- 3 Şubat 2009
- 9.878
- 16.882
- 773
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He canım he he çok sevmiş!Sebebini bilmiyorum beni çok sevmiş eşime öyle demiş hatta özge kıskanç biri mi beni kıskanır mı falan diye sormuş sonuç hala işsizim
Çok yakın bir arkadaşım var , kız arkadaşı da arkadaşım hatta 3 lu bir whatsapp grubumuz var :)Kadın hisseder diyorum benimde böyle bir arkadaşım var baya baya süslü güzel bir kadın eşindende ayrılmış kocamla da defalarca ten teması yaşadılar birde çok acık espireleri var kadının fakat bir kere bile rahatsız olmadım o güveni verdi bana siz bir şey hissetiniz ki konu actınız bence yol verin hemen kadınlar hisslerinde asla yanılmaz erkeklerin fiziksel gücü bizimde hisslerimiz kabul görmeli derim.
avmye gezmeye gidiyoruz eşimle ikisi önden yürüyorlar ben kızımla arkalarında kalıyoruz falan
Yahu koskoca insanlarız, ailece görüştüğümüz arkadaşlarımız var.Farkindaysaniz tenini degdiriyor yaziyor ? Buda mi samimilikten sicak kanliliktan acaba ? Siz konu sahibinin yerinde olsaydiniz madem bu anlatilanlara gore sakin kalip aaa kadin sicak kanli canim nesi yanlis mi ? Diyecektiniz allah askina sacmalamayin .
Siz mi çok rahatsınız, ben mi çok geri kafalıyım bilmiyorum ama en ufak bir falsosunda, göğüs dekoltesi vermesinde, eşimle (ne hadle?!) önümde yürümesinde biiiir güzel cıngarı çıkartırdım. Avm de de olsak, evde de, sokakta da olsak üzerine yürür, kızarak hesap sorardım kızdan. Bu rahatlık Nerden diye.herkese merhaba buraya şimdi üye oldum ve bir derdim var açıkçası yardımınıza ihtiyacım var..kısaca anlatmaya çalışıcam kimseyi sıkmadan..eşim vardiyalı çalışıyor ve hep gece vardiyasında oluyor bunu değiştirme imkanı yok malesef. 3 günde bir gece gidiyor. Ben uzun süredir işsizim bana iş bulabilmesi için tesadüfen karşılaştığı eski okul arkadaşıyla iletişime geçiyor (bayan arkadaş) sonra aklıma yanlış bir şey gelmemesi için beni onunla tanıştırıyor. Kız benimle çok candan ilgileniyor eşime kanka diye hitap ediyor falan ama kız çok rahat bi yapısı var eşim koltukda otururken gidip yanına oturuyor sürekli göğüs dekoltesi veriyor ve bundan rahatsız olmuyor hiç..avmye gezmeye gidiyoruz eşimle ikisi önden yürüyorlar ben kızımla arkalarında kalıyoruz falan sürekli bizi evine çağırıyor kendisi de hemşire olduğu için gece çalışıyor genelde..küpesini gösterecek eşime doğru eğilip (ten teması oluyor yanyana oturdukları için) bana küpem nasıl diye soruyor falan.. yapmack tavırlar anlayacağınız.. ayrıca 4 yaşındaki kızımla benden daha çok oynamak istiyor falan..bu arada bu kız boşanmış ama kocasıyla yeni tekrar birleşmeyi denemişler..benim yatak ilişkimi sorguluyor kocanın yanında falan..böyle bi kız. Eşime rahatsz olduğumu dedim ve bana "artık onunla sen iletişime geç madem için rahat değil üçümüz görüşmeyelim ben sırf sana il konusunda yardımı olsun diye bu kadar görüştüm evime davet ettim falan dedi. Evet yaptığı hareketler biraz abartı ama senin düşündüğün kadar rahat biri değil faln diyor. Ben şimdi kızla açıkça konuşmak istiyorum rahatsız olduğumu artık görüşmek istemediğimi direk söylesem mi yada evde yokuz bugün şuraaya gidicez falan diyerek soğutsam mı bilemedim için hiç rahatt değil kızla konuşmadan..ya da hiç bişey yokmuş gibi mi davranