• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın temizlik ve titizlik takıntısı

Farkettim ama çok küçük şeylerdi sorduğumda çoğu şeye normal cevap veriyordu. Evlenince anladım büyük boyutta olduğunu.
Evlenmeden önce bunu açıkca söylemesi gerekirdi. Sizin hayatınızı etkileyen bir durum. Ne demek eve hiç misafir almamak. Her geldiğinde duş almak çok zor böyle hayat geçmez. Tanıdığım var aynı hastalık adam arabadan inince kapıyı açıyor inmiyor kapıyı kapatıyor. Bir daha aç kapa aç kapa 30 dk kapı açıp kapatıyor. O adsm bu hastalığından dolayı evlenmiyor da. Annesi söyleseydi bari size. Bir de onun yaptıklarını ört bas etmeyin. Ailenize açıkca söyleyin. Bu şekilde ömür geçmez.ayrıca yaşınızı dert etmeyin. Halam 41 yaşında ikiz çocuk sahibi oldu

Yok böyle evlilik olmaz ailemin evime gelmedigi evliliği napayım ben. Boşuna yillarinizi heba etmeyin bozanın. Bu adam duzelmez

Bu sefer de kv de den bıktım demeyin 😉
İnanın keşke hastalığı geçse de ben kayınvalidemden bıksam. Buna bile o kadar hasretim ki. Düşünün yaşadığım durumu. Hani derler ya senin dertlendiğin şeyler başkasının hayalidir diye, başkaların kayınvalidesinden bıkması olayı benim hayalim.

Evlenmeden önce bunu açıkca söylemesi gerekirdi. Sizin hayatınızı etkileyen bir durum. Ne demek eve hiç misafir almamak. Her geldiğinde duş almak çok zor böyle hayat geçmez. Tanıdığım var aynı hastalık adam arabadan inince kapıyı açıyor inmiyor kapıyı kapatıyor. Bir daha aç kapa aç kapa 30 dk kapı açıp kapatıyor. O adsm bu hastalığından dolayı evlenmiyor da. Annesi söyleseydi bari size. Bir de onun yaptıklarını ört bas etmeyin. Ailenize açıkca söyleyin. Bu şekilde ömür geçmez.ayrıca yaşınızı dert etmeyin. Halam 41 yaşında ikiz çocuk sahibi oldu
Annesine bu konuda kızıyorum tabiki, ama asıl, nasıl kendisi söylemez en çok da ona kızıyorum. Söyledikleriniz de haklısınız.

Merhaba arkadaşlar, gidişat hakkında bilgi vermek istedim. Doktor annesini eve alma ödevi vermiş. Son bir ayda 3 kere annesini eve çağırdı.O gittikten sonra hiç bir yeri temizlemedi hatta annesi gidince "şu an çok keyifliyim çünkü hiç bir şey hissetmedim, çok rahatım" dedi. Bu ay da 5 kere çağıracak annesini sıradaki ödev bu imiş. Bu iyi bişey mi acaba gelişmesinde bilemiyorum
Süper bence.
Seninkiler çağırması da bir sonraki odevi olur herhalde.
Ilaclarin dozu artti mi.
Nasilsiniz peki

Süper bence.
Seninkiler çağırması da bir sonraki odevi olur herhalde.
Ilaclarin dozu artti mi.
Nasilsiniz peki
İlaçların dozu artmadı, terapilere devam ediyor. 50 mg kullanıyor hala. İnşallah annemleri bu evde görebilecek miyim? Bu durumdan sonra içimde bir umut oluştu. Annemleri bizim evde hayal etmeye başladım. Böyle olunca bayağı sakinleştim biraz düzelmeye başladım ben de kötü idim artık.

İnanın keşke hastalığı geçse de ben kayınvalidemden bıksam. Buna bile o kadar hasretim ki. Düşünün yaşadığım durumu. Hani derler ya senin dertlendiğin şeyler başkasının hayalidir diye, başkaların kayınvalidesinden bıkması olayı benim hayalim.
Anlıyorum sizi. Herkes kendi derdini bilir tabi. Bence gelişme var eşinizde. 3 defa rahatsız olmadan annesini eve alabildiğine göre. İnşallah siz de ailenizi güzel güzel evinizde ağırlayıp bu kötü günleri geride bırakırsınız.

