• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın kankası !!!

İşte tam da bu sebeplerle evli çiftlerle görüşürken geriliyorum, hatta erkeklerin elini bile sıkmıyorum eşleri yanlış düşünür diye.

Çok yakın bir arkadaşımın evine gidip gelirdim yakın zamana kadar, tüm apartman "sorgulamaya" başlayınca rahatsız oldum ve kestim. Boşanmış ya da bekar bir kadın olmak ne kadar zor ülkemizde ya, hep bir "kocalarını kapacağız" korkusu. Esasen kocasına güvenmeyen , bir olay yaşarsa "kocamı kandırdı" diyecek kadınlar, bence önce kocanızı sorgulayın.

Ben şok oldum yorumlara, bu kadınlar sosyal ve çalışma hayatı içinde barınan kişilikler.
Onu da geçtim eşleri çalışıyor, hiç mi karşı cinsten bir münasebete girmemişler anlamadım ki!
Bizde yeri geliyor karşı cinsler sohbet ediyor, hatta öyle bir aile dostumuz var karısını değil de kocasını severim onla samimiyimdir, eşim de karısıyla anlaşır telefonda konuşurlar, biz bu tiplerin eline geçsek öldürür herhalde bu kadınlar😂
Sus sus keserler bizi yeminle.

Çocuklar yüzde doksandokuz ‘anne’ diye tutturuyor...
Bunu göz ardı etmeniz, çocuğunuz olmadığını düşündürdü bana.

İki cocugum var :))
Bence savunduğunuz şey pek savunulacak birşey değil ama neyse
Herkesin medeniyet anlayışı farklı demek ki :))
Saygı duyuyorum.

Ama neden anne cocukla arkada kalıyor veya peşinden koşuyor
Baba baksın çocuğa anne rahat rahat gezsin olmaz mı?
Bakın sizde cinsiyetçi yaklaştınız :KK66:
O anneyle gezsin cocuk diye degil ki
Esimin arkadasiyla benim cok konusacak bir seyim olmadigindan. Nezaket gosteriyorum hadi ilgilen arkadasinla diyorum mesela ben. Onlar beraber okumus,beraber calismis,benle paylasacagi konu sayisi daha az ama beraber bir gecmisleri var ve birbirlerine anlatacak cok seyleri var. Koca kacmiyor ya aksam yine evde. Biz surekli birlikteyiz ama arkadaslarla 7/24 gorusulmuyor

Ben karısı varken oturuyorum:anneadayı:
Niye çekineyim, bende bir sıkıntı yok ki?
Herkesin yapısı farklı belki sürekli görüşüyorsunuz çok sıkı fıkısınız o aileyle bilemem.Ama o kadın hayatlarına yeni girmiş o yüzden rahatsız olması normal.Bazılarının tavırları rahat olduğu için o tarz düşünemiyorlar fakat benim gibi olanlar daha dikkat ediyorlar yapı meselesi :)

Belki de doğru .. belki benim özgüven eksikliğim var bunu da düşünüyorum olabildiğince yargısız yaklaşmaya çalışıyorum ama rahatsız olduğum kesin sadece. Düşündükçe aklıma geliyor..bi keresinde eşimle aram bozulmuştu ağlayarak kıza telf.açmıştım eşimle tartıştık diye..beni görüşmeye çağırdı maden eşim böyle davranıyor burak girsin ayrılırsın olur biter sen de insansın gibilerinden sözler sarfetmişti..peki bunlar da mı masum?
Kadın masum mu değil mi bilmem ama eşinizle tartışmanızı arayıp anlatacak samimiyeti ne ara kurdunuz?

Hem bu kadar samimi olup sonradan da kadından rahatsız oluyorsanız sizde suçlusunuz kusura bakmayın.

İki cocugum var :))
Bence savunduğunuz şey pek savunulacak birşey değil ama neyse
Herkesin medeniyet anlayışı farklı demek ki :))
Saygı duyuyorum.
Aa enteresan, ne şanslısınız.
Biz dört kişi yatakta yatarken babalarını özellikle iter çocuklarım bize ya da anneme dokunma o bizim diye mesela😊
Bebek arabası sürerken bile annem sürsün nidaları vardır vs vs.

Valla savunuyorum, sonuna kadar.
Samimi bir insanım, sevdiğim kişileri cinsiyet olarak görmem aksinden de haz etmem.
Dekolte de severim, bütün tshirtlerim bile göğüs dekolteleridir, evime gece geleni bile o tshirtle karşılarım, eğilirim de bağdaş da kurarım, yanına da oturum, ayrıca muhabbete de girerim, sarılır öperim de vedalaşırken ya da karşılaştığımda, beğendiğim bir kılığını da överim, hoş olmuşsun da derim.
Daha sayarım da neyse.
Bunları yapmayanlar bana tuhaf geliyor, sanki bir duyguyu bastırıyor gibi.
Hiç bu açıdan düşündünüz mü?

sosyal olarak görüşmek başka karşı cinsle sürekli muhattap olmak başka bana göre.
iş hayatında gün içerisinde elbettee muhabbet olur ama o kadar özeline almak, kadının yatak odası muhabbetlerine girmesi, cıks..
bunun cinsiyetçilikle alakası yok.
gereğinden fazla o kişiyle samimi olmaya da gerek yok.
o zaman eşimizi, sevgilimizi evde bırakıp karşı cins kankalarımızla kafamıza göre akşam yemeğine de çıkalım, tatillere de gidelim.
herşeyin bir sınırı var.
hayatımızdaki insanı incitmeden sosyalleşmek lazım.

