• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın yaptıkları!!! Moralim çok bozuk kızlar, lütfen yardım edin :(

Yok artık hatta yuh artık :53: Hayal dünyasının sınırlarını daha fazla zorlamayın bence..

Kusura bakmayın ama cidden abartıyorsunuz. Adam içki içmiyor, aldatmıyor, kumar oynamıyor... Kötü birşey yapmıyor. Altı üstü uyurken biberon ile süt içiyor. Bardakla olsa neeee, biberon ile olsa ne, bu kadar şekilci olmayın Allah aşkına... İyi günde kötü günde birlikte olma sözü veren insanlar, bu sözü ne kadar da çabuk unutup, adamın süt içtiği biberon olayına takıp boşansam mı acaba sorusunu sorabiliyor kendilerine, yazık gerçekten çok yazık...

Eleştirilerim çok ağır oldu belki kusura bakmayın...

Selamlar, saygılar...

şok oldum resmen okuyunca:53:
bence boşanmak yada küsüp gitmek çare degil
bu bi dert bi sıkıntı bi psikolojik bi durum
ve bunu destekle sabırla sevgi ile aşabilirsiniz
allah kolaylıklar versin

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama cidden abartıyorsunuz. Adam içki içmiyor, aldatmıyor, kumar oynamıyor... Kötü birşey yapmıyor. Altı üstü uyurken biberon ile süt içiyor. Bardakla olsa neeee, biberon ile olsa ne, bu kadar şekilci olmayın Allah aşkına... İyi günde kötü günde birlikte olma sözü veren insanlar, bu sözü ne kadar da çabuk unutup, adamın süt içtiği biberon olayına takıp boşansam mı acaba sorusunu sorabiliyor kendilerine, yazık gerçekten çok yazık...

Eleştirilerim çok ağır oldu belki kusura bakmayın...

Selamlar, saygılar...
Biberonla süt içen bir adama" koca" gözüyle bakabiliyormusunuz?
Alaycı değil çok ciddi olarak soruyorum.

Son düzenleme:
Evet bakabilirim, bunda bir sakınca görmüyorum. Dünyada davranışlar konusunda, ciddiye alınması gereken ve göz ardı edilemeyecek kadar sıkıntı yaratacak kadar tehlikeli davranışlar var. Bu benim düşüncem.

hayat bana hiç bişeye şaşırmamam gerektiğini öğretmiştir ama inanın şaşkınlık içerisindeyim daha neler duyacağım yani normal değil maalesef verdiğiniz tepkide haklısınız ailesi mutlak biliyordur sormaları gerekir hala devam ediyormu diye.

Sözde yetişkin bebek taklidi yapan bir insanı avutmak için mi evlendik

Adamın iyi günü bu,kötü gününü hayal bile edemiyorum...

Evet bakabilirim, bunda bir sakınca görmüyorum. Dünyada davranışlar konusunda, ciddiye alınması gereken ve göz ardı edilemeyecek kadar sıkıntı yaratacak kadar tehlikeli davranışlar var. Bu benim düşüncem.

bu biberon takıntısı psikolojik sorun olduğundan, bahsettiğiniz tehlikeli davranışların başlangıcı olmayacağının garantisini verebilir misiniz?

Bazi hanimlar yangina körükle gitmeyi nede cok seviyor...

konu sahibi bosan en iyisi sen biberonla süt icen adamla bir ömür gecmez...:37:

Konuya 1 sasiriyorsam yorumlara 5 sasiriyorum. :53:
Bunu normal goren arkadaslar beni konu sahibnin esinden daha buyuk bir soka soktu. Vallahi tukenmiyor, benim kk'da artik bundan daha buyuk birsey olmaz, daha birseye sasmam demelerim tukenmiyor. Kac milyon cesit insan varmis yahu dunyada. :31:

Isin zor konu sahibesi arkadasim. Psikologa git diyoruz da o da der miymis "bunda birsey yok, esiniz normal" diye. :) Gel de kendini kopruden atma. :)

Sosyal sitede paylaşılan bir durum hakkında düşüncelerimi paylaştım. Herkes düşünceleri konusunda özgür. Ben böyle düşünüyorum. Diğer düşüncelere de saygım sonsuz...

SELAMLAR, SAYGILAR...

E o zaman normaleştirmek doğru mu böyle bir davranışı?

