- 26 Temmuz 2014
- 902
- 1.471
- 83
Sitenin güvenlik kameralarına bakacağım yarın ilk işKeşke hiç söylemeden takip etseydin bir süre.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sitenin güvenlik kameralarına bakacağım yarın ilk işKeşke hiç söylemeden takip etseydin bir süre.
Öyle herkeze güvenmiceksün canım zaten hastaymış bunu sana söylemesinde bir sakınca yok belki o mesajlarda başka birşeyler daha vardı evlimi bu kadın ben işkillendimmerhaba kızlar.
Eşim bi kaç gündür oldukça hasta; ateşi yüksek ve mide bulantısı var.
Bugün sabah evden her zaman ki gibi çıktı. Bende hava nasıl diye perdeyi açıp baktım. Eşim her zaman gittiği yönden değil tam tersi istikametten gitti. 'İşe otobüsle gidiyor, dönüşte de bize yakın bi arkadaşı var onunla dönüyor.'
Ben hemen aradım ve nerdesin dedim otobüse yürüyorum dedi.' Gittiği yönde otobüs yok'
Sonra tekrar aradım 'otobüse biniyorum şimdi dedi ve kapattı'
Daha sonra aradım ama açmadı. Tekrar arayınca açtı geldim işe dedi, ne çabuk geldin dedim.
Trafik yoktu dedi.
Sonra mesaj attım bana yalan söyledin diye. O da midem kötüydü, otobüsle gidecek durumum yoktu telaşlanma diye söylemedim iş yerindeki arkadaşla gittim dedi. Arkadaş bayan bu arada.
Eve gelince, kıza sabah birlikte gitmek için mesaj attığını, mesajı hemen sildiğini öğrendim.
Neden açıkça ben arkadaşla gideceğim demedin diye sorduğumda sen hasta olduğumu söylersem telaş yaparsın diye düşündüm diyor.
Benim kafama takılan madem hastalığını söylemiyceksin o zaman ben aradığımda ben bugün Ayşe'yle gidiyorum neden demedi.
Her aradığımda ısrarla başka yalanları niye sıraladı. Bi salaklık yaptım, saçmaladım diyor ama anlamadım. Ben kızla gidip gelmesine bişey diyecek biri değilim ki. Zaten dönüşte onunla dönüyor.
Çıkamadım ben bu işin içinden.
Aklıma geldi tabi. Ogün tahlil yaparacaktım dr gittti. Hastanede çalışıyor zaten. Aradığımda avuçiçi okutuyordu.Siz anlaşırım kadarıyla zaten esinzii sıkmıyorsunuz. Neden o gün giderken sakladı ki ? Amaç ne olabilir.is yerine sorun bence o gün iae gitmiş mı? Belkide kızın evine gitti.
Hergün gidemez aslında son bi kaç gün hariç oğlumu etütte bırakıyordu giderken.Ayşe'yle zaten sürekli eve dönüyormuş, başka birisiyle mi gitti de yalan söyleme gereği duydu acaba? Adam durmadan kusuyormuş gerçi ne yapacak? Belki her gün gidiyordu da siz ilk defa baktığınız için gördünüz. Umarım sadece saçma bir yalandır.
Endişelenirim diye söylememiş. Bi de atar yaptı. Ben siz rahat edin diye arabayı sana bırakıyorum, şu düştüğüm duruma bak diye.Benim bugün midem kötü x le gitçem bugün işe deseydi madem.ne gerek varmış bu kadar dalavereye.burnuma hiç iyi kokular gelmedi benim.
Ayşe bekar mı
Eşin hastaysa bi halt edeceğini düşünmüyorum ama bu kızla gidip gelme mevzusu pek hoş değil, normal zamanda da.
Tüm gün de beraber çalışıyorlarmış, sen bence uyanık ol, takibi bırakma
Ben şunu anlayamadım sizin için iş arkadaşıyla eve gelmesinin sakıncası yokmuş.. evler de yakınmış madem neden birlikte de gidemiyorlardı genel olarak soruyorum o gün için değil yani?Benim de içimden geçenler bunkar.
Demek ki hergün kadınla gidiyordu.
Cevapları okumadan yazıyorum.merhaba kızlar.
Eşim bi kaç gündür oldukça hasta; ateşi yüksek ve mide bulantısı var.
Bugün sabah evden her zaman ki gibi çıktı. Bende hava nasıl diye perdeyi açıp baktım. Eşim her zaman gittiği yönden değil tam tersi istikametten gitti. 'İşe otobüsle gidiyor, dönüşte de bize yakın bi arkadaşı var onunla dönüyor.'
Ben hemen aradım ve nerdesin dedim otobüse yürüyorum dedi.' Gittiği yönde otobüs yok'
Sonra tekrar aradım 'otobüse biniyorum şimdi dedi ve kapattı'
Daha sonra aradım ama açmadı. Tekrar arayınca açtı geldim işe dedi, ne çabuk geldin dedim.
Trafik yoktu dedi.
Sonra mesaj attım bana yalan söyledin diye. O da midem kötüydü, otobüsle gidecek durumum yoktu telaşlanma diye söylemedim iş yerindeki arkadaşla gittim dedi. Arkadaş bayan bu arada.
Eve gelince, kıza sabah birlikte gitmek için mesaj attığını, mesajı hemen sildiğini öğrendim.
Neden açıkça ben arkadaşla gideceğim demedin diye sorduğumda sen hasta olduğumu söylersem telaş yaparsın diye düşündüm diyor.
Benim kafama takılan madem hastalığını söylemiyceksin o zaman ben aradığımda ben bugün Ayşe'yle gidiyorum neden demedi.
Her aradığımda ısrarla başka yalanları niye sıraladı. Bi salaklık yaptım, saçmaladım diyor ama anlamadım. Ben kızla gidip gelmesine bişey diyecek biri değilim ki. Zaten dönüşte onunla dönüyor.
Çıkamadım ben bu işin içinden.