Kocamın yalanı

onun için uzunca yazdım zaten

bunların da hayatta var olduğunu

hayatın siyah ve beyaz iyi ve kötü diye ayrılmadığını yorumları okuyan başkaları da görsün

zira hayatta farklı insanlar var

evlenmeden birliktelik yaşayan, hatta evlilik dışı birlikte bir evde yaşayan

ya da tam tersi eline gerçekten erkek eli değmeyen

bunların hepsinin olduğunu, olabileceğini öğrenelim ki bize çizilen sınırlarla değil kendi istediğimiz ile yaşayalım

Herkes istediği gibi yaşıyor zaten hemen öcüye bağlamayın tedbirden bahsediyoruz burda.Herkes burda kendini istediği gibi ifade eder ben kimseyi yermedim ama karşı savunma ihtiyacı duyuyorsunuz neden? İnsan doğası diyorum ne kendimi ne kimseyi kastetmemişim , herkes sizin kadar tekamül edebilmiş olmayabilir hayatta , siz bunu neden anlamıyorsunuz?Kabullenmek niye bu kadar zor..BDV ya hani burası,aldatılma konularını çarşaf çarşaf okumuyor muyuz burda ? Eskort değilse kim bu diğer kadınlar? İş yerindeki biri, yanında çalışan biri, arkadaşının arkadaşı , sekreteri falan filan.. Gereksiz ve ölçüsüz samimiyetlerden doğan etkileşimler ve sonuçları.Tecrübelerinizden örnekler veriyorsunuz hayır öyle olmuyor babında :) iyi de konu dikkatli olmak zaten. Nerelere getirdiniz pes diyorum! Haremlik selamlığa da değinin espiriler çevirin biraz daha ..

Herkes istediği gibi yaşıyor zaten hemen öcüye bağlamayın tedbirden bahsediyoruz burda.Herkes burda kendini istediği gibi ifade eder ben kimseyi yermedim ama karşı savunma ihtiyacı duyuyorsunuz neden? İnsan doğası diyorum ne kendimi ne kimseyi kastetmemişim , herkes sizin kadar tekamül edebilmiş olmayabilir hayatta , siz bunu neden anlamıyorsunuz?Kabullenmek niye bu kadar zor..BDV ya hani burası,aldatılma konularını çarşaf çarşaf okumuyor muyuz burda ? Eskort değilse kim bu diğer kadınlar? İş yerindeki biri, yanında çalışan biri, arkadaşının arkadaşı , sekreteri falan filan.. Gereksiz ve ölçüsüz samimiyetlerden doğan etkileşimler ve sonuçları.Tecrübelerinizden örnekler veriyorsunuz hayır öyle olmuyor babında :) iyi de konu dikkatli olmak zaten. Nerelere getirdiniz pes diyorum! Haremlik selamlığa da değinin espiriler çevirin biraz daha ..

haremlik selamlık benim aklıma gelmemişti valla, ama "aynı odada bir kadın bir erkek varsa şeytan gelir" in çözümü bu olabilir mi

ben sadece aynı odada iki ayrı cins varsa mutlaka sorun olur tavrınıza o cevabı verdim

insan doğası diyorum şeklinde açıklamanız var da bu insan doğası değil ki insan kendini frenleyebilen bir varlıktır

hemen karşı cins görünce ilişkiye geçmez ki

ben bir yere getirmediğimi sadece hayatın bu kadar keskin siyah ya da beyaz olmadığını söylemeye çalışıyorum

sizin gibi düşünenler olabileceği gibi benim gibi düşünenler de olabileceğini yazıyorum

haremlik selamlık benim aklıma gelmemişti valla, ama "aynı odada bir kadın bir erkek varsa şeytan gelir" in çözümü bu olabilir mi

ben sadece aynı odada iki ayrı cins varsa mutlaka sorun olur tavrınıza o cevabı verdim

insan doğası diyorum şeklinde açıklamanız var da bu insan doğası değil ki insan kendini frenleyebilen bir varlıktır

hemen karşı cins görünce ilişkiye geçmez ki

ben bir yere getirmediğimi sadece hayatın bu kadar keskin siyah ya da beyaz olmadığını söylemeye çalışıyorum

sizin gibi düşünenler olabileceği gibi benim gibi düşünenler de olabileceğini yazıyorum

Tamam aynı yerdeyiz. 'Mutlaka' diye bir ifadem olmadı sizin öyleymiş gibi beni siyah ya da beyaz düşünen tarafa atmanıza bozuldum sadece öyle biri olmadığım için.

..üçüncüsü.. sözü de benim sözüm değil ama oraya girmek istemiyorum .

Kadın ile erkek, ateş ile barut gibidir diyen kadınlar demek ki bir erkekle aynı yerde yalnız kalsanız patlayacaksınız. Kendinize hakim olamayacaksınız. İşte erkekler böyle düşünen kadınlarla aldatıyor. Böyle düşünen kadınlarda potansiyel kocalarını aldatma adayıdır.

