Kocamın yalanı

Bir insanın başlı başına yalana başvurması tek başına güçlü bir şüphe sebebi. Çıkışta da aynı kadınla gelen adam giderken onunla gittiğini neden saklasın? Bence her sabah onunla gidiyordu diye düşünüyorum. Ama bu değil de saklaması çok tuhaf. Demek ki hiç de masum bir sebeple binmiyor arabaya ilk aklıma gelen kötü oldu kusura bakmayın ama içimden geçeni söylüyorum.

Simdilik sakin kalin ve gizlice hal ve hareketlerini gozlemleyin.. eger tekrar yalanini yakalarsaniz harekete gecebilirsiniz.. ama sakince ofkelenmeden..
Hiç sakin kalamadım kıtameti kopardım. Aynısını ben yapsam, otobüsle gidiyorum deyip adamın birinin arabasına binsem ne hissedersin dedim. Haklısın diyebiliyor sadece.
Ciddi bi hastalık başladı. Hergün hastanede. Sürekli kusuyor ve ateşleniyor bu arada

Ben sahsen yapim geregi arabasina falan bindirmek istemezdim. Ama tabi yapacak adam arabssina binmedende yapar orasi ayri. Ama ben rahat edemem. Ne bileyim ama arabasina binmesine takilmayacak kadar guven var anladim fakat yalan soylemesi bi garip evet. Ben sahsen sizin yerinizde olsam bu kojunun hic ustune gitmezdim. Ve caktirmadan sıkı bir takibe baslardim. Insallah bisey cikmaz ama sizin iciniz rahat eder en azindan.

Bir insanın başlı başına yalana başvurması tek başına güçlü bir şüphe sebebi. Çıkışta da aynı kadınla gelen adam giderken onunla gittiğini neden saklasın? Bence her sabah onunla gidiyordu diye düşünüyorum. Ama bu değil de saklaması çok tuhaf. Demek ki hiç de masum bir sebeple binmiyor arabaya ilk aklıma gelen kötü oldu kusura bakmayın ama içimden geçeni söylüyorum.
Benim de içimden geçenler bunkar.
Demek ki hergün kadınla gidiyordu.

kamuya açık bir kurumun bir odasında çalışmak başka şey özel aracla başbaşa yolculuk başka şey bu kadar geniş olmayın babanız dahi olsa erkeğe güven olmaz gayri ihtiyari etkilenebilir kadından
dini inanciniz nedir bilmem sorgulamak haddim de değil belki bu yorumum yüzünden banlanacagim ama gerçekten size yardımcı olmak için yazıyorum birbirlerine yabancı olan
bit kadın ve bir erkek bir ortamda başbaşa kaldiklarinda yanlarindaki üçüncü kişi de şeytan olur
hadisi serif....

Hiç biyerlerde kocam beni en yakin arkadaşimla aldatti gibisinden bişey okudunmu yada duydunmu? Ha vardır diyemem ama bukadar rahat olmayın. Sizin iyiliniz için...
Rahatlıkta kastım yapacaksa engel olamam, sürekli şüphe halinde de yaşayamam. Yapılan ve saklanan hiç bişeyinde sonsuza kadar saklı kalacağına da inanmam.
Bi şekilde karşıma çıkar yaparsa derdim.

Sizin tanıdığınız arada konuştuğunuz bir bayan üstelik. Neden saklama gereği duydu acaba
Çok düşündürücü

Tanımasaydınız "yanlış anlarsın diye söylemedim" diyebilirdi.