Benim de hayallerim bu evde ailemi görebilmek ve herkes gibi normal bir evlilik sürmek tek istediğim bu. Herkesin günlük hayat içinde yaşadığı şeyler benim hayalim oldu artık
Olur bence.
Aama doz artsaydi coktan olurdu kolay olurdu yani.
50 nedir gebeler bile kulkaniyor

Anlıyorum sizi. Herkes kendi derdini bilir tabi. Bence gelişme var eşinizde. 3 defa rahatsız olmadan annesini eve alabildiğine göre. İnşallah siz de ailenizi güzel güzel evinizde ağırlayıp bu kötü günleri geride bırakırsınız.
Ben de gelişme olduğunu düşünüyorum, hiçbir şekilde rahatsız olmadı hatta o günlerde annesi geldikten sonra kendisi dışarı çıktı ben evde kaldım, yani temizlemedi hiç bir yeri. O kadar mutlu oldum ki o an. Ama şu da var peki düzeldi diyelim daha sonra tekrar eder mi onu da düşünüyorum. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Merhaba arkadaşlar, gidişat hakkında bilgi vermek istedim. Doktor annesini eve alma ödevi vermiş. Son bir ayda 3 kere annesini eve çağırdı.O gittikten sonra hiç bir yeri temizlemedi hatta annesi gidince "şu an çok keyifliyim çünkü hiç bir şey hissetmedim, çok rahatım" dedi. Bu ay da 5 kere çağıracak annesini sıradaki ödev bu imiş. Bu iyi bişey mi acaba gelişmesinde bilemiyorum
azıcık benim eşimle takılsın intihar eder valla ☺️ laminanta kahve döküp ayağıyla sildiren sonra o ayakla yatağa giren bir adamla evliyim.
azıcık gülümseyin istedim ☺️

Peki bu iyi bişey mi doz artmadan eve annesini alabilmesi, galiba bunun ilaçla Bi ilgisi yok, kendi çabalaması mı acaba
Ilacın illa etkisi vardir.
Ama daha çok çabalaması doye düşünüyorum.
Odevi beklemeyelim
Hayatin harika ggidiorsun bu hafta da benim annem gelsin dr mesela.

Ya ben de hoslanmiorum disaridan insanin oldguu gibi gelip eve girmesinden.
Bilmiorum.ilac icince nolacak.
Suan.emzirmedeyim.
ama.ilac icerken iyiydim.
Ilaci uzun kullanamadim birden kestim esin uzun.kullanabilir planli bırakır bence duzelir Allahin izniyle.

S simkes19
Daha umutlu gördüm seni bu sefer canim.
Inşallah duzelir esin.
Bu bir hastalik.
Bilerek kendine sana ailesine eziyet etmeyi istemez eminim

S simkes19
Daha umutlu gördüm seni bu sefer canim.
Inşallah duzelir esin.
Bu bir hastalik.
Bilerek kendine sana ailesine eziyet etmeyi istemez eminim
Bilerek tabiki yapmıyor,hatta üzülüyor kaç kere özür diliyor, elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyor. Evet daha umutluyum İnşallah, teşekkür ederim yorumunuz için

Ilacın illa etkisi vardir.
Ama daha çok çabalaması doye düşünüyorum.
Odevi beklemeyelim
Hayatin harika ggidiorsun bu hafta da benim annem gelsin dr mesela.

Ya ben de hoslanmiorum disaridan insanin oldguu gibi gelip eve girmesinden.
Bilmiorum.ilac icince nolacak.
Suan.emzirmedeyim.
ama.ilac icerken iyiydim.
Ilaci uzun kullanamadim birden kestim esin uzun.kullanabilir planli bırakır bence duzelir Allahin izniyle.
İnşallah görürüz o günleri

Hastalık Allahtan ama tedavi olmak da kulun kendi elinde
Sadece ilac icmekle duzelmez, davranislarini da normale dondurmesi gerekiyor yok o pis o temiz
Eve misafir alamamak,eve gelince soyunmak vs bunlar cok uç seyler
Ben olsam bosardim ugrasmam böyle, süre olarak da 3 ay verirdim ve normale donmezse bosardim net!
35 yasini asmis yetiskin bir insanin da bu saatten sonra sacma sapan seylere tahammül etmesini de anlamiyorum ben ugrasmazdim bosa kurek cekiyorsunuz bu adam ne zaman duzelecek de siz guvenip cocuk yapacaksiniz

aa çok sevindim. hiç acele etmeyin, doktorun uygun gördüğü şekilde devam edin tedaviye. inşallah çok daha güzel günler bekliyor sizi.

Back