Kocamın temizlik ve titizlik takıntısı

Peki bu iyi bişey mi doz artmadan eve annesini alabilmesi, galiba bunun ilaçla Bi ilgisi yok, kendi çabalaması mı acaba
Düşük dozdayken böyle olması çok daha iyi mantığını kullanabiliyor demektir ve daha kalıcı değişimler demektir. Sizin adınıza sevindim. Daha iyi günler görmeniz dileğindeyim.

İyi bir sey tabii, olmaz mı, bence cok buyuk bir gelişme...

Öğretmenim demissiniz vijdan ?doğrusu vicdan klavye hatasimi yaptınız. Bi kusur aramak icin yazmadim

Öğretmenim demissiniz vijdan ?doğrusu vicdan klavye hatasimi yaptınız. Bi kusur aramak icin yazmadim

Klavye hatası o, yazının tamamını okumadınız galiba. Alt taraflarda da geçiyor kelime ve yazılışına bakarsanız sevinirim. Evet öğretmenim ve sizden çok dikkat ederim böyle şeylere. Gerçekten kusur aramak için okumuşsunuz herhalde çünkü yazının kalan kısmındaki kelimeyi görmeden hemen yazma ihtiyacı hissetmişsiniz. Umarım yanılıyorumdur. Bu arada sizin cümlenizde ki
"hatasımı" yanlış. "hatası mı?" Olacak.

Son düzenleme:
“Kolidor, bişey, onunda” gibi hatalarınız da vardı ama zaten felek vurmuş tokadını, bir de biz vurmayalım demiştim. Meğer es geçmemişler. Öğretmen olunca ayrı bir özen bekliyor insanlar. Bu arada umarım eşinizde ilerleme vardır, çok üzüldüm sizin adınıza.

Çok sevindim elinizdeki bu gelişmelere. İnşallah yavaş yavaş aşacaktır. Annesi gelir ilk etapta. Sonra yavaş yavaş sizin aileniz de gelir. Böylelikle aşarsınız inşallah.

komiksiniz

Konu eskimiş sayılır da umarım güzel gelişmeler yaşanmıştır; ancak ara yorumları okumaya çalıştım ve aradığım şey "Evlenmeden önce size durumunu anlattı, bu yönünü/hastalığını tanıttı ve buna göre mi kabul ettiniz, birlikte üstesinden geliriz mi dediniz?" sorusunun cevabı oldu ki sanırım kendisi farkında olduğu halde, bunu sizden, aynı eve girene kadar gizlemiş.

Bu benim için boşanma sebebi olmaya yeter de artardı.

Son düzenleme:
Saygı duyuyorum. Teşekkürler yorumlarınız için.

Ayyy internette “ne yapabilirim ne yapabilirim” diye aranırken burada yaşadıklarımın -pis araba temiz araba olayı dışında- aynısını yaşanan bu olaya denk geldim. İnanamadım resmen. Eşim şuan tedavi sürecinde. Çok merak ediyorum gelişmeler var mı diye?

Bir de herkes şey demiş evlenmeden önce anlamadınız mı? Bu soruya cevap vermek istiyorum. Bu hastalar genelde takıntılarını evde ve arabalarına (konfor alanlarında) özel yaşıyolar. Aynı evde bir süre yaşamadığın sürece anlaman imkansız. Çünkü kendileri de yanlış yaptıklarını bildiği için belli etmiyorlar. Aynı eve geçtikten sonra şok.

Bizi pandemi mahvetti…

Bence çocuk yoksa boşanın. Konu sahibi arkadaş naptı bilmiyorum ama bence siz net boşanın. Çocuk olunca hayat akışını bilen bir insan olarak çocukla böyle bir hayat yaşanmaz. Ömür boyu ilaçla mı yaşayacak adam nebilim bence zor bir hayat ben olsam çekmem çocuk yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…