- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
Ben karısı varken oturuyorumİnsanda biraz çekingenlik olur açıkçası ben oturamam öyle dip dibe evli bir adamla çekinirim arkadaşta olsak eşinin yanında
Niye çekineyim, bende bir sıkıntı yok ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben karısı varken oturuyorumİnsanda biraz çekingenlik olur açıkçası ben oturamam öyle dip dibe evli bir adamla çekinirim arkadaşta olsak eşinin yanında
Çocuklar yüzde doksandokuz ‘anne’ diye tutturuyor...Ama neden anne cocukla arkada kalıyor veya peşinden koşuyor
Baba baksın çocuğa anne rahat rahat gezsin olmaz mı?
Bakın sizde cinsiyetçi yaklaştınız
Sus sus keserler bizi yeminle.Ben şok oldum yorumlara, bu kadınlar sosyal ve çalışma hayatı içinde barınan kişilikler.
Onu da geçtim eşleri çalışıyor, hiç mi karşı cinsten bir münasebete girmemişler anlamadım ki!
Bizde yeri geliyor karşı cinsler sohbet ediyor, hatta öyle bir aile dostumuz var karısını değil de kocasını severim onla samimiyimdir, eşim de karısıyla anlaşır telefonda konuşurlar, biz bu tiplerin eline geçsek öldürür herhalde bu kadınlar
Çocuklar yüzde doksandokuz ‘anne’ diye tutturuyor...
Bunu göz ardı etmeniz, çocuğunuz olmadığını düşündürdü bana.
O anneyle gezsin cocuk diye degil kiAma neden anne cocukla arkada kalıyor veya peşinden koşuyor
Baba baksın çocuğa anne rahat rahat gezsin olmaz mı?
Bakın sizde cinsiyetçi yaklaştınız
Herkesin yapısı farklı belki sürekli görüşüyorsunuz çok sıkı fıkısınız o aileyle bilemem.Ama o kadın hayatlarına yeni girmiş o yüzden rahatsız olması normal.Bazılarının tavırları rahat olduğu için o tarz düşünemiyorlar fakat benim gibi olanlar daha dikkat ediyorlar yapı meselesi :)Ben karısı varken oturuyorum
Niye çekineyim, bende bir sıkıntı yok ki?
Kadın masum mu değil mi bilmem ama eşinizle tartışmanızı arayıp anlatacak samimiyeti ne ara kurdunuz?Belki de doğru .. belki benim özgüven eksikliğim var bunu da düşünüyorum olabildiğince yargısız yaklaşmaya çalışıyorum ama rahatsız olduğum kesin sadece. Düşündükçe aklıma geliyor..bi keresinde eşimle aram bozulmuştu ağlayarak kıza telf.açmıştım eşimle tartıştık diye..beni görüşmeye çağırdı maden eşim böyle davranıyor burak girsin ayrılırsın olur biter sen de insansın gibilerinden sözler sarfetmişti..peki bunlar da mı masum?
Aa enteresan, ne şanslısınız.İki cocugum var :))
Bence savunduğunuz şey pek savunulacak birşey değil ama neyse
Herkesin medeniyet anlayışı farklı demek ki :))
Saygı duyuyorum.
Niye tuhaf geliyor bunları yapmayanlar?Aa enteresan, ne şanslısınız.
Biz dört kişi yatakta yatarken babalarını özellikle iter çocuklarım bize ya da anneme dokunma o bizim diye mesela
Bebek arabası sürerken bile annem sürsün nidaları vardır vs vs.
Valla savunuyorum, sonuna kadar.
Samimi bir insanım, sevdiğim kişileri cinsiyet olarak görmem aksinden de haz etmem.
Dekolte de severim, bütün tshirtlerim bile göğüs dekolteleridir, evime gece geleni bile o tshirtle karşılarım, eğilirim de bağdaş da kurarım, yanına da oturum, ayrıca muhabbete de girerim, sarılır öperim de vedalaşırken ya da karşılaştığımda, beğendiğim bir kılığını da överim, hoş olmuşsun da derim.
Daha sayarım da neyse.
Bunları yapmayanlar bana tuhaf geliyor, sanki bir duyguyu bastırıyor gibi.
Hiç bu açıdan düşündünüz mü?
Devamında böyle kadınlar yok mu elbette varlar demiştim ama kaçırdınız herhalde :) Evli şeref yoksunu erkek aldatmaya karar verdiyse eskorta kadar düşüyor hanımefendi yani sizin muhatabınız kocanız. Çizgiyi çekmesi gereken de o.Kadınlar evli erkeklerin peşinde değilse bu kadar evli şeref yoksunu erkek kimlerle aldatıyor eşlerini ?
Bunları yapmayanlardan kastım karşıdaki sadece erkek diye münasebette bulunmayan kişiler.Niye tuhaf geliyor bunları yapmayanlar?
Saydıklarınızın çoğunu yapmıyorum çünkü böyle tercih ediyorum. Yapana da niye yaptın demem, birinin halinden tavrından rahatsızlık duyuyorsam mesafe koyarım kibarca sadece.
Yetiştirilme, yaşam tarzı, inanç gibi birçok farklılık oluşturacak erken madde varken tek tip olmamız da beklenemez zaten.
Aa enteresan, ne şanslısınız.
Biz dört kişi yatakta yatarken babalarını özellikle iter çocuklarım bize ya da anneme dokunma o bizim diye mesela
Bebek arabası sürerken bile annem sürsün nidaları vardır vs vs.
Valla savunuyorum, sonuna kadar.
Samimi bir insanım, sevdiğim kişileri cinsiyet olarak görmem aksinden de haz etmem.
Dekolte de severim, bütün tshirtlerim bile göğüs dekolteleridir, evime gece geleni bile o tshirtle karşılarım, eğilirim de bağdaş da kurarım, yanına da oturum, ayrıca muhabbete de girerim, sarılır öperim de vedalaşırken ya da karşılaştığımda, beğendiğim bir kılığını da överim, hoş olmuşsun da derim.
Daha sayarım da neyse.
Bunları yapmayanlar bana tuhaf geliyor, sanki bir duyguyu bastırıyor gibi.
Hiç bu açıdan düşündünüz mü?
Helal vallaSizin göğüs dekolteli görünmek, erkek arkadaşlarınıza sarılıp öpmek gibi istek ve duygularınız varken bunları yapmamanız bir duyguyu bastırmak olur, evet.
Fakat benim böyle istek ve duygularım olmadığı için bir bastırma söz konusu değil.
bizim arkadaşlarımız kapıyı çaldıkları zaman arkasını döner. Kapı açılır açılmaz içeriyi görmemek için. (Hani belki kapı açılır ama müsait olunmaz vs.) buyrun denilmeden dönmezler. Nasıl, epey fark var dimi ? :)
Ben buna medeniyet derim, siz kendinizinkine. Yaşam tarzı meselesi, demek ki herkes kendi yaşam tarzına uygun arkadaş seçmeli, diğer türlü sorun oluyor işte böyle....
Kadın ya da erkekten en az birisi evliyse tavırlar ve harektlerde daha dikkatli olunmalı. Sırf eşiyle konuşuyor diye kızmıyor ki konu sahibi, ne demek ikisi önden yürüyüp eşi arkada bırakmak. Bi zahmet dönüp kadının yanına gelsin, konuya dahil falan etsin.Ne diye konuşacaksınız ki kızla?
Sonuçta karakteri bu, belki insanları cinsiyet olarak ayırmıyor, sevgisine göre davranıyordur.
Görüşmezsiniz olur biter, ne o öyle kadını bir şeyle itham eder gibi konuşmak falan...