• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın kankası !!!

Aynı şeyi ben de erkek kankamla yapardım. Ama bunun o kız kankasından kaynaklandığını asla hissttirmezdim. Neden ben kuduruyorum,o kudursun..

Cinsiyetçi yaklaşıyorsunuz.
İnsanlar samimi olabilir, sıcakkanlı olmak suç değil ki.
Kadın orasını burasını mı elletiyor sanki?
Ne yani şen şakrak bir tip ve kadın erkeği ayırmadan samimiyet kurabiliyor diye suçlu mu?
Bu şekilde bir erkek erkeğe arkadaşlık olsaydı rahatsız olmazdınız ama.

Ben de kendimi bu tarz konularda kapalı, kıskanç tutumlu biri gibi görürdüm, meğer ne masum bir kedicikmişim...

Ayhhh :ruh::işsiz:
Masum kedicik olacam diye başka bir şey olmaya gerek yok
Kadın ne niyetli bilemem ama bildiğiniz "hadsiz".

Defedin gitsin.
Tabii bunu kocanızın daha önce yapmış olması gerekirdi bana kalırsa...

sizin liseden bir erkek arkadaşınızla aynı sebeple görüşmeye başlasanız, hep beraber dışarı çıksanız, kocanız arkanızda yürürken siz muhabbet ede ede önden yürüseniz, tensel temaslarınız olsa, adam çocuğunuzla eşinizden çok ilgilenmeye çalışsa... eşiniz nasıl bir tepki verirdi ?

Ay tabiki direkt söyle. Hareketlerinden rahatsız olduğunu. Kimseye vefa borcun yok ya. Kimse de babanın oğlu değil. Sana ve kocana ulaşmasını engelle.

Ayhhh :ruh::işsiz:
Masum kedicik olacam diye başka bir şey olmaya gerek yok
Kadın ne niyetli bilemem ama bildiğiniz "hadsiz".

Defedin gitsin.
Tabii bunu kocanızın daha önce yapmış olması gerekirdi bana kalırsa...
Konu sahibi değilim :halay:

Başka bir şey olmaya gerek yok cümlenizi anlamadım ama, kastınız nedir?
Ben bu kadar da anormal ya da aşırı açık görüşlü bir insan değilim ya, görüştüğünüz insanlarla eşleriniz öpüşmüyor, yan yana oturmuyor, telefonda ortak bir şeye bakmıyor ya da ikili sohbet etmiyor mu?
Paris’te falan yaşamıyorum, bildiğiniz Angara yani😂

Ben bir de yan yana yurume meselesine takildim
Benzer durumlarda 4 kisi yan yana mi yurumek gerekiyor?
Ben oyle zamanlarda esime hadi arkadasini yalniz birakma yuru yaninda diyorum cunku. Ben de cocukla beraber yuruyorum. Kuzenlerle ve onlarin esleriyle de ayni sekilde hatta. Niye bu kadar sebepsiz kiskancsiniz valla anlamiyorum kizlar ya

Herkese çok ama çok teşekkür ederim bu kadar kısa sürede bu kadar yardım alabileceğimi düşünmüyordum.. genel görüş konuşmadan mesafe koyarak görüşmeyi bitirmek şekline.. dediklerinize uyacağım.. olmadı iç sesimi dinleyip kızla direk konuşacağım

Ben bir de yan yana yurume meselesine takildim
Benzer durumlarda 4 kisi yan yana mi yurumek gerekiyor?
Ben oyle zamanlarda esime hadi arkadasini yalniz birakma yuru yaninda diyorum cunku. Ben de cocukla beraber yuruyorum. Kuzenlerle ve onlarin esleriyle de ayni sekilde hatta. Niye bu kadar sebepsiz kiskancsiniz valla anlamiyorum kizlar ya
Çocuklu olunca mecburen anne ve çocuk daima arkada kalıyor zaten.
Ya da anne koşturarak önden gidiyor oluyor.
Bırakın yanımızdaki arkadaşlarımızı, biz 2 ebeveyn 2 çocuk çıktığımız günlerde de durum bu, ablam olsa yanımızda yine durum bu.
Konu başından beri diyorum, cinsiyetçi yaklaşılıyor diye.
Önde yürüyen iki erkek ahbap olsaydı kimsenin gıkı çıkmayacaktı neden önden yürüyorlar diye.

