Eski Kocam Anlayamadığım Şekilde Çok Agresif

Çözüm basit aslında adam da çok düz, klasik bir erkek yediremiyor. İstemiyorsan taşınırsın istiyorsan barışırsın yani

Off soru sahibi ne diyelim istiyorsun? Aşkından ölüyor, sensiz yataklara düşmüş, sen onla barışmadan ona nefes almak haram falan mi diyelim? :D
Belli ki sen de barışmak istiyorsun, neden ayrıldınız bilmem ama çok detay detay düşünüyorsun. Neden uzattığını anlamadım.
Kim istiyor senden zorla yorum ?! Oflaya oflaya cevap vermiş bi de deli misin nesin ? Aklınca dalga geçmiş bi de sanane acaba ister uzatırım ister 50bin kere sorarım Allah'ın sorunlusu uza!

Kim istiyor senden zorla yorum ?! Oflaya oflaya cevap vermiş bi de deli misin nesin ? Aklınca dalga geçmiş bi de sanane acaba ister uzatırım ister 50bin kere sorarım Allah'ın sorunlusu uza!
Hıımmm belli ki öfke problemi yaşıyorsunuz, halbuki ki olabildiğince kırmadan yorum yapmaya çalışmıştım. Bu tepkilerinizi diğer ikili ilişkilerde göstermeniz dileğiyle :)

Abla beni yanlış anlama bu durum bence ister istemez hoşuna gitmiş seninde aksi takdirde hemen aksiyon alır cocugunla giderdin . Benim tavsiyem o evden hemen çıkın sınır çizin artik . Siz sınır koymadikca tepenize cikacak
Bebeğim çok haklısın bunu yazmakta çünkü uzaktan aynen öyle görünüyor. Maddi imkansızlıklar sebebiyle ben taşınacak durumda değildim ama onun en kötü ihtimal en yakın arkadaşıyle ev arkadaşlığı yapma imkanı vardı. Yaptı da. Sonra bi anda geri geldi defalarca kez gelme dememe rağmen. Onun tarafından bu süreç çok sürdürülebilir şekilde ilerleyebilirdi ama ilerletmedi. Şimdi zaten bu evden taşınmamı gerektirecek imkanlar doğdu o yolda ilerleyeceğim.

Hakaret etmeden iletişim kurmayı beceremiyorsunuz anladım. Kişisel hayatınızda tekrar başarılar dilerim :)
kendine hakaret ettirmemek de bir seçenek ama buna bağımlısınız ( saygısız davranıp karşılığını aynı şekilde almaya ) gördüğüm kadarıyla yazmaya devam edin ya da sizi çıkışa alalım. Öpüyorum.

kendine hakaret ettirmemek de bir seçenek ama buna bağımlısınız ( saygısız davranıp karşılığını aynı şekilde almaya ) gördüğüm kadarıyla yazmaya devam edin ya da sizi çıkışa alalım. Öpüyorum.
Size niye saygısızlık yapayım ki? Tanımam etmem, kişisel bir problemim de olamaz. Burası bir platform değil mi? Sadece duymak istediklerini duyamazsınız. İşinize gelmeyen herhangi bir durumda da hakaret edemezsiniz. Yorumum hoşunuza gitmeyebilir ama Direkt '' Allah'ın sorumlusu '' diye çıkışıyorsunuz.

Çok karşılaşırsınız, altüst eder bu adam sizi.
Sanki öfke kusmak için yakınınıza taşınmış.
Boşanınca siz yer değiştirmediniz sanırım. Ya o ya siz yer değiştireceksiniz

Adam dönsün diye bekliyorsunuz, fal baktırmanızdan bile anladım. Ben de gençken inanıp baktırıyordum. Bir insan büyük çoğunlukla karşı cins için fal baktırır, üyelere kızmayın boşuna. Adamın dönmesi için can atıyorsunuz, hiç de dik duruşunuz yok.

