- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi lostindreams
-
e nolucak böyle ozaman
kuzum adam bağırıp çağırıyomuş psikolog denincetek çözümleri psikolojik tedavi alması, bu da ancak adamın ikna olmasına bağlı
konu sahibesi eşini buna ikna etmenin yollarına bakıcak
yoksa biberonu kes, biberona biber sürlerle ancak 3-5 yaş çocuğu vazgeçebilir bence
kuzum adam bağırıp çağırıyomuş psikolog denince
bi şekilde karısının yanında biberonla uyuyamıyacağını anlamalı
biberonundan oldukça pes edicek
napıcak eczanede ne kadar biberon varsa eve mi depolayacak
en sonunda en kötü gider salonda yatar o da kendini cezalandırma olur
ama böyle bekle ki psikoloğa ikna olsun o arada cukcuk emsin
olmaz öle
haklısın abla da bana çok şirin geldiği için ikna olana dek biberonunu emsin diye düşünmüştüm
kuzum valla sempatik değil
alah korusun benim kocam yapsa böyle bişey ben daha birlikte olamam çocuk taciz diyomuşum gibi gelir yanımda cukcuk emerken
gece gece neler dedirttin bana
çok garip bir durum gülmedim değil de. kendimi aynı duruma koyduğumda korkuyorum. ben bebek gözüyle bakmaktan çok bir manyak gözüyle bakardım öyle bir kocaya. bence psikiyatrise gitmesi şart. ruh sağlığında bir bozukluk kesinlikle var. hiç korkmuyormusun onunla aynı evde yaşamaktan? normal değil hareketi. üstelik senden ayrılmaktan korkuyorsa gerçekten seni seviyorsa ya senden ya biberondan vazgeçer. düşünsene ileride bebeğinize hazırladığınız biberonunu alıp luk luk içiyormuş :)Bana ilişkimizin en başında keşke söyleseydi böyle bir sorunu olduğunu ben kandırıldığım için üzülüyorum yoksa tabi ki de hayattta her tür sıkıntıyı atlatmak üzere bir yola çıktık ama ben evimde bir erkekle değil de bir bebekle yaşıyor gibiyim belki de benim psikoloğa gitmeme gerekinternettenten araştırdım böyle bi sorunu olan var mı diye ama sapık sapık konular gördüm, erkeklerin ilkişklide bebek rolüne girmeleri. başıma onlar gelecek mi acaba diye çok korkuyorum. eşimi çok severek evlendim ama artık ona dokunamıyorum bile. ben miyim anormal acaba diye düşünmüyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?