Ben direk konuşurum bida da ne benle nede esimle görüşsün istemem. Esime de hiza veririm. Ne hakla esimle yan yana gider bende arkadam orasını burasını acacak sacini basini yolarım yerini haddini bilsin

Ahahah yol kiz :KK70: al benden de o kadar. Kocamin aniden bir akidesi cikacak bana yatak odasi sorulari soracak ba ba ba kocam da ole bakacak :) ikisinin de kafalarini tokustururum ben :KK70:

Bırakın yanımızdaki arkadaşlarımızı, biz 2 ebeveyn 2 çocuk çıktığımız günlerde de durum bu, ablam olsa yanımızda yine durum bu.
Önde yürüyen iki erkek ahbap olsaydı kimsenin gıkı çıkmayacaktı neden önden yürüyorlar diye.
Belki de doğru .. belki benim özgüven eksikliğim var bunu da düşünüyorum olabildiğince yargısız yaklaşmaya çalışıyorum ama rahatsız olduğum kesin sadece. Düşündükçe aklıma geliyor..bi keresinde eşimle aram bozulmuştu ağlayarak kıza telf.açmıştım eşimle tartıştık diye..beni görüşmeye çağırdı maden eşim böyle davranıyor burak girsin ayrılırsın olur biter sen de insansın gibilerinden sözler sarfetmişti..peki bunlar da mı masum?

Ahahah yol kiz :KK70: al benden de o kadar. Kocamin aniden bir akidesi cikacak bana yatak odasi sorulari soracak ba ba ba kocam da ole bakacak :) ikisinin de kafalarini tokustururum ben :KK70:
Aynn oyle valla hic iyi niyet aramam iyi niyetli olmam yâni 😁🤣

Yani soyle durumlarla esiyle beraber yuruyenler var demek ki. Tabii cocugu vereceksin eline kizin,sen de kocayla yuruyeceksin olmasi gereken bu ;) cok guldum ya.Konu sahibini tenzih ediyorum aralarda doverim soverim or... diyenler olmus. Medeniyetten nasip almamak boyle bir sey demek ki

falan filan.

uzak durun.bu rahat tıplerı bılırım bızzat gordum.bır kişinin kocasında değil butun evlı adamlarla oyle.sonra karıları hakkında demediklerını bırakmazlar rekabete gırerler.başıma gelmedi ama evli adamlarla olan davranışlarını goruyorum dışarıdan.boylelerı asla uslanmaz.

Belki de doğru .. belki benim özgüven eksikliğim var bunu da düşünüyorum olabildiğince yargısız yaklaşmaya çalışıyorum ama rahatsız olduğum kesin sadece. Düşündükçe aklıma geliyor..bi keresinde eşimle aram bozulmuştu ağlayarak kıza telf.açmıştım eşimle tartıştık diye..beni görüşmeye çağırdı maden eşim böyle davranıyor burak girsin ayrılırsın olur biter sen de insansın gibilerinden sözler sarfetmişti..peki bunlar da mı masum?
Ben de bu cümleleri kadın arkadaşlarıma kuruyorum, kocalarını tanımam hatta bazılarından tiksinirim mesela.
Burada önemli olan kadının niyeti değil, siz rahatsız olmuşsunuz.
Evliliğinizle alakalı sıkıntılı bir durum olacak kişiyle zaten görüşmemelisiniz.
Kadın rahattır veya niyeti bozuktur hepimiz varsayımda bulunuyoruz ama eşinizle beraber kendinizi geri çekebilirsiniz, çekmelisiniz de.
Belki kadından ziyade siz eşinizin ona olan davranışlarını kıskanmış, samimiyeti sizi irite etmiştir.

Suçlu arayışına girmeden yavaş yavaş çift olarak uzaklaşın, en sağlıklısı bu.

Son düzenleme:
Ne diye konuşacaksınız ki kızla?
Sonuçta karakteri bu, belki insanları cinsiyet olarak ayırmıyor, sevgisine göre davranıyordur.
Görüşmezsiniz olur biter, ne o öyle kadını bir şeyle itham eder gibi konuşmak falan...
İnsanda biraz çekingenlik olur açıkçası ben oturamam öyle dip dibe evli bir adamla çekinirim arkadaşta olsak eşinin yanında

Yani soyle durumlarla esiyle beraber yuruyenler var demek ki. Tabii cocugu vereceksin eline kizin,sen de kocayla yuruyeceksin olmasi gereken bu :KK66: cok guldum ya.Konu sahibini tenzih ediyorum aralarda doverim soverim or... diyenler olmus. Medeniyetten nasip almamak boyle bir sey demek ki
Ben şok oldum yorumlara, bu kadınlar sosyal ve çalışma hayatı içinde barınan kişilikler.
Onu da geçtim eşleri çalışıyor, hiç mi karşı cinsten bir münasebete girmemişler anlamadım ki!
Bizde yeri geliyor karşı cinsler sohbet ediyor, hatta öyle bir aile dostumuz var karısını değil de kocasını severim onla samimiyimdir, eşim de karısıyla anlaşır telefonda konuşurlar, biz bu tiplerin eline geçsek öldürür herhalde bu kadınlar😂

Ama neden anne cocukla arkada kalıyor veya peşinden koşuyor
Baba baksın çocuğa anne rahat rahat gezsin olmaz mı?
Bakın sizde cinsiyetçi yaklaştınız ;)

Back