Aman tek başınıza bir erkekle beraber kalmayın, dayanamayıp aldatırsınız

sende mi brütüs:KK70:

kayarsa karşındakini tanımış olursun işte.. önemli olan kısıtlamalar sonucu değil özgürken sadık olması:KK66:
gerçek sadakat budur..
Hayir tanimakla alakasi falan yok. Gonlu kaymasi da insani kotu bi insan yapmaz ki tanimis olalim.
Sadakat ile baskasina asik olmak farkli mevzular. Asik olur ayrilir veya unutur karisiyla devam eder ve bence aldatmis olmaz. Ama bu durum kari ve koca icin de yikici olur. Kocamin baskasina asik oldugunu ve vefa adina benimle devam ettigini bilmek ya da ailemizi ask ugruna yikmak ikisi de.
Bende evli insan sadiksa asik olmaz diye bir romantizm yok. O sebeple boyle ortamlara firsat vermemek en iyisi.

Bu yazdiklarim sadece esim icin gecerli degil bir erkekle cok samimi olup haddinden fazla basbasa zaman gecirirsem, kafalarimiz uyusur, ortak noktalar, cekim vs olursa ben de asik olabilirim.
Ve bunda bi ahlaksizlik oldugunu dusunmuyorum. O yuzden asik olma riskini almam. Duygularimla ve ailemle kumar oynamam.
Bu konuda birinin arabasiyla bi kerelik beraber gitme mevzusu yok. Her aksam beraber donuyorlar haliyle muhabbet de ederler, ortak nokta da kesfederler.
O yuzden dedim rahat olmayin diye yoksa genislik midesizlik vs gibi alanlara asla cekilmesin cunku bahsettigim rahat olmak ile alakasi yok. Ben de erkek arkadaslarimin arabasina bindim, esim de bayan arkadasini bir yere goturdu. Bu konuda olay farkli.

Bu yazdiklarim sadece esim icin gecerli degil bir erkekle cok samimi olup haddinden fazla basbasa zaman gecirirsem, kafalarimiz uyusur, ortak noktalar, cekim vs olursa ben de asik olabilirim.
Ve bunda bi ahlaksizlik oldugunu dusunmuyorum. O yuzden asik olma riskini almam. Duygularimla ve ailemle kumar oynamam.
Bu konuda birinin arabasiyla bi kerelik beraber gitme mevzusu yok. Her aksam beraber donuyorlar haliyle muhabbet de ederler, ortak nokta da kesfederler.
O yuzden dedim rahat olmayin diye yoksa genislik midesizlik vs gibi alanlara asla cekilmesin cunku bahsettigim rahat olmak ile alakasi yok. Ben de erkek arkadaslarimin arabasina bindim, esim de bayan arkadasini bir yere goturdu. Bu konuda olay farkli.
Seninle kocam aynı yerde olsa birazda samimi olsa sen kocama yavşarsın sanki. senin anlayışın aynen bu şekilde

senin diyetten hormonlar bir hoş olmuş gibi

Son düzenleme:
Aynı şekilde düşünüyorum.
Bende yazacaktım bunları, yazdım yazdım sildim.

İnsanız herşey olabilir, kimin başına ne gelir bilinmez, önemli olan icraata geçip eşinin dostunun arkasından iş çevirmemek. Artık sevmiyorsan , başkasına gönlün kaymışsa ayrılırsın, aldatmak çok adice

Seninle kocam aynı yerde olsa birazda samimi olsa sen kocama yavşarsın sanki. senin anlayışın aynen bu şekilde

senin diyetten hormonlar bir hoş olmuş gibi
Senin gibi agzi bozuk bir insanla evli kalan adamla zaten ortak noktamiz olamayacagindan asik olmam soz konusu degil endiselenme.

Niye sormasın ki ben olsam bende merak ederim bişey filan mı oldu acaba diye.
Vallahi ben sormam. Neden sorayım ki. Önemli bir şey olsa benim eşim söyler.
Belki yolunu değiştirmek istemitir, belki işe gitmeden başka bir yere uğrayacaktır gibi şeyler düşünürüm ben. Kaldı ki, eşimin de bana neden oradan değilde buradan gittin diye sormasını asla kabullenemem.
Zaten bence sorulmaması gereken bir şey. Ben sorarsam eğer bu eşime güven duymamamdan kaynaklanır.

Bir kadınla bir erkek bir ortamda yanlızsa o odadaki üçüncü kişi şeytandır nokta.(illa cinsellik olması gerekmez) Kimse hebele hübele yapmasın ,burayı okuyanlar zaten biliyor bu hiç karakter ,güven ,yakınlık bilmem ne mevzusu değil ateş -barut ve insan doğası durumu..
25 yıldır bir erkekle aynı odada çalışıyorum. 1,5 sene önce üçüncü bir kişi geldi ama şeytan değildi.
Aklıma da hiç şeytanlık gelmedi.

Salaklık etmişmiş pot kırdım basıldım demiyor da cık cık cık

acaba eşiniz o gün işe gitmiş mi kesin olarak ve o kadın arkadaşı işe gitmiş mi bana işe gitmemişler gibi geldi

belli yaşa belli tabularla gelmiş insanların değişebileceğini sanmıyorum ben. yani burada eğitim aldğını söyleyen çoğu kadının sadece 2+2 öğrendiğini görmek beni üzüyo.

muhtemelen konu sahibi de daha önce bu konularda eşini kıskandığı için adam yalan söyledi. yalanın bahanesi olmaz tabi ki ama olayın çıkış noktasında kadın da haksız bence.
Ben tepki versem dönüşte gelmesine de veriridim

Back