- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cinsiyetçi yaklaşıyorsunuz.
İnsanlar samimi olabilir, sıcakkanlı olmak suç değil ki.
Kadın orasını burasını mı elletiyor sanki?
Ne yani şen şakrak bir tip ve kadın erkeği ayırmadan samimiyet kurabiliyor diye suçlu mu?
Bu şekilde bir erkek erkeğe arkadaşlık olsaydı rahatsız olmazdınız ama.
Ben de kendimi bu tarz konularda kapalı, kıskanç tutumlu biri gibi görürdüm, meğer ne masum bir kedicikmişim...
Konu sahibi değilimAyhhh
Masum kedicik olacam diye başka bir şey olmaya gerek yok
Kadın ne niyetli bilemem ama bildiğiniz "hadsiz".
Defedin gitsin.
Tabii bunu kocanızın daha önce yapmış olması gerekirdi bana kalırsa...
Çocuklu olunca mecburen anne ve çocuk daima arkada kalıyor zaten.Ben bir de yan yana yurume meselesine takildim
Benzer durumlarda 4 kisi yan yana mi yurumek gerekiyor?
Ben oyle zamanlarda esime hadi arkadasini yalniz birakma yuru yaninda diyorum cunku. Ben de cocukla beraber yuruyorum. Kuzenlerle ve onlarin esleriyle de ayni sekilde hatta. Niye bu kadar sebepsiz kiskancsiniz valla anlamiyorum kizlar ya
Ben direk konuşurum bida da ne benle nede esimle görüşsün istemem. Esime de hiza veririm. Ne hakla esimle yan yana gider bende arkadam orasını burasını acacak sacini basini yolarım yerini haddini bilsin
Belki de doğru .. belki benim özgüven eksikliğim var bunu da düşünüyorum olabildiğince yargısız yaklaşmaya çalışıyorum ama rahatsız olduğum kesin sadece. Düşündükçe aklıma geliyor..bi keresinde eşimle aram bozulmuştu ağlayarak kıza telf.açmıştım eşimle tartıştık diye..beni görüşmeye çağırdı maden eşim böyle davranıyor burak girsin ayrılırsın olur biter sen de insansın gibilerinden sözler sarfetmişti..peki bunlar da mı masum?Çocuklu olunca mecburen anne ve çocuk daima arkada kalıyor zaten.
Ya da anne koşturarak önden gidiyor oluyor.
Bırakın yanımızdaki arkadaşlarımızı, biz 2 ebeveyn 2 çocuk çıktığımız günlerde de durum bu, ablam olsa yanımızda yine durum bu.
Konu başından beri diyorum, cinsiyetçi yaklaşılıyor diye.
Önde yürüyen iki erkek ahbap olsaydı kimsenin gıkı çıkmayacaktı neden önden yürüyorlar diye.
Aynn oyle valla hic iyi niyet aramam iyi niyetli olmam yâniAhahah yol kiz al benden de o kadar. Kocamin aniden bir akidesi cikacak bana yatak odasi sorulari soracak ba ba ba kocam da ole bakacak :) ikisinin de kafalarini tokustururum ben
Yani soyle durumlarla esiyle beraber yuruyenler var demek ki. Tabii cocugu vereceksin eline kizin,sen de kocayla yuruyeceksin olmasi gereken bu cok guldum ya.Konu sahibini tenzih ediyorum aralarda doverim soverim or... diyenler olmus. Medeniyetten nasip almamak boyle bir sey demek kiÇocuklu olunca mecburen anne ve çocuk daima arkada kalıyor zaten.
Bırakın yanımızdaki arkadaşlarımızı, biz 2 ebeveyn 2 çocuk çıktığımız günlerde de durum bu, ablam olsa yanımızda yine durum bu.
Önde yürüyen iki erkek ahbap olsaydı kimsenin gıkı çıkmayacaktı neden önden yürüyorlar diye.
Ben de bu cümleleri kadın arkadaşlarıma kuruyorum, kocalarını tanımam hatta bazılarından tiksinirim mesela.Belki de doğru .. belki benim özgüven eksikliğim var bunu da düşünüyorum olabildiğince yargısız yaklaşmaya çalışıyorum ama rahatsız olduğum kesin sadece. Düşündükçe aklıma geliyor..bi keresinde eşimle aram bozulmuştu ağlayarak kıza telf.açmıştım eşimle tartıştık diye..beni görüşmeye çağırdı maden eşim böyle davranıyor burak girsin ayrılırsın olur biter sen de insansın gibilerinden sözler sarfetmişti..peki bunlar da mı masum?
İnsanda biraz çekingenlik olur açıkçası ben oturamam öyle dip dibe evli bir adamla çekinirim arkadaşta olsak eşinin yanındaNe diye konuşacaksınız ki kızla?
Sonuçta karakteri bu, belki insanları cinsiyet olarak ayırmıyor, sevgisine göre davranıyordur.
Görüşmezsiniz olur biter, ne o öyle kadını bir şeyle itham eder gibi konuşmak falan...
Ben şok oldum yorumlara, bu kadınlar sosyal ve çalışma hayatı içinde barınan kişilikler.Yani soyle durumlarla esiyle beraber yuruyenler var demek ki. Tabii cocugu vereceksin eline kizin,sen de kocayla yuruyeceksin olmasi gereken bu cok guldum ya.Konu sahibini tenzih ediyorum aralarda doverim soverim or... diyenler olmus. Medeniyetten nasip almamak boyle bir sey demek ki
Çocuklu olunca mecburen anne ve çocuk daima arkada kalıyor zaten.