Biz dört kişi yatakta yatarken babalarını özellikle iter çocuklarım bize ya da anneme dokunma o bizim diye mesela😊

Samimi bir insanım, sevdiğim kişileri cinsiyet olarak görmem aksinden de haz etmem.
Dekolte de severim, bütün tshirtlerim bile göğüs dekolteleridir, evime gece geleni bile o tshirtle karşılarım, eğilirim de bağdaş da kurarım, yanına da oturum, ayrıca muhabbete de girerim, sarılır öperim de vedalaşırken ya da karşılaştığımda, beğendiğim bir kılığını da överim, hoş olmuşsun da derim.
Daha sayarım da neyse.
Niye tuhaf geliyor bunları yapmayanlar?

Saydıklarınızın çoğunu yapmıyorum çünkü böyle tercih ediyorum. Yapana da niye yaptın demem, birinin halinden tavrından rahatsızlık duyuyorsam mesafe koyarım kibarca sadece.

Yetiştirilme, yaşam tarzı, inanç gibi birçok farklılık oluşturacak erken madde varken tek tip olmamız da beklenemez zaten.

Kadınlar evli erkeklerin peşinde değilse bu kadar evli şeref yoksunu erkek kimlerle aldatıyor eşlerini ?
Devamında böyle kadınlar yok mu elbette varlar demiştim ama kaçırdınız herhalde :) Evli şeref yoksunu erkek aldatmaya karar verdiyse eskorta kadar düşüyor hanımefendi yani sizin muhatabınız kocanız. Çizgiyi çekmesi gereken de o.

Niye tuhaf geliyor bunları yapmayanlar?

Saydıklarınızın çoğunu yapmıyorum çünkü böyle tercih ediyorum. Yapana da niye yaptın demem, birinin halinden tavrından rahatsızlık duyuyorsam mesafe koyarım kibarca sadece.

Yetiştirilme, yaşam tarzı, inanç gibi birçok farklılık oluşturacak erken madde varken tek tip olmamız da beklenemez zaten.
Bunları yapmayanlardan kastım karşıdaki sadece erkek diye münasebette bulunmayan kişiler.
İnanç, dini sebepler hariç, ki bunu zaten yaşayış biçimiyle alakalı olarak anlarsınız karşı taraftan, onun haricinde tuhaf geliyor.
Hele eşli kalabalık ortamlarda bile bile geride duran için iki kere düşünürüm niye kendini çekiyor, bastırmaya çalıştığı bir duygu mu var diye.
Sizin gibi tercih meselesi olduğunda zaten belirli bir seviyede görüşmeler ilerler ama avm görüşecek, eşle kavga edip o kişiye dert yanacak kadar bir samimiyet kurulmuşsa geri durması evet, tuhaf ve düşündürücü olur.

Daha sayarım da neyse.

Sizin göğüs dekolteli görünmek, erkek arkadaşlarınıza sarılıp öpmek gibi istek ve duygularınız varken bunları yapmamanız bir duyguyu bastırmak olur, evet.
Fakat benim böyle istek ve duygularım olmadığı için bir bastırma söz konusu değil.

bizim arkadaşlarımız kapıyı çaldıkları zaman arkasını döner. Kapı açılır açılmaz içeriyi görmemek için. (Hani belki kapı açılır ama müsait olunmaz vs.) buyrun denilmeden dönmezler. Nasıl, epey fark var dimi ? :)
Ben buna medeniyet derim, siz kendinizinkine. Yaşam tarzı meselesi, demek ki herkes kendi yaşam tarzına uygun arkadaş seçmeli, diğer türlü sorun oluyor işte böyle....

Sizin göğüs dekolteli görünmek, erkek arkadaşlarınıza sarılıp öpmek gibi istek ve duygularınız varken bunları yapmamanız bir duyguyu bastırmak olur, evet.
Fakat benim böyle istek ve duygularım olmadığı için bir bastırma söz konusu değil.

bizim arkadaşlarımız kapıyı çaldıkları zaman arkasını döner. Kapı açılır açılmaz içeriyi görmemek için. (Hani belki kapı açılır ama müsait olunmaz vs.) buyrun denilmeden dönmezler. Nasıl, epey fark var dimi ? :)
Ben buna medeniyet derim, siz kendinizinkine. Yaşam tarzı meselesi, demek ki herkes kendi yaşam tarzına uygun arkadaş seçmeli, diğer türlü sorun oluyor işte böyle....
Helal valla😍😊

Konu sahibinin boyle bir kankasi olsa esi ne der acep? Esi de normal karsiliyorsa demek ki dogru bir evlilik olmamis.

Ne diye konuşacaksınız ki kızla?
Sonuçta karakteri bu, belki insanları cinsiyet olarak ayırmıyor, sevgisine göre davranıyordur.
Görüşmezsiniz olur biter, ne o öyle kadını bir şeyle itham eder gibi konuşmak falan...
Kadın ya da erkekten en az birisi evliyse tavırlar ve harektlerde daha dikkatli olunmalı. Sırf eşiyle konuşuyor diye kızmıyor ki konu sahibi, ne demek ikisi önden yürüyüp eşi arkada bırakmak. Bi zahmet dönüp kadının yanına gelsin, konuya dahil falan etsin.
Yeni küpeleri de gostermeyiversin. Bazen yanlışlıkla kolun değer falan ama bu konuda dikkatli olup olmadığın önemli
Sen o kadına direk soyle konu sahibi uzak dursun sizden.

Back