Ayrıca bu size değil ama konu sahibini ve konusunu samimi bulmadığımı da belirteyim yazma fırsatım varken..

Önceden kocalardan dayakçı, alkolik, kumarbaz, çapkın, kıskanç vs. diye şikayet edilirdi. Şu son zamanlarda açılan topiklere bakıyorum, eşine zeytin yemeyi yasaklayan kocadan sonra biberonla uyuyan koca :53:

Konu sahibi fikrimizi sormuş bizler de iyi veya kötü yorumladık..

Yangına körüklemi giderim,söndürürmüyüm bilmem , bu çok saçma.

Burda herkes her yazılanı uygulayacak olsaydı düzen kalmazdı :)

Son düzenleme:
E o zaman normaleştirmek doğru mu böyle bir davranışı?

Ayrıca bu size değil ama konu sahibini ve konusunu samimi bulmadığımı da belirteyim yazma fırsatım varken..

Normalleştirmek ile alakası yok bu durumun. Ben merak ediyorum cidden ya, insanlar mutlu olmak ve mutlu etmek için evlenmiyorlar mı? Adamın yaptığı zararsız bir davranış. Bence bardaktan içmesi de bir biberondan içmesi de. Bu benim düşüncem. Ama işte düşünceler farklı... Kimileri bunu kendine boşanma sebebi yapacak kadar büyütür, kimileri de o sütü o biberona kendi doldurup yatağa götürür. Düşünce farkı işte, yapacak hiçbir şey yok...

Ayrıca konu sahibi ve yazısı bana da pek samimi gelmedi açıkçası...

biri bir konu açmış
konuya herkes dilediğince yorum yapabilir (saygı sınırları içerisinde)
bana göre çok da boşanmalık bi sorun olmayan biberonla süt içme durumu,
bazılarına göre şaşırtıcı hatta büyük bi sorun olabilir

neden herkesin fikrine saygı duymak yerine,
farklı bi yorum yapan kişinin, "biberonla süt içme duruma şaşırmama hatta boşanma sebebi olarak görmeme" fikrine tepki gösteriliyor?

herkesin evlilik anlayışı, eşinde tahammül edebileceği edemeyeceği şeyler vs farklıdır
bunu herkes biliyor da;
ben biberonla süt içmesini şirin buldum deyince veya bi arkadaş bu benim için mühim bi sorun olmazdı diye fikir belirtince, yorumlarımıza çata çat yorumlar yapılıyor

herkes yorumunu konuya ve konu sahibesine hitaben yapar, yoruma yorum yapmaktan vazgeçerse polemikler oluşmaz diye düşünüyorum

nasıl ki ben senin şaşırma durumuna saygı duyuyorsam
sen de benim şaşırmama hatta sevimli bulma fikrime saygı duymalısın
olgunluk bunu gerektirir
yoksa biberonla süt içen adamdan daha çocukça davranmış olursun (sen=farklı fikirlere saygı duyamayan kitle)

ek: durumu şirin bulmama rağmen rahatsız oluyorsan psikolojik tedavi almaya ikna etmelisin yazmıştım

Son düzenleyen: Moderatör:
yapmayın arkadaşlar ya..bu biberon olayına içsin ne var ki ha bardak ha biberon ne fark eder diyen arkadaşlara söylüyorum bunu..
erkek demek başını omzuna koyduğunuzda huzur bulcağınız güven bulcağınız gece olduğunda haliyle karı koca olduğunuz için bişeyler yaşıycağınız (özel şekilde söylemiyorum) cins demek dimi...e bu kadıncağız bu adamdan mı bunları bekliycek?kadının huzur bulup omzuna başımı yaslıycam diye evlendiği adama bak..sırtını dönüp biberonuyla uyuyor..kusura bakmayın ama bi kere bu erkek sıfatıyla uyuşmuyor bu birrrr..
ikiii bu sağlıklı insan motifiyle de uyuşmuyor..bugün biberonla süt içer vazgeçmez..yarın hastalığı ilerler (belli ki hasta)..o biberonla başka şey yapmak ister kendine yada eşine..öbür gün başka bebeklik fantezisi çıkar..vb vb..bakın psikolojik rahatsızlıklar tedavi olmazsa asla düzelmez + ilerler..bu hastalığında ilerlemiş hali mutlaka vardır ve belki de tehlikelidir bilemeyiz..sonuçta bu alışkanlık değil..alışkanlık demeyin..bu SAPKINLIK..bu bi HASTALIK..sonuçta hepimiz zamanında annemizden süt az emmiş olabiliriz ama hiçbirimiz elimizde biberonla 30 lu yaşlarımızda uyumuyoruz..benim eşim de annesinden hiç meme emmeiş annesi söyledi bana ama eşim kalkıp da biberonla yatağıma gelmiyor..tövbe tövbe..
yani bide bu gece ya..ben arkadaşın yerinde olmak istemezdim..eğer arkadaşın yerinde olsam da kesinlikle kocamı artık koca gözüyle görmezdim..saygım ve sevgim kalmazdı..hani bazı insanlar diyor ya kardeş gibi olmuştuk artık o yüzden ayrıldık diye bende herhalde kendimi dadı gibi anası gibi hissederdim eşimle ve o yüzden soğur ayrılırdım (özellikle tedavi olmaya karşı çıksarsa)..tedavi olmaya karşı çıkmazsa tamam belki hastalık gözüyle bakar affederim yaşadıklarımı unutmaya çalışırım hastalıktı eşiminki geçti derim ama ne bu inat kardeşim..inat yapan adama da git biberonunu benişm yatağımda değil sana beşik alayım beşiğine yat üstünü ört altını bezle öyle uyu..bundan sonra benle değil der çeker giderim..sonuçta hastaysan hastasın ötesi yok..kabullenmesi ve tadavi olması şart..bu kadıncağız koca diye bebek mi aldı kendine?kadına bunu yaşatmaya hakkı yok bence!

erkeklerin "emme" isteği yaşla yokolacak bir istek değil belki ama sanırım eşiniz yanlış anlamış bu işi :26::26:
Bence bu kadar histeri krizlerine girecek bir olay yok,belli ki takıntılı..tırnak yemek gibi düşün,ne kadar saçma olduğunu bilse de vazgeçemez ya insan,adı üstünde TAKINTI
Freudun dönemlerinden birinde kalmıştır,arkadaşların dediği gibi...
Bak senin için netten ne buldum;

Oral dönem insan yaşamının ilk yılını kapsar.Bir çok nevrotik problemin ve kişilik yapısının bu erken çocukluk döneminde ortaya çıktığını iddia etmektedirler.Bireyin haz kaynağı ağızdır. Bu nedenle bebekler her şeyi ağızlarına alarak tanımaya çalışırlar. Yeterli doyuma ulaşmayıp oral evrede saplanan (oral fiksasyon) kişilerin gelecek yaşamında sürekli ağzın işler halde, bir şeyle meşgul olmasına ihtiyaç duyma , oburluk , alkol , sigara tiryakiliği , kürdan çiğneme , cinsel sapıklıklar tarzında anormallikler görülebilir. Bu dönemde meydana gelen sapmalar, saplantılar ve fiksasyonlar, bir çok patolojik bireyi doğurmaktadır. Annesinden M yeterince meme alamamış bir bebek (hem maddi ve hem de manevi manada) ileride yetişkin insan olduğunda halâ ağız bölgesini aşırı tatmin etme arayışındadır (aynı zamanda merkezi sinir sistemindeki doyum merkezlerini de...)
Çocukta sağlıklı ve yeterli duygu gelişimi anne yakınlığı , teması ve doyumu ile , sağlıklı ve yeterli zeka gelişimi ise baba yakınlığı , teması ve doyumu ile mümkündür.Çocuk özellikle oral dönemde anne ve babaya veya anneye veya babaya doymazsa ileri ki yaşlarda mutlaka yukarıda sayılan anomaliler görülecektir.

yani mesele tamamen psikolojik,bi şekilde doktora götürmenin yolunu bulmalısınız..

Kesinlikle katılıyorum... Konu sahibi fikir istediğini beyan etmiş, onun hakkında saygı sınırları çerçevesinde eleştiri yapılabilir, çünkü zaten sormuş, fakat diğer yorum sahiplerinin yorumlarına lütfen saygı.

Son düzenleme:
bence daha ciddi sorun size kendini tamamen açmadan,bazı şeyleri saklayarak evlenmesi...
ben olsam buna bozulurdum,eski ev arkadaşımdan ayrılma nedenimi hatılattı biraz bana. "kızarsın diye" olumsuz özellikleri paspas altına atarak nasıl sağlıklı bir evliliğe başlaabilir ki??

Back