• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın kankası !!!

Eee sonuç? Adamı affettin 😀😀😀 kocamdır yapar
Ya nolacadi,beyimdir evimin direği iki gözü kaymış,gününü gün etmisse nolmus derdim lakin yakınım demiştim,boşandılar.
Benim okuzde yıllardır gormedigi kuzeniyle denizler,cafeler beni yok saydi,bosadim. Sonra tekrar evlendim ayağını denk al mesajı verdim 😌

Tam olarak neden 3lu olrak alisverise gittiniz kestiremedim.
Ama cok sacma.
Is konusunda yardimci olacak diye ne bu minnet? "Bi yatak odaniza girmedigi kalmis" diyecemde resmen onada niyetlenmis!

Ya nolacadi,beyimdir evimin direği iki gözü kaymış,gününü gün etmisse nolmus derdim lakin yakınım demiştim,boşandılar.
Benim okuzde yıllardır gormedigi kuzeniyle denizler,cafeler beni yok saydi,bosadim. Sonra tekrar evlendim ayağını denk al mesajı verdim 😌
Helal olsun Türkiye böyle kadınlara hasret kalsın

Tam olarak neden 3lu olrak alisverise gittiniz kestiremedim.
Ama cok sacma.
Is konusunda yardimci olacak diye ne bu minnet? "Bi yatak odaniza girmedigi kalmis" diyecemde resmen onada niyetlenmis!
Aynen ne alaka? Hic sevmedigim davranis türleri bunlar.Kimse kimsenin eşine bu denli yakın dav ra na maz ! Cok yakın arkadasimin aile olarak görüstükleri karı_ koca vardı.Kadın ,arkadasimin esine ağbi diyormus .Ayni konu sahibinin anlattigi yakinlasmalar varmis.Sonu hic iyi olmadi burda anlatmayim ,cook üzücü seyler yasadilar.Arkadasima da dedim; Neye istinaden bu kisilikte insanlarla görüstünüz? En basindan bi kadin hisseder bunu.Bi insan size iş bulacaksa bu sekilde bir minnet borcunuz olmamalı.Insanlar kanka olabilir ama kanka olmanin da asilligi ,kalitesi vardir.Sizin anlattiklariniz hic asil degil,cok bayagi hatta.Hic katlanamam,aninda koyarim mesafemi.mutlaka mesafe koyun ,hic tereddut bile etmeyin.

O hanımı da o arkadaşım sadece diyen esimide yolarım der ve cekilirim aranızdanEn Büyük TÜRKİYE:bicak:

Bu kanka olaylarına acayip ayar oluyorum. Ne demek ya? ne münasebet? Yol ver kıza önce kibarca sonra ayarını ver yolla gitsin.

herkese merhaba buraya şimdi üye oldum ve bir derdim var açıkçası yardımınıza ihtiyacım var..kısaca anlatmaya çalışıcam kimseyi sıkmadan..eşim vardiyalı çalışıyor ve hep gece vardiyasında oluyor bunu değiştirme imkanı yok malesef. 3 günde bir gece gidiyor. Ben uzun süredir işsizim bana iş bulabilmesi için tesadüfen karşılaştığı eski okul arkadaşıyla iletişime geçiyor (bayan arkadaş) sonra aklıma yanlış bir şey gelmemesi için beni onunla tanıştırıyor. Kız benimle çok candan ilgileniyor eşime kanka diye hitap ediyor falan ama kız çok rahat bi yapısı var eşim koltukda otururken gidip yanına oturuyor sürekli göğüs dekoltesi veriyor ve bundan rahatsız olmuyor hiç..avmye gezmeye gidiyoruz eşimle ikisi önden yürüyorlar ben kızımla arkalarında kalıyoruz falan sürekli bizi evine çağırıyor kendisi de hemşire olduğu için gece çalışıyor genelde..küpesini gösterecek eşime doğru eğilip (ten teması oluyor yanyana oturdukları için) bana küpem nasıl diye soruyor falan.. yapmack tavırlar anlayacağınız.. ayrıca 4 yaşındaki kızımla benden daha çok oynamak istiyor falan..bu arada bu kız boşanmış ama kocasıyla yeni tekrar birleşmeyi denemişler..benim yatak ilişkimi sorguluyor kocanın yanında falan..böyle bi kız. Eşime rahatsz olduğumu dedim ve bana "artık onunla sen iletişime geç madem için rahat değil üçümüz görüşmeyelim ben sırf sana il konusunda yardımı olsun diye bu kadar görüştüm evime davet ettim falan dedi. Evet yaptığı hareketler biraz abartı ama senin düşündüğün kadar rahat biri değil faln diyor. Ben şimdi kızla açıkça konuşmak istiyorum rahatsız olduğumu artık görüşmek istemediğimi direk söylesem mi yada evde yokuz bugün şuraaya gidicez falan diyerek soğutsam mı bilemedim için hiç rahatt değil kızla konuşmadan..ya da hiç bişey yokmuş gibi mi davranayım bilemiyorum

Bence kibarca teşekkür ederin yaptıkları için ve gerisini kendiniz halledeceğinizi söyleyin gönderin. Eğer aramaya devam ederse mesafe koyun bahanelerle geçiştirin. Tabi eşinizin tutumuda önemli önemli olan onun mesafeyi koyması. Yoksa olmaz. Çünkü yazdıklarınız rahatsız edici. O önden yürüme kısmı bile yeter ben orda eşimi sıkıştırırdım ne yapıyorsun diye. Bence en iyisi böyle olur.

Aynen bende el falan bile sıkmıyorum artık, kimsenin arabasına binmiyorum, malum kocişlerini ayartabilirim. :KK70:
Allahtan benim dost dediğim kadınlar özgüvenli ve güzel kariyerinde başarılı kadınlar kocaları korkuyor arkadaşlarımın onları bırakıp gitmesinden bu erkekleri bu kadar değerlendiren yine biz kadınlarız erkekler için kadınsız hayat oluyor da bizim için niye erkeksiz bir hayat düşünülemiyor bile sanki dünyanın sonu sanki hayatın amacı koca :)

Back