Kocamın yalanı

Ben anlam veremedim. Zaten dönüşte beraber geliyormuş demekki sorun etmiyorsunuz bu durumu ki bence olması gereken bu,sonuçta işyerinde tüm gün beraberler,eşinizin yalan söylemesi tuhaf. Size deseydi akşam,yarın iyi hissetmezsem x'le gideyim işe,siz hayır demezdiniz sanırım.
Bilemedim,baskı görmüyorsa bu konuda sizden,saklaması tuhaf.

Siz anlaşırım kadarıyla zaten esinzii sıkmıyorsunuz. Neden o gün giderken sakladı ki ? Amaç ne olabilir.is yerine sorun bence o gün iae gitmiş mı? Belkide kızın evine gitti.

otobüsle gitsin ve dönsün iş yerinden. çocuk değil ya.
insanlar 3 vasıta değiştirip işlerine gidip geliyor.
ben istemezdim şahsen.
bir odanın içinde tüm gün çalışıyor olabilirler orası iş yeri.
bu araba ve iş dışı.
benim pek hoşuma gitmedi.
hem de nedeni kendisinden saçma böyle bir yalana ne gerek varmış boşu boşuna suları bulandırmaya...

bana hiç masum gelmedi okuyunca. Zaten aksam bayanla dönüyormuş sabahta onunla gitmesinde ne gibi bir sakınca olabilir ki saklamasını gerektiricek , hasta olduğu zaten acık ve net belli hastalıgı saklama amacı bahane gibi geldi.

Takipte kalın bnce.

merhaba kızlar.
Eşim bi kaç gündür oldukça hasta; ateşi yüksek ve mide bulantısı var.
Bugün sabah evden her zaman ki gibi çıktı. Bende hava nasıl diye perdeyi açıp baktım. Eşim her zaman gittiği yönden değil tam tersi istikametten gitti. 'İşe otobüsle gidiyor, dönüşte de bize yakın bi arkadaşı var onunla dönüyor.'
Ben hemen aradım ve nerdesin dedim otobüse yürüyorum dedi.' Gittiği yönde otobüs yok'
Sonra tekrar aradım 'otobüse biniyorum şimdi dedi ve kapattı'
Daha sonra aradım ama açmadı. Tekrar arayınca açtı geldim işe dedi, ne çabuk geldin dedim.
Trafik yoktu dedi.
Sonra mesaj attım bana yalan söyledin diye. O da midem kötüydü, otobüsle gidecek durumum yoktu telaşlanma diye söylemedim iş yerindeki arkadaşla gittim dedi. Arkadaş bayan bu arada.
Eve gelince, kıza sabah birlikte gitmek için mesaj attığını, mesajı hemen sildiğini öğrendim.
Neden açıkça ben arkadaşla gideceğim demedin diye sorduğumda sen hasta olduğumu söylersem telaş yaparsın diye düşündüm diyor.

Benim kafama takılan madem hastalığını söylemiyceksin o zaman ben aradığımda ben bugün Ayşe'yle gidiyorum neden demedi.
Her aradığımda ısrarla başka yalanları niye sıraladı. Bi salaklık yaptım, saçmaladım diyor ama anlamadım. Ben kızla gidip gelmesine bişey diyecek biri değilim ki. Zaten dönüşte onunla dönüyor.

Çıkamadım ben bu işin içinden.
Öyle herkeze güvenmiceksün canım zaten hastaymış bunu sana söylemesinde bir sakınca yok belki o mesajlarda başka birşeyler daha vardı evlimi bu kadın ben işkillendim

Benim bugün midem kötü x le gitçem bugün işe deseydi madem.ne gerek varmış bu kadar dalavereye.burnuma hiç iyi kokular gelmedi benim.

Ayşe'yle zaten sürekli eve dönüyormuş, başka birisiyle mi gitti de yalan söyleme gereği duydu acaba? Adam durmadan kusuyormuş gerçi ne yapacak? Belki her gün gidiyordu da siz ilk defa baktığınız için gördünüz. Umarım sadece saçma bir yalandır.

Siz anlaşırım kadarıyla zaten esinzii sıkmıyorsunuz. Neden o gün giderken sakladı ki ? Amaç ne olabilir.is yerine sorun bence o gün iae gitmiş mı? Belkide kızın evine gitti.
Aklıma geldi tabi. Ogün tahlil yaparacaktım dr gittti. Hastanede çalışıyor zaten. Aradığımda avuçiçi okutuyordu.

Ayşe'yle zaten sürekli eve dönüyormuş, başka birisiyle mi gitti de yalan söyleme gereği duydu acaba? Adam durmadan kusuyormuş gerçi ne yapacak? Belki her gün gidiyordu da siz ilk defa baktığınız için gördünüz. Umarım sadece saçma bir yalandır.
Hergün gidemez aslında son bi kaç gün hariç oğlumu etütte bırakıyordu giderken.

Benim bugün midem kötü x le gitçem bugün işe deseydi madem.ne gerek varmış bu kadar dalavereye.burnuma hiç iyi kokular gelmedi benim.
Endişelenirim diye söylememiş. Bi de atar yaptı. Ben siz rahat edin diye arabayı sana bırakıyorum, şu düştüğüm duruma bak diye.
Ama yalan söyledi ve gerekçe çok saçma

Sen telaşlanma diye yalan söyledim kısmı yalan.
Ayşe ye iş yerinden bir arkadaş gözüyle bakmıyor
Beyni durmadan kadın o kadın diye dürtüklüyor olmadık saçmalamalara yok açıyor.