Ama bu gerçekten biraz kafa karıştırıcı
Geçmiş olsun bu arada

Her şey düşünülüp işin içinden çıkılamıyorsa var o işte bir şey..
Gereksiz yere saklama gereği duyuyor söyledikleri de saçma.

gky2009 gky2009 kardeşim sen takip et. Eğer içinde en ufak soru işareti varsa zaten ben şuna inanıyorum ki kadın hisseder. Gerçekten başıma da geldi aleni şekilde gözümle gördüm. Seni üzmek kırmak istemem ama hiçbir kadının salak yerine konulmasını da istemem. He şöyle, belki de hiçbir suçu yoktur günahını alıyoruzdur diyelim yorumlarda ya da sen alıyorsun diyelim. Yine de takip et en azından için rahatlasın. Eşine de geçmiş olsun bu arada.

isyeri ne tarafta ayselere mi yakin size mi ?
madem hasta diye boyle bi cozum buldu neden evden binmedi arabaya diye dusundum ben de. oraya yuruyene kadar duraga yuruseymis

kamuya açık bir kurumun bir odasında çalışmak başka şey özel aracla başbaşa yolculuk başka şey bu kadar geniş olmayın babanız dahi olsa erkeğe güven olmaz gayri ihtiyari etkilenebilir kadından
dini inanciniz nedir bilmem sorgulamak haddim de değil belki bu yorumum
Hemen kendinizi üzmeyin ama uyanık olun bundan sonra. Çok güvenmeyin ateşle barut Yanyana durmaz demişler ama illa da herzaman kötü bişey olacak değil, biraz daha dikkatli olursunuz, inşallah düşündüğümüz gibi bişey çıkmaz , herzaman kötü olacak değil ya, bdv bizi böyle yaptı bence :)
kokay iz bırakacak biri değil telefon pc altından girer üstünden çıkar. Evden işe işten eve gider gelir. Akşam dışarı çıkmaz. Ama burda öğle arası karısını aldatanı gördük. Evine, bana ve çocuklara oldukça ilgili. Saman altından su yürüten bürsürü örneği var. Karma karışığım

Rahatlıkta kastım yapacaksa engel olamam, sürekli şüphe halinde de yaşayamam. Yapılan ve saklanan hiç bişeyinde sonsuza kadar saklı kalacağına da inanmam.
Bi şekilde karşıma çıkar yaparsa derdim.
Bir ara ben de sekreterini sorun etmiştim. Kızı sevmiyordum, o da beni. Laf söyleyip durdum eşime. Kıskandım da. Kısa süre sonra kız sevgili yaptı, işleri aksatmaya başladı. Eşim de işten çıkardı. Sonra nişanlanmış o sevgilisiyle. Yani kadın her zaman hissetmiyor, her zaman şüphesinde haklı çıkmıyor.

isyeri ne tarafta ayselere mi yakin size mi ?
madem hasta diye boyle bi cozum buldu neden evden binmedi arabaya diye dusundum ben de. oraya yuruyene kadar duraga yuruseymis
Bizim evle Ayşe bin evi yakın. İşyeri uzak. Yolda kusmuş. Söylediğine göre

gky2009 gky2009 kardeşim sen takip et. Eğer içinde en ufak soru işareti varsa zaten ben şuna inanıyorum ki kadın hisseder. Gerçekten başıma da geldi aleni şekilde gözümle gördüm. Seni üzmek kırmak istemem ama hiçbir kadının salak yerine konulmasını da istemem. He şöyle, belki de hiçbir suçu yoktur günahını alıyoruzdur diyelim yorumlarda ya da sen alıyorsun diyelim. Yine de takip et en azından için rahatlasın. Eşine de geçmiş olsun bu arada.
Nası takip edebilirim ki. Telde pc delil bırakacak biri değil. Telefon kayıtlarını ve banka hesap özetlerini istedim bakmak için

esınız resmen hıkaye yazmıs...
ben olsam ınanmıs gıbı yapar sakınce bellı etmeden tetıkce kalırdım bı sure

Nası takip edebilirim ki. Telde pc delil bırakacak biri değil. Telefon kayıtlarını ve banka hesap özetlerini istedim bakmak için

Abla öyle birinden fikir alıyorsun ki ben adamın peşinden gidip adım adıma takip etmiş insanım. Seni de yoldan çıkarmak istemiyorum. :KK55: Şaka bir yana yalan hissettiğin mubabbetin üstüne git. Bocalayacaktır. Telefon muhabbetine bende girmem yapacak olan insan 2.telefon kullanır saklar eder. Bu arada mesela pc ya da mesajlarını falan sürekli siliyor mu?

Back