• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın kankası !!!

herkese merhaba buraya şimdi üye oldum ve bir derdim var açıkçası yardımınıza ihtiyacım var..kısaca anlatmaya çalışıcam kimseyi sıkmadan..eşim vardiyalı çalışıyor ve hep gece vardiyasında oluyor bunu değiştirme imkanı yok malesef. 3 günde bir gece gidiyor. Ben uzun süredir işsizim bana iş bulabilmesi için tesadüfen karşılaştığı eski okul arkadaşıyla iletişime geçiyor (bayan arkadaş) sonra aklıma yanlış bir şey gelmemesi için beni onunla tanıştırıyor. Kız benimle çok candan ilgileniyor eşime kanka diye hitap ediyor falan ama kız çok rahat bi yapısı var eşim koltukda otururken gidip yanına oturuyor sürekli göğüs dekoltesi veriyor ve bundan rahatsız olmuyor hiç..avmye gezmeye gidiyoruz eşimle ikisi önden yürüyorlar ben kızımla arkalarında kalıyoruz falan sürekli bizi evine çağırıyor kendisi de hemşire olduğu için gece çalışıyor genelde..küpesini gösterecek eşime doğru eğilip (ten teması oluyor yanyana oturdukları için) bana küpem nasıl diye soruyor falan.. yapmack tavırlar anlayacağınız.. ayrıca 4 yaşındaki kızımla benden daha çok oynamak istiyor falan..bu arada bu kız boşanmış ama kocasıyla yeni tekrar birleşmeyi denemişler..benim yatak ilişkimi sorguluyor kocanın yanında falan..böyle bi kız. Eşime rahatsz olduğumu dedim ve bana "artık onunla sen iletişime geç madem için rahat değil üçümüz görüşmeyelim ben sırf sana il konusunda yardımı olsun diye bu kadar görüştüm evime davet ettim falan dedi. Evet yaptığı hareketler biraz abartı ama senin düşündüğün kadar rahat biri değil faln diyor. Ben şimdi kızla açıkça konuşmak istiyorum rahatsız olduğumu artık görüşmek istemediğimi direk söylesem mi yada evde yokuz bugün şuraaya gidicez falan diyerek soğutsam mı bilemedim için hiç rahatt değil kızla konuşmadan..ya da hiç bişey yokmuş gibi mi davranayım bilemiyorum

Bence sen eşinle konuş önce. Çok saçma bir ilişki .... Hiç bir mantık göremedim bu durumda. Eşinizin tavrı da yanlış...

dün sordum konu sahibesine mesleğiniz ne diye geldim baktım cevap vermemiş.
bilen var mı hemşire mi doktor mu laborant mı neymiş...
Meslek açısından düşünülmesin çevre, yardımcı olabililirlilik açısından düşünülsün .. mesleğim tıbbi dokümantasyon

Kadın masum mu değil mi bilmem ama eşinizle tartışmanızı arayıp anlatacak samimiyeti ne ara kurdunuz?

Hem bu kadar samimi olup sonradan da kadından rahatsız oluyorsanız sizde suçlusunuz kusura bakmayın.
Samimiuet değil de güvendim bir an sonuçta eşimi benden önce tanıyordu aramızı bulmasında yardımı dokınur belki diye güvenmek istemiştim. Aramızı buldu da ama kendi kocası da devreye girerek oldu ama kadın kocası yokken hep anlattığım gibi davranıyor ve ben bundan çok rahatsızım kadın bence ikili oynuyor kendi eşinin yanında başka eşi yokken başka davranıyor bu çok tehlikeli değilmi

Samimiuet değil de güvendim bir an sonuçta eşimi benden önce tanıyordu aramızı bulmasında yardımı dokınur belki diye güvenmek istemiştim. Aramızı buldu da ama kendi kocası da devreye girerek oldu ama kadın kocası yokken hep anlattığım gibi davranıyor ve ben bundan çok rahatsızım kadın bence ikili oynuyor kendi eşinin yanında başka eşi yokken başka davranıyor bu çok tehlikeli değilmi
evet teklikeli özü sözü bir olmayan insandan korkun zaten . en kısa zamanda da kesin görüşmeyi

Samimiuet değiş de güvendim bir an sonuöta eşimi benden önce tanıyordu aramızı bulmasında yardımı dokınur belki diye güvenmek istemiştim. Aramızı buldu da ama kendi kocadı da devreye girerek oldu ama kadın kocası yokken hep anlattığım gibi davranıyor ve ben bundan çok rahatsızım kadın bence ikili oynuyor kendi eşinin yanında başka eşi yokken başka davranıyor bu çok tehlikeli değilmi
Kadın liseden arkadaşı eşinizin, yolda karşılaşıyor birden hayatınıza dahil oluyor. Neden eşinizi sizden iyi tanısın?

Ben kadınla ilgili yorum yapmak istemiyorum herkesin yapısı farklı, bakın kadının halini tavrını normal gören üyelerde var burada. Önemli olan sizin rahatsızlık duyduğunuz bir kadınla görüşüyor olmanız. Niye huzursuzluk yaşıyorsunuz boşu boşuna?

