartlandırıp eşinden soğuma, bu alışkanlığını yenmesi için sen ona çaktırmadan gerekirse psikolog ile görüşüp neler yapabilirsin araştır derim ben. Umarım çözüme kavuşur ama bu alışkanlığını sonlandıramazsa da sen sevgini yitirme. İyi günde kötü günde diyoruz Allah kötü gün göstermesin kimseye içinde de bizlere. Şahsen benim başıma gelseydi eğer tek sorun buysa ve çözm yolu bulamıyorsam o dönüp arkasını sütünü içerken bende ona sarılıp uyurum. Sende eşine tartışarak değil ya da çok kötü birşeymiş gibi davranarak değil daha sıcak yaklaşarak çözmeye çalış. Çocukluk ile ilgili bir durum ise bu durum ancak sevgi ile tatlı dil ile çözümlenir diye düşünüyorum. Ama bu duruma biberonla süt içiyor diye ateş püskürerek yorum yapan arkadaşları anlayamadım cidden.