• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın kankası !!!

B
Şeytanın da işi gücü yok elin kadınıyla adamının arasına girecek. Araya giren şeytan değil bazı hanımların kocalarının gevşek uçkuru.
Canım seytan derken ne olacağı belli olmaz anlaminda dedim ayrıca kadın istemese erkek ne yapabilir hersey karşılıklı

B
Canım seytan derken ne olacağı belli olmaz anlaminda dedim ayrıca kadın istemese erkek ne yapabilir hersey karşılıklı
Çok şey.... Sarkıntılık edebilir. Size yetişkin hayatım boyunca kaç evli erkeğin tacizine uğradığımı anlatsam oturur ağlarsınız.
Acı verici ama gerçek tecavüz edebilir.
Bir erkek karısını aldatıyorsa mevzudaki tüm sorumluluk erkektedir. İkinci kadının evdeki kadına hiçbir sorumluluğu ya da borcu yok.
Evet etik bakımdan evli olduğunu bildiği erkekle bir ilişki yaşamaması doğru ve ideal olanıdır. Ama evdeki kadına karşı yegane sorumluluğu olan kişi erkektir. 2. kadın değil.
O yüzden "kadın istemese erkek ne yapabilir" demek "ay benim kocişim beni asla aldatmaz ama elin o....pusu geldi ayarttı kociciğimi" demeye giden yoldur.
Kadınlar kimsenin kocasını ayartmıyor. O kocalar yoldan çıkmaya zaten gönüllü.

Şeytanın da işi gücü yok elin kadınıyla adamının arasına girecek. Araya giren şeytan değil bazı hanımların kocalarının gevşek uçkuru.

Tabiii canım şeytanın kafasını kaşıcak vakti yok zaten bu ara , çocuklarına ekmek falan götürecek ne yapsın elin adamıyla kadınını yoldan çıkarıp. :D :D

Tabiii canım şeytanın kafasını kaşıcak vakti yok zaten bu ara , çocuklarına ekmek falan götürecek ne yapsın elin adamıyla kadınını yoldan çıkarıp. :KK70: :KK70:
Tabii canım kocalar zaten pür-i pak. İradesiz birer hücre yığını. Şeytan diyor git karını aldat diye. Kocişlerin hiç suçu yok. :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ay inşallah imocileri doğru yere koymuşumdur.

Tabii canım kocalar zaten pür-i pak. İradesiz birer hücre yığını. Şeytan diyor git karını aldat diye. Kocişlerin hiç suçu yok. :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ay inşallah imocileri doğru yere koymuşumdur.

Yok yahu öyle bişey demem ben
Şeytan dediğin fısıldayan bişey sadece
Yaptırım gücü yok fazla :D

Yok yahu öyle bişey demem ben
Şeytan dediğin fısıldayan bişey sadece
Yaptırım gücü yok fazla :KK70:
Heh ben de diyorum ki kimse kocaların kulağına burnuna bişi fısıldamıyor. Kocalar kendi hür iradeleri ve karar mekanizmaları ile aldatıyor. Şeytan üflüyor demek o sorumluluğu adamların üzerinden almak oluyor. Suçlu ya ikinci kadın ya şeytan... Değil işte. Suçlu aldatan adam

Bulmayıversin iş falan kendi hayatına baksın ben çok yanlış buldum tutumunuzu kadını uzaklaştırın ailenizden

Benim de en yakın arkadaşlarım evlendi ben de açık giyinen biriyim eniştelerlede önceden arkadaşız yani çok eski tanışıklığımız aynı zamanda onlarda benim arkadaşım ama yine de evlenince eskisi gibi şakalaşmalarımı kestim ev ortamında giydiğime dikkat ettim en son görüşünce öpmeyi bıraktım bir süre arkadaşım da senin neyin var dedi enişten çok üzülmüş bi yanlışım mı oldu diye ne kendini kasıyorsun kızım biz seni tanımıyormuyuz daha 2 sene önce bekar evinde kaldığımız adam bu senin arkadaşın diye beni baya bir utandırdı yani bir insanı tanıyıp ona güvenmek bizim toplumumuzda yok hemen koca avcısı sıfatını yapıştırıyoruz ha öyle kadınlar yokmu var ama herkes öyle değil

Aynen bende el falan bile sıkmıyorum artık, kimsenin arabasına binmiyorum, malum kocişlerini ayartabilirim. :D

Esiniz üçlü görüşmeyelim demiş. Siz görüşmeseniz bile onlar gorusmeye devam edecekler mi peki? Konunun burasi pek açık olmamış. Eşiniz; sen rahatsız olduysan, iliskimizi keselim bu kadinla dedi mi size.