Aldatma olayı gibi gelmedi bana bu ama tuhaf. Zaten beraber dönüyorlarmış, sizin de Ayşeyle git dediğiniz olmuş sabahları yine, o konuda baskı yokken adam niye yalan söylesin çok saçma geldi, tuhaf yani. Hastalığı neydi ki geçmiş olsun, çok tedirgin mi oluyorsunuz acaba bu konuda, normalde saklanmaz ama bazı erkekler hastalandığında çok zayıf düştüğünü göstermek istemiyor, öyle birşey olabilir mi?

• Beğen
Reactions: s u
Merhaba arkadasim
bir adam sebepsiz yalan söylemez. Ne olur ne olmaz sen tedbirini al . Bunlar 24 saat beraber çok tehlikeli.google play storeden trackwiev diye bi program var onu ikinizin telefonuna da indiriceksin kocanın telefonundan bildirimleri kapatmayı unutma. Sen youtube dan tam nasıl bu program bak . Öyle ayarla. Ismi trackwiev kocamın bi suru yalanını yakaladım inşallah sen de bisey çıkmaz ama eğer varsa önce önlem alman çok iyi olur

Benim de içimden geçenler bunkar.
Demek ki hergün kadınla gidiyordu.
Ben şunu anlayamadım sizin için iş arkadaşıyla eve gelmesinin sakıncası yokmuş.. evler de yakınmış madem neden birlikte de gidemiyorlardı genel olarak soruyorum o gün için değil yani?

• Beğen
Reactions: s u
merhaba kızlar.
Eşim bi kaç gündür oldukça hasta; ateşi yüksek ve mide bulantısı var.
Bugün sabah evden her zaman ki gibi çıktı. Bende hava nasıl diye perdeyi açıp baktım. Eşim her zaman gittiği yönden değil tam tersi istikametten gitti. 'İşe otobüsle gidiyor, dönüşte de bize yakın bi arkadaşı var onunla dönüyor.'
Ben hemen aradım ve nerdesin dedim otobüse yürüyorum dedi.' Gittiği yönde otobüs yok'
Sonra tekrar aradım 'otobüse biniyorum şimdi dedi ve kapattı'
Daha sonra aradım ama açmadı. Tekrar arayınca açtı geldim işe dedi, ne çabuk geldin dedim.
Trafik yoktu dedi.
Sonra mesaj attım bana yalan söyledin diye. O da midem kötüydü, otobüsle gidecek durumum yoktu telaşlanma diye söylemedim iş yerindeki arkadaşla gittim dedi. Arkadaş bayan bu arada.
Eve gelince, kıza sabah birlikte gitmek için mesaj attığını, mesajı hemen sildiğini öğrendim.
Neden açıkça ben arkadaşla gideceğim demedin diye sorduğumda sen hasta olduğumu söylersem telaş yaparsın diye düşündüm diyor.

Benim kafama takılan madem hastalığını söylemiyceksin o zaman ben aradığımda ben bugün Ayşe'yle gidiyorum neden demedi.
Her aradığımda ısrarla başka yalanları niye sıraladı. Bi salaklık yaptım, saçmaladım diyor ama anlamadım. Ben kızla gidip gelmesine bişey diyecek biri değilim ki. Zaten dönüşte onunla dönüyor.

Çıkamadım ben bu işin içinden.
Cevapları okumadan yazıyorum.
Neden yalan söyler kocanız;
1- Ya sizi aldatıyordur,
2- Ya da oldukça kıskanç biri olabilirsiniz ve arkadaşımla gidiyorum deseydi dır dır edeceksiniz diye size söylememiş olabilir.

Tüm bunlara ilave olarak, eşiniz yolunu değiştirdi diye neden arama gereği duydunuz, neden kontrol ettiniz merak ettim. Benim eşim değil yolunu değiştirmek kapıdan çıkıp uçarak bir yere gitse, neden böyle yaptın diye sormam yada sorma gereği duymam.

Kadın boşa hissetmez bence. Ama ilk olarak sakin olman çok önemli . Sakin ol ve da için programla hem izlerdim hem kaybedersin neler yapıyorsa ama delilin olmadan hiçbir erkek hiçbir şeyi kabul etmez. Bu program sana birsey varsa bir çok delil sunar

gky2009 gky2009 bir tanidik vardi boyle sabahlari falan bir kizla ise gider gelirdi. Sonunda o kiz yuzunden bosandilar. Adam o kizlada olamadi simdi sacma sapan birini bulmus ve eski este cok hayirli biriyle evlendi.

Ozet olarak takibi birakmayin. Belki birsey yok ama esin neden gizliyor demek ki ona gore bir sorun var..

Mesaj attığını sonra da sildiğini nasıl anladınız bunu eşiniz itiraf edecek değil herhalde böyle yaptım diye. Yanlış anlar emen kavga çıkarırsın diye dememiş olabilir. Otobüsle gitmeye de gerçekten hali olmayabilir. Zaten dönerken de o arkadaşıyla dönmüyor mu sabahta bir kerelik onunla gitmesinde ne olabilir. Takipte kalın ama çokta sıkmayın.

Back