Kocamın yaptıkları!!! Moralim çok bozuk kızlar, lütfen yardım edin :(

tırnak yeme ojesiyle sigarayı bırakmadı tabii
sigarayı ben bıraktım kafa hala sigarada

kocanız biberonla geldiğinde oda ne bende 2 tane var bırak şu pis şeyi deyin ama çok ilginç gerçekten bu durum ama boşanma sebebimi bilemedim şimdi :26:

durum "biberonla süt içmesi" değil (ki bence böyle olsa da başlı başına bi sorun) durum konu sahibinin yazdığı şekilde "odaya elinde süt dolu biberonla geldi. hala şaka yaptığını sandım. sinirlerim bozulmuştu, gülmeye başladım. ancak ışığı kapatıp biberonu emerek uyudu. şoklara girdim."
eşi biberonu emek uyuyormuş. ve internete bende yazdım baktım şimdi gerçeken sapıkça şeyler de çıkıyor (bebek kıyafetine bürünmüş erkekler). Bu durumun ilerde böyle bir şey yaratmayacağını kim bilebilir?
her gün böyle şeyler görüyoruz hayatımızda sanki de normal karşılayanlar oluyor. Hastalık olarak bakıldığında normal denebilir her insanın başına gelebilir denebilir sadece bence.

konuyu okurken biberonla geldi yazısını görünce sapkınca fantezileri içinmi biberon acaba diye aklımdan geçirdim ama
biberonla süt içip uykuya dalacağı hiç aklıma gelmemişti

kuzum adam bağırıp çağırıyomuş psikolog denince
bi şekilde karısının yanında biberonla uyuyamıyacağını anlamalı
biberonundan oldukça pes edicek
napıcak eczanede ne kadar biberon varsa eve mi depolayacak
en sonunda en kötü gider salonda yatar o da kendini cezalandırma olur
ama böyle bekle ki psikoloğa ikna olsun o arada cukcuk emsin
olmaz öle

aklıma bişey daha geldi ama ne kadar etkili olur bilemedim sende onun sevmediği bişeyi yap bende böyle daha iyi uyudugumu farkettim de mesela sarmısak ye uyumadan o sütü bırakmadıkca sende onu bırakma ye yat dayanamaz bırakmak için ugrasır bnce.

haklısın abla da bana çok şirin geldiği için ikna olana dek biberonunu emsin diye düşünmüştüm

bence verdiğiniz tavsıyeler caydırıcı değil zaten konu sahıbının tek yapması gerekn eşini tedavıye ıkna etmek

onun dışında bir çözüm yok çünkü bu anormal bı durum çocuklğundan gelen bı sorun

haklısın abla da bana çok şirin geldiği için ikna olana dek biberonunu emsin diye düşünmüştüm

kuzum valla sempatik değil
alah korusun benim kocam yapsa böyle bişey ben daha birlikte olamam çocuk taciz diyomuşum gibi gelir yanımda cukcuk emerken
gece gece neler dedirttin bana

bebeklere biberonu bırakmaları için memesine siyah iplik acı falan sürerlerdi tiksinsin diye :))) sizde bu yöntemi deneyin diyecem ama sizinki yeni bakım ünitelik olmuş malesef Allah sabır versin....

kuzum valla sempatik değil
alah korusun benim kocam yapsa böyle bişey ben daha birlikte olamam çocuk taciz diyomuşum gibi gelir yanımda cukcuk emerken
gece gece neler dedirttin bana

hiç o açıdan bakmamıştım olaya abla ya

haklısın vallahi:26:

neyse konuyu dağıtmayayım, konu sahibi zor bi süreç seni bekliyor Allah kolaylık versin

çok garip bir durum gülmedim değil de. kendimi aynı duruma koyduğumda korkuyorum. ben bebek gözüyle bakmaktan çok bir manyak gözüyle bakardım öyle bir kocaya. bence psikiyatrise gitmesi şart. ruh sağlığında bir bozukluk kesinlikle var. hiç korkmuyormusun onunla aynı evde yaşamaktan? normal değil hareketi. üstelik senden ayrılmaktan korkuyorsa gerçekten seni seviyorsa ya senden ya biberondan vazgeçer. düşünsene ileride bebeğinize hazırladığınız biberonunu alıp luk luk içiyormuş :)

yani kızlar profesyonel yardım konusunda haklısınız da adamı nasıikna edicek
adam tepki veriyomuş psikolog lafına
neyse ben yatayım bari hadi görüşürüz

Allah yardımcınız olsun,

gece gece nasıl güldüm anlatamam...

İlk defa böyle bişey duyuyorum.

Beni asıl güldüren ise bu durumu normalleştirip ne var ki bunda diyenler oldu...

Daha neolsun ki hatta daha ne olabilir yani,

Kocam diye hitap ettiğiniz adam şaka değıl espiri değil gayet ciddi bir halde biberonla süt içiyor.

Bu insana şahsen ne saygım ne sevgim zerre bişeyim kalmaz.

Boşanma sebebi olurmu sizce orasını bilemem ama bence olur ben olsaydım olurdu.

Kaldıki eşimin yapacağı saçma sapan bir davranış bile beni uzaklastırıyorsa

takıntı haline getirdiği sözde alışkanlıgına hiç tahammülüm olmazdı diye düşünüyorum.

Çözüme ulaşabilir misiniz bilemiyorum ama kendi ruh sağlıgınız bozulmadan kendiniz için bişeyler yapın.

Ben sahsen "o kadar da kotu bir durum degil" diyenlere hak veremedim. Hatta sevimli diyen olmus.
Kadin-erkek iliskisinden bahsediyoruz burada Allah askina, insan kocasina sevimli,cok tatli ayy canim gozuyle bakabilir mi?
Sogumakta haklisiniz, kim olsa sogur. Ayni gozle bakamazsin bir daha. Gozunuzde erkek, es, destek, baba sifatlarini tasiyan/tasiyacak bir bireyi bu sekilde gormek nasil bir hayalkirikligidir tahmin edebiliyorum. Dag gibi adami elinde biberonla goruyorsunuz dusunsenize. En basta seksten sogutur adami yahu.
Neyse, insallah en kisa zamanda cozumunu bulursunuz. Cozumu bulunmazsa da insallah siz kendi acindan en zararsiz bir durumda kurtulursunuz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar "içsin ya ne olacak" diyorsunuz da 30 yaşında adam niye biberondan süt içsin ya? Gitsin adam gibi bardakla içsin, biberon ne be??
Benim kuzenim 10 yaşına kadar falan kullandı biberon artık şımarıklıktan mıydı, yoksa psikolojik bir problem miydi bilemiyorum. Verdiğiniz tavsiyeler belki böyle bir vakada işe yarar ama 30 yaşındaki adama fayda etmez. Tek yolu tedavi.

Eşiniz normal olsa bunu asla yapmaz.Ancak yatakları ayırmak,tartışmak çözüm değil mümkün olduğunca eşinizin yanında destekçisi olmalısınız.Psikoloğa gitmesi için tatlı dille ikna etmeye çalışın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…