Şahsen ben rahatsız oldum kadından. Egilmeler, kola temas etmeler... arkadaşsa arkadaşlığını bilmeli. Eşler (kocalar) buna firsat tanimamalı bence. Sizin rahatsiz olacaginizi hissetmemesi ihtimal dahilinde bile degil bence. İş kendilerine gelince iyi niyetli olacakları tutuyor. Sizin erkek kankaniz ayni samimiyeti size gosterse, kendisi bundan rahatsizlik duymayacak sanki. Rahatlık başka bir şey nerde nasıl davranması gerektigini bilmek başka bir sey.

Iliskiyi kesin ve de kestirin bence hemen. Siz muhattap olmayın. Esininizin "kankasi" ne de olsa, bi zahmet kendisi aciklasin durumu. Esim senin rahat hareketlerinden rahatsiz olmus, gorusmemiz esimle olan iliskimde sikinti dogurabilir, gorusmeyelim desin. Kendi dengesiz arkadaşıyla o muhattap olsun, bırakın Allah aşkına.

Daha ne kadar rahat olabilir bilemedim ama. Ailecek görüşmeyi kesin. Ne işi bulacakmış sana? Sanki microsoftta CEO.

Direk soyle yoksa boyle kadınların ne yuvalar yiktiklarini da biliyoz dikkat edin direk soyleyin biraksin yakanızı .esiniz onu savunmasin gayet de kiz or**bu cok guzel kndini gosyeriyo esinize
Terbiyeye davet ediyorum sizi.

Kocan seni ne diye arkada bırakıyor ayrıca onnla avmde ne işiniz var.
Bence direk söyleyin artık görüşmek istemiyoruz diyin

Ne işi bu allasen bi söylesene?
Tamam nezaketen evine yemeğe davet edersin 1 kez ama avmye gitmeler sürekli görüşmeler nedir yani
Eşinin yanına oturup yaklaşıp küpem nasıl dediği anda Xcim küpen çok şık canım bundan şüphen olmasın diyip eşine "hayatım 1 dk bana yardım eder misin bahanesiyle mutfağa çağırsaydın dönüşte de eşinin eski oturduğu yere kendin otursaydın eşin de diğer koltuğa oturmak durumunda kalırdı
Ayrıca avmde onlar önde yürürken nasıl durabildin çocuğu eşinin kucağına verseydin sende koluna girseydin
Kadının amacı ne bilemem ya da karakteri öyledir o kendi hayatı ama sen sana uymayan durumlarda susmak ya da eşine rahatsızlığını sonradan söylemek yerine yerinde hareket etseydin herkes yerini bilirdi

Son olarak iş buldu bulamadı bilemiyorum "Xcim yardımların için çok teşekkürler seni tanıdığıma memnun oldum hayatında başarılar dilerim kendine iyi bak" diye mesaj at yeterli
Ortada bariz birşey yokken yargılayamazsın
Şu andan itibaren laf sokmanın da anlamı yok dediğim gibi kadının karakterini bilmiyoruz sert konuşursan hırs yapabilir görürsün sen kafasıyla kocanla görüşmeye devam etmek isteyebilir. Öyle ifadesiz bir mesajla iletişimi bitir.

