Kocamın yalanı

merhaba kızlar.
Eşim bi kaç gündür oldukça hasta; ateşi yüksek ve mide bulantısı var.
Bugün sabah evden her zaman ki gibi çıktı. Bende hava nasıl diye perdeyi açıp baktım. Eşim her zaman gittiği yönden değil tam tersi istikametten gitti. 'İşe otobüsle gidiyor, dönüşte de bize yakın bi arkadaşı var onunla dönüyor.'
Ben hemen aradım ve nerdesin dedim otobüse yürüyorum dedi.' Gittiği yönde otobüs yok'
Sonra tekrar aradım 'otobüse biniyorum şimdi dedi ve kapattı'
Daha sonra aradım ama açmadı. Tekrar arayınca açtı geldim işe dedi, ne çabuk geldin dedim.
Trafik yoktu dedi.
Sonra mesaj attım bana yalan söyledin diye. O da midem kötüydü, otobüsle gidecek durumum yoktu telaşlanma diye söylemedim iş yerindeki arkadaşla gittim dedi. Arkadaş bayan bu arada.
Eve gelince, kıza sabah birlikte gitmek için mesaj attığını, mesajı hemen sildiğini öğrendim.
Neden açıkça ben arkadaşla gideceğim demedin diye sorduğumda sen hasta olduğumu söylersem telaş yaparsın diye düşündüm diyor.

Benim kafama takılan madem hastalığını söylemiyceksin o zaman ben aradığımda ben bugün Ayşe'yle gidiyorum neden demedi.
Her aradığımda ısrarla başka yalanları niye sıraladı. Bi salaklık yaptım, saçmaladım diyor ama anlamadım. Ben kızla gidip gelmesine bişey diyecek biri değilim ki. Zaten dönüşte onunla dönüyor.

Çıkamadım ben bu işin içinden.
Siz şimdi Ayşe icin bişey demesseniz biz ne diyelim....

Bi daha asla binmem dedi zaten ama mevzu binip inmesin değil yalan söylemesi
Ya bilmiyorum belki burda okuya okuya paranoyak olduk ama hiç yapmaz denen adamlar neler yapıyor. Bu kadar bişeyle adamı suçlamak da olmaz ama yinede uyanık olun

Sabah da beni al diyecek kadar samimi olduklarını gösteriyor bu

Sen bu eşini ciddi ciddi takip et bence. Hiç hoşlanmadım o kadından nedense. Hislerimde genelde yanılmam. Kendi aldatılmışlığımı kendim ortaya çıkartmışlığım var. Şüpheleniyorsan takip edeceksin arkadaşım ben buna inanıyorum. Kadın hisseder.

Sen bu eşini ciddi ciddi takip et bence. Hiç hoşlanmadım o kadından nedense. Hislerimde genelde yanılmam. Kendi aldatılmışlığımı kendim ortaya çıkartmışlığım var. Şüpheleniyorsan takip edeceksin arkadaşım ben buna inanıyorum. Kadın hisseder.
Kadından hoşlanmama nedeniniz ne kadınla ilgili tek söylediği bekar olduğu

Bayanla ise gidiyor kismi hosuma gitmedi.. isterse is arkadasi olsun sonucta karsisindaki bayan.. birde yalan soylemis.. bilemedim.. benim hosuma gitmedi bu durum..
Benim için çok ağır oldu. Büyük bir yara aldı evliliğim.
Nasıl yol izlerim bilemiyorum

Hiç takip etmedim, hep rahat oldum. Yaparsa bi gün önüme çıkar dedim. Bugün ilk kez camdan hava nasıl diye bakasın tuttu.

Kocasının saklaması bu araba mevzusunu benim için gayet yeterli oldu.
Sorun adamda kadında değil ki o zaman hocaya yüklenin sırf evine bırakıyor diye o kadından hoşlanmadım demek zan altında bırakmaktır .

Sorun adamda kadında değil ki o zaman hocaya yüklenin sırf evine bırakıyor diye o kadından hoşlanmadım demek zan altında bırakmaktır .

Adam tek başına bu haltı yemiyor, eğer yiyorsa. Evli adama bile bile lades denmesi normal değildir. Ben herhangi bir erkek arkadaşımı evine bıraksam, eşi ile diyaloğumun daha kuvvetli olmasına dikkat ederim ki beni yanlış anlamasın. Konu sahibi işkillendiğine göre bunu normal görmek yanlıştır.

Adam tek başına bu haltı yemiyor, eğer yiyorsa. Evli adama bile bile lades denmesi normal değildir. Ben herhangi bir erkek arkadaşımı evine bıraksam, eşi ile diyaloğumun daha kuvvetli olmasına dikkat ederim ki beni yanlış anlamasın. Konu sahibi işkillendiğine göre bunu normal görmek yanlıştır.
Yenen bir halt yok ki ortada adamın söylediği yalan var hemen aldatmayı nasıl gördünüz bu mesafeden tebrikler. Gayet normal insanlar birbirini bırakır konu sahibi de normal görüyor eşi saçmalamış sadece

Yenen bir halt yok ki ortada adamın söylediği yalan var hemen aldatmayı nasıl gördünüz bu mesafeden tebrikler. Gayet normal insanlar birbirini bırakır konu sahibi de normal görüyor eşi saçmalamış sadece

Korkacağı bir şey olmasa saklamazdı diye düşünüyorum. Bu benim görüşüm, o sizin.

Hemen kendinizi üzmeyin ama uyanık olun bundan sonra. Çok güvenmeyin ateşle barut Yanyana durmaz demişler ama illa da herzaman kötü bişey olacak değil, biraz daha dikkatli olursunuz, inşallah düşündüğümüz gibi bişey çıkmaz , herzaman kötü olacak değil ya, bdv bizi böyle yaptı bence :)

Anlamadım. Kız benimde arkadaşım sayılır arada arar konuşur bi yerlere gideriz. Hiç kondurmasım
Hiç biyerlerde kocam beni en yakin arkadaşimla aldatti gibisinden bişey okudunmu yada duydunmu? Ha vardır diyemem ama bukadar rahat olmayın. Sizin iyiliniz için...

Back