• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın kankası !!!

Konu sahibinin boyle bir kankasi olsa esi ne der acep? Esi de normal karsiliyorsa demek ki dogru bir evlilik olmamis.
Normal karsilamaz 😁 o kadar uzun boylu deil o yapamaz o bir kadin 🙄
Hem bizim gibi medeniyetten uzak insanlar ne anlar

Normal karsilamaz 😁 o kadar uzun boylu deil o yapamaz o bir kadin 🙄
Hem bizim gibi medeniyetten uzak insanlar ne anlar

Benim kocam da benim gibi geri kafali mesela bir sorun olmuyor o yuzden :) ben dekolteyle falan oturcam oyle misafir yaninda kocam morcivert bir renge burunur :) durduk yerde kocamin bir kankasi cikacak ben adami morciverte boyarim. Biz baya geri kalmisiz :)))

Benim uzun yillar sırf erkek kankalarim oldu. Ama ne zaman bir eş veya kız arkadaş hayatlarına girse fazla temas göstermemeye çalışırdım hep. Ne boş yerden arardim, mesaj atardim ne fiziksel temas kurardim selam vermekten haric.bunun nedeni sahte hareketler degil. Karşıdaki kadına saygimdan. Öyle veya böyle yalnis anlasilabilirdi. Bende bunu istemezdim. Şimdiye kadar hiçbir kız veya eşle sorun yasamadim bu yüzden. Bir kadın o "kankanin" hareketlerinden rahatsız oluyorsa bir fazlalık muhakkak vardır. Bence iş imkanı bi yana kalsın görüşmeyi keserdim.

Aa enteresan, ne şanslısınız.
Biz dört kişi yatakta yatarken babalarını özellikle iter çocuklarım bize ya da anneme dokunma o bizim diye mesela😊
Bebek arabası sürerken bile annem sürsün nidaları vardır vs vs.

Valla savunuyorum, sonuna kadar.
Samimi bir insanım, sevdiğim kişileri cinsiyet olarak görmem aksinden de haz etmem.
Dekolte de severim, bütün tshirtlerim bile göğüs dekolteleridir, evime gece geleni bile o tshirtle karşılarım, eğilirim de bağdaş da kurarım, yanına da oturum, ayrıca muhabbete de girerim, sarılır öperim de vedalaşırken ya da karşılaştığımda, beğendiğim bir kılığını da överim, hoş olmuşsun da derim.
Daha sayarım da neyse.
Bunları yapmayanlar bana tuhaf geliyor, sanki bir duyguyu bastırıyor gibi.
Hiç bu açıdan düşündünüz mü?

Ne alaka ya ..
Siz kendinize yakışanı yaparsınız bizi ilgilendirmez de kendiniz gibi yapmayanlari duyguyu bastiriyor gibi ne alaka ? Bu ne bilmislik . Ben hayatımda böyle boş konuşanı görmedim .
Duyguyu bastırmak değil edeptir sizin gibi yapmayanların ...
Bana da sizin gibi yapanlar tuhaf geliyor ne yapçaz?
Allah Allah yahu ...

Konu sahibi .
Çok samimi buldum ben sizin arkadaşlık ilişkilerinizi hele eşinizle olan .
Şahsen ben hiç hazetmem.
Izin de vermem görüşmesine ..yıllardır görüşmemişler zaten büyük bir kayıp değil .
Bayanla değil eşinizle konuşun . Mesafe koyması gereken kişi kendisi .. Mesafe koymasına rağmen hala devam ediyorsa davranışlarına ,uyarırsın.

Eşin kıskanç mı beni kıskanır mı 'da ne demek ..

Herkese çok ama çok teşekkür ederim bu kadar kısa sürede bu kadar yardım alabileceğimi düşünmüyordum.. genel görüş konuşmadan mesafe koyarak görüşmeyi bitirmek şekline.. dediklerinize uyacağım.. olmadı iç sesimi dinleyip kızla direk konuşacağım

Bence kızdan size iş bulmasını da istemeyin, hatta iş bulursa kabul da etmeyin.

Davranışları görmeden çok yorum yapmak istemiyorum kimsenin günahını almamak için ama, hem iş için samimi olup hem de sonradan irtibatı kesmek birini kullanmak gibi oluyor bana göre.

Bir de bence bu konuyu eşinizle konuşun, sizin muhatabınız o çünkü.

Belki de doğru .. belki benim özgüven eksikliğim var bunu da düşünüyorum olabildiğince yargısız yaklaşmaya çalışıyorum ama rahatsız olduğum kesin sadece. Düşündükçe aklıma geliyor..bi keresinde eşimle aram bozulmuştu ağlayarak kıza telf.açmıştım eşimle tartıştık diye..beni görüşmeye çağırdı maden eşim böyle davranıyor burak girsin ayrılırsın olur biter sen de insansın gibilerinden sözler sarfetmişti..peki bunlar da mı masum?

E siz de baya kanka olmuşsunuz ?

Benim kocam da benim gibi geri kafali mesela bir sorun olmuyor o yuzden :) ben dekolteyle falan oturcam oyle misafir yaninda kocam morcivert bir renge burunur :) durduk yerde kocamin bir kankasi cikacak ben adami morciverte boyarim. Biz baya geri kalmisiz :)))
Benim adamda geri kafali neydek biz milattan önceden kalmisiz 🤣😁 cok şükür öyleyiz valla sonradan ahlanip vahlanana kadar daha seyler derimde ban yemek istemiyorum 😃

Bence kızdan size iş bulmasını da istemeyin, hatta iş bulursa kabul da etmeyin.

Davranışları görmeden çok yorum yapmak istemiyorum kimsenin günahını almamak için ama, hem iş için samimi olup hem de sonradan irtibatı kesmek birini kullanmak gibi oluyor bana göre.

Bir de bence bu konuyu eşinizle konuşun, sizin muhatabınız o çünkü.

Kuzucum ortada is mis de yok zaten :) konu sahibi arkadas cok iyi niyetli tertemiz kalmis :)
Adamin durduk yere kankasi cikmis insan kocasinin kankasini bilmez mi? Aniden ortaya cikan kankaya kocasiyla kavga edince gidip dert yanar mi? Samimiyet ilerleyince kiza kizmak yerine cok onceden kocasini sorgulamaz mi? Konu sarpasarmis:)
Sonuc kadin hala issiz kanka yatak odasini sorguluyor koca da oylece bakiyor :) ikisini de yolmustum :)

Kuzucum ortada is mis de yok zaten :) konu sahibi arkadas cok iyi niyetli tertemiz kalmis :)
Adamin durduk yere kankasi cikmis insan kocasinin kankasini bilmez mi? Aniden ortaya cikan kankaya kocasiyla kavga edince gidip dert yanar mi? Samimiyet ilerleyince kiza kizmak yerine cok onceden kocasini sorgulamaz mi? Konu sarpasarmis:)
Sonuc kadin hala issiz kanka yatak odasini sorguluyor koca da oylece bakiyor :) ikisini de yolmustum :)

Ben konunun sadece boşanmış bekar kadın ve kocamı kapacak algısı kısmına takıldım yalan yok :D Hassasım malum bu konuda :D

Nedense kocanıza görüşme diye tepki koyamamışsınız. Bir benzer olay anlatıyım dolmuşta eşimin arkadaşı selam vermek için omzuna vurarak konuştu bir süre eli orada kaldı ama suç karşı tarafta değil eşimde yani o samimiyet var aralarında demek ki. Eşim yüzüme baktı tepki yok en son kendi rahatsız hissetti ve öne doğru eğildi. Demem o ki sorun kadında değil eşinizde.

Yuh iğrenç

Yani Kızın yaptığı.

Konuşmayın bence ama aramayın sormayın eşinizde aramasın.
Kopar böylelikle bağlar.

falan filan.

uzak durun.bu rahat tıplerı bılırım bızzat gordum.bır kişinin kocasında değil butun evlı adamlarla oyle.sonra karıları hakkında demediklerını bırakmazlar rekabete gırerler.başıma gelmedi ama evli adamlarla olan davranışlarını goruyorum dışarıdan.boylelerı asla uslanmaz.
yakalım hepsini bunların bence :KK45::KK45:

size is bulmasi icin sevmediginiz insanla samimi olursaniz bu kadar sorun yasamaniz cok normal.

Kadinin tavrinda ben hatali bir sey gormedim,
elbette siz begenmemeis ve rahatsiz olmus olabilirsiniz,
ama hem bu kadar cok gorusup hem de bu ifadeleri kullanarak siz haksizsiniz kesinlikle.

Yani kadinin yerine kendinizi koysaniza,
siz hep oldugunuz gibisiniz, kimilerine gore cok rahatsiniz ama siz busunuz yani,
gidip de kimseye yanasmamissiniz,
onlar gelmis sizinle gorusmusler, arkadaslik etmisler, evlerine davet etmisler,
sonra da arkanizdan yok soyle giyindi, yok buraya oturdu,
yapmayin yahu.

Kimse kimseyi sevmek zorunda degil elbette ama saygi duymaniz gerekir.

Ben konunun sadece boşanmış bekar kadın ve kocamı kapacak algısı kısmına takıldım yalan yok :KK70: Hassasım malum bu konuda :KK70:

Mevzu bosanmis kadin mevzusu degil canim. Hepimiz bosanabiliriz hicbirimizin bosanmayacaginin bir garantisi yok.
Mevzu es kisisinin birden bire ortaya cikan kankasi :) konu sahibinin de bana is bulacak diye samimi olmasi :) kayitsiz sartsiz ese inanmasi.

Back