- 12 Şubat 2009
- 1.398
- 1.690
- 658
onun için uzunca yazdım zaten
bunların da hayatta var olduğunu
hayatın siyah ve beyaz iyi ve kötü diye ayrılmadığını yorumları okuyan başkaları da görsün
zira hayatta farklı insanlar var
evlenmeden birliktelik yaşayan, hatta evlilik dışı birlikte bir evde yaşayan
ya da tam tersi eline gerçekten erkek eli değmeyen
bunların hepsinin olduğunu, olabileceğini öğrenelim ki bize çizilen sınırlarla değil kendi istediğimiz ile yaşayalım
Herkes istediği gibi yaşıyor zaten hemen öcüye bağlamayın tedbirden bahsediyoruz burda.Herkes burda kendini istediği gibi ifade eder ben kimseyi yermedim ama karşı savunma ihtiyacı duyuyorsunuz neden? İnsan doğası diyorum ne kendimi ne kimseyi kastetmemişim , herkes sizin kadar tekamül edebilmiş olmayabilir hayatta , siz bunu neden anlamıyorsunuz?Kabullenmek niye bu kadar zor..BDV ya hani burası,aldatılma konularını çarşaf çarşaf okumuyor muyuz burda ? Eskort değilse kim bu diğer kadınlar? İş yerindeki biri, yanında çalışan biri, arkadaşının arkadaşı , sekreteri falan filan.. Gereksiz ve ölçüsüz samimiyetlerden doğan etkileşimler ve sonuçları.Tecrübelerinizden örnekler veriyorsunuz hayır öyle olmuyor babında :) iyi de konu dikkatli olmak zaten. Nerelere getirdiniz pes diyorum! Haremlik selamlığa da değinin espiriler çevirin biraz daha ..