Şu aşamada biraz mantıklı olun adam işsiz, sizi terk eden de o olmuş. Hareketleri de bağımlı insan hareketleri, bunlar ayrıldıkları kadınlara şiddet uygulama eğilimindedirler, onları öldürme potansiyelleri de vardır. Bu konudan barışmalı aşk hikayesi çıkmaz, başınızı derde sokmayın.

Adam dönsün diye bekliyorsunuz, fal baktırmanızdan bile anladım. Ben de gençken inanıp baktırıyordum. Bir insan büyük çoğunlukla karşı cins için fal baktırır, üyelere kızmayın boşuna. Adamın dönmesi için can atıyorsunuz, hiç de dik duruşunuz yok.

Şu aşamada biraz mantıklı olun adam işsiz, sizi terk eden de o olmuş. Hareketleri de bağımlı insan hareketleri, bunlar ayrıldıkları kadınlara şiddet uygulama eğilimindedirler, onları öldürme potansiyelleri de vardır. Bu konudan barışmalı aşk hikayesi çıkmaz, başınızı derde sokmayın.
Yazık. Adamın derdi dönmek değil halbuki, süründürmek, yontmak, yola getirmek.

Fallık bi yanınız da kalmamış ki, adam belli derdi belli.

dertleşmekle terbiyesizleşmek arasındaki ince çizginin farkında olmayan herkese tepkim bir olur. Bir zamanlar sırf çocuğum için dönmesini beklemiş olabilirim hiç de dik duruşunuz yok diye izansız gerzek yorumlarınızı kendinize saklayın ya da yallah !! bunu diyebilenin ya çocuğu yoktur ya da insan değildir klavye delikanlılığını bırakmak isteyenler mesaj atsın numaramı atayım bir de telefondan konuşalım burada hakettiğiniz cevapları forum kuralları gereği veremiyo durumdayım arkadaşlar. Burası ego tatmin yeri mi anlayamadım çok komiksiniz gerçekten fallık bir durumum da kalmamış mış bak bak sen ya grzkliğe bak.

dertleşmekle terbiyesizleşmek arasındaki ince çizginin farkında olmayan herkese tepkim bir olur. Bir zamanlar sırf çocuğum için dönmesini beklemiş olabilirim hiç de dik duruşunuz yok diye izansız gerzek yorumlarınızı kendinize saklayın ya da yallah !! bunu diyebilenin ya çocuğu yoktur ya da insan değildir klavye delikanlılığını bırakmak isteyenler mesaj atsın numaramı atayım bir de telefondan konuşalım burada hakettiğiniz cevapları forum kuralları gereği veremiyo durumdayım arkadaşlar. Burası ego tatmin yeri mi anlayamadım çok komiksiniz gerçekten fallık bir durumum da kalmamış mış bak bak sen ya grzkliğe bak.
Hoşunuza gitmeyen cevaplar gelmiş, kırılmış ya da istemediğiniz cevaplar karşısında yüzleşme yaşamış olabilirsiniz (hepsi ihtimal) Ama hakarete gerek yok, bazı sert mesajlar başka yönden bakmanızı sağlayabilir, burda kimse birbirini tanımadığı için yorumları çok kişisel almayın. Biraz relax olun bence

Hakaret ediyorsunuz banlanıyorsunuz yine hakaret ediyorsunuz yine banlanıyorsunuz :D tam bir kısır döngüye girdiniz :D
Kimse size terbiyesizlik yapmıyor ama sizin insanlara hakaret edebilecek özgüveniniz nereden geliyor anlamıyorum. Asıl siz anonimsiniz diye rahat rahat sallayabiliyorsunuz. Eminim ki telefonda yahut yüz yüze asla cesaret edemezsiniz :)

bence olayları manipüle etmeye çalışıyor. siz sanki hala peşindeymişsiniz gibi konuşacak sağda solda. sonra sizden ben o gün snaa biz boşandık demedim mi diyip onay alınca haklı gibi görünecek aklınca. çok yüzsüz ve yarım akıllı geldi bana ya. cidden çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.

Back
X