Faydası oldu aslında elinden geleni yaptı bence haksızlık edemem ama acaba paranoyağa mı bağladım bilemiyorum aklıma öyle şeyler geliyor ki ben işteyken ikisi de gündüzleri evde olacak acaba yakınlaşmak istediği için mi bu kadar yardım etmek istiyor diye düşünmeden edemiyorum. İnsanlar hayatta öyle şeylerle karşılaşıyorki benimde başıma gelirse diye korkuyorum açıkçası..bi kızım var çünkü..
Sen işteyken kız senin evinde mi olacak ? Ne alaka

Her şey tamamda şu dekoltemize neden bu kadar taktınız!! Sanane!! Kocan adam olsunda bakmasın! Her dekolte veren kötü dimi kadına laf edeceğine kocana lafını geçir konuşmasın burda ağla

Aynısı en yakinimin başına geldi,liseden kız arkadaşıyla yolda karşılaşıyor adam,kanka ayağı bir iki ay sonrası telde fotolar yansın geceler. Dikkatli ol. Sen karışma ama kızla kocanin arasını bozacak planlar yap
Eee sonuç? Adamı affettin 😀😀😀 kocamdır yapar

Bu işin gidişatı hayırlı değil. Öyle soğutayım, uzaklaştırayım diye uğraşmayın, direkt iletişiminizi kesin. Koskoca kadının ağzında "kanka" lafı çok saçma ayrıca. Asla olgun olmadığı buradan belli. Böyle arkadaşlar tehlikeliiii

Bence mesafe koyun ya da esiniz olmadan sadece siz gorusun ama kizla dogrudan konusmayin.

herkese merhaba buraya şimdi üye oldum ve bir derdim var açıkçası yardımınıza ihtiyacım var..kısaca anlatmaya çalışıcam kimseyi sıkmadan..eşim vardiyalı çalışıyor ve hep gece vardiyasında oluyor bunu değiştirme imkanı yok malesef. 3 günde bir gece gidiyor. Ben uzun süredir işsizim bana iş bulabilmesi için tesadüfen karşılaştığı eski okul arkadaşıyla iletişime geçiyor (bayan arkadaş) sonra aklıma yanlış bir şey gelmemesi için beni onunla tanıştırıyor. Kız benimle çok candan ilgileniyor eşime kanka diye hitap ediyor falan ama kız çok rahat bi yapısı var eşim koltukda otururken gidip yanına oturuyor sürekli göğüs dekoltesi veriyor ve bundan rahatsız olmuyor hiç..avmye gezmeye gidiyoruz eşimle ikisi önden yürüyorlar ben kızımla arkalarında kalıyoruz falan sürekli bizi evine çağırıyor kendisi de hemşire olduğu için gece çalışıyor genelde..küpesini gösterecek eşime doğru eğilip (ten teması oluyor yanyana oturdukları için) bana küpem nasıl diye soruyor falan.. yapmack tavırlar anlayacağınız.. ayrıca 4 yaşındaki kızımla benden daha çok oynamak istiyor falan..bu arada bu kız boşanmış ama kocasıyla yeni tekrar birleşmeyi denemişler..benim yatak ilişkimi sorguluyor kocanın yanında falan..böyle bi kız. Eşime rahatsz olduğumu dedim ve bana "artık onunla sen iletişime geç madem için rahat değil üçümüz görüşmeyelim ben sırf sana il konusunda yardımı olsun diye bu kadar görüştüm evime davet ettim falan dedi. Evet yaptığı hareketler biraz abartı ama senin düşündüğün kadar rahat biri değil faln diyor. Ben şimdi kızla açıkça konuşmak istiyorum rahatsız olduğumu artık görüşmek istemediğimi direk söylesem mi yada evde yokuz bugün şuraaya gidicez falan diyerek soğutsam mı bilemedim için hiç rahatt değil kızla konuşmadan..ya da hiç bişey yokmuş gibi mi davranayım bilemiyorum
Sanırım bu kadın çekici hoş bir kadın. Bunun etkisi de var gibi duruyor. Önden eşinle gitmesi kulağa hoş gelmiyor. Ama sadece o an avm de yaşanan bir durumdu gibi geldi bana. Siz çocukla arkada kalmış onlarda bişeyler konuşurken dalmış gibi kısa bir an gibi düşündüm. Aksi kötü tabi ki. Burada mesafeyi eşiniz koyacak bence siz değil. Zaten onun içinde sıkıntı yokmuş. Siz bir şeye karışmayın. Eşinizin eski arkadaşı sonuçta. Eğer bir şey olacağı varsa da bunla olmaz başkasıyla olur. Çok takılmayın.

Back