Ama samimiyet kurup, kadını hayatınıza dahil edip sonra şikayet etmeniz de sizin iyi niyetinizi sorgulatır bana.

eşinden ayrılmış dememiş miydiniz ?

Son yazdiklarina bakilirsa sen de cok iyi niyetli gelmedin bana. Senin de tekli oynadigini soyleyemeyiz. Isine gelirse iyi gelmezse kotu bu ne yaman celiski.

Son yazdiklarina bakilirsa sen de cok iyi niyetli gelmedin bana. Senin de tekli oynadigini soyleyemeyiz. Isine gelirse iyi gelmezse kotu bu ne yaman celiski.
İşime gelirse de kötü niyetli görüyorum gelmezse de.. benim tek derdim bi ekmek kapısı yaşadınız mı böyle bir sıkıntı bilmiyorum ama insan denize düşünce yılana sarılır misali..Ben de sarıldım olmadı ama kız hala arkadaşlık kurmak istiyor ailecek görüşmek istiyor gezmek istiyor tozmak istiyor bu rahat tavırlarla evime girip çıkmak istiyor

İşime gelirse de kötü niyetli görüyorum gelmezse de.. benim tek derdim bi ekmek kapısı yaşadınız mı böyle bir sıkıntı bilmiyorum ama insan denize düşünce yılana sarılır misali..Ben de sarıldım olmadı ama kız hala arkadaşlık kurmak istiyor ailecek görüşmek istiyor gezmek istiyor tozmak istiyor bu rahat tavırlarla evine girip çıkmak istiyor
Etmeyin arkadaşlık mecbur musunuz? Eşiniz siz olmadan görüşmeye devam eder mi bilmiyorum ama etmeyecekse ortada sorun da kalmaz zaten mesafe koyunca.

Niye tuhaf geliyor bunları yapmayanlar?

Saydıklarınızın çoğunu yapmıyorum çünkü böyle tercih ediyorum. Yapana da niye yaptın demem, birinin halinden tavrından rahatsızlık duyuyorsam mesafe koyarım kibarca sadece.

Yetiştirilme, yaşam tarzı, inanç gibi birçok farklılık oluşturacak erken madde varken tek tip olmamız da beklenemez zaten.
Aa hiç olur mu? Erkeklerle mıçmıç olmayan modern değildir, geri kafalıdır.

Kadın hisseder diyorum benimde böyle bir arkadaşım var baya baya süslü güzel bir kadın eşindende ayrılmış kocamla da defalarca ten teması yaşadılar birde çok acık espireleri var kadının fakat bir kere bile rahatsız olmadım o güveni verdi bana siz bir şey hissetiniz ki konu actınız bence yol verin hemen kadınlar hisslerinde asla yanılmaz erkeklerin fiziksel gücü bizimde hisslerimiz kabul görmeli derim.
Allahım burda böyle bir yorum gördüm ya gözüm açık gitmem yeminlen :) süpersiniz ya özgüven bu işte :KK200:

Kadından iş yardımı bekliyorsunuz; ev buluşmaları, avm gezileri yapıyorsunuz; eşinizle aranız bozulunca arayıp ağlıyarak yardım istiyorsunuz, eşiyle beraber aranızı yapıyorlar; sonra da "ben işe girince evde eşimle yalnız olursa ne olacak, dekolte giymiş, küpe göstermiş" :işsiz:

Hem kadının etinden sütünden faydalanmaya çalışıyorsunuz hem de "ama dekolteeee ühühü" diye ağlıyorsunuz. Ben çözemedim sizi.

Yaşam tarzı size uymayan insanlarla çıkarlarınız için samimi olmamayı öğrenmişsinizdir umarım.
Tabii ki gidip konuşmayın kadınla. Ne diyeceksiniz ki zaten?
"Canım işimiz görülsün diye seninle görüştük ama artık işimiz bitti. Hem kocamı da çok kıskanıyorum, dekolteni al ve git" mi diyeceksiniz?
Yavaşça mesafe koyun, o anlar, "işleri bitti muhabbeti kestiler" deyip uzaklaşır zaten.

Kadından iş yardımı bekliyorsunuz; ev buluşmaları, avm gezileri yapıyorsunuz; eşinizle aranız bozulunca arayıp ağlıyarak yardım istiyorsunuz, eşiyle beraber aranızı yapıyorlar; sonra da "ben işe girince evde eşimle yalnız olursa ne olacak, dekolte giymiş, küpe göstermiş" :işsiz:

Hem kadının etinden sütünden faydalanmaya çalışıyorsunuz hem de "ama dekolteeee ühühü" diye ağlıyorsunuz. Ben çözemedim sizi.

Yaşam tarzı size uymayan insanlarla çıkarlarınız için samimi olmamayı öğrenmişsinizdir umarım.
Tabii ki gidip konuşmayın kadınla. Ne diyeceksiniz ki zaten?
"Canım işimiz görülsün diye seninle görüştük ama artık işimiz bitti. Hem kocamı da çok kıskanıyorum, dekolteni al ve git" mi diyeceksiniz?
Yavaşça mesafe koyun, o anlar, "işleri bitti muhabbeti kestiler" deyip uzaklaşır zaten.

"dekolteni al ve git"... Cok güldüm :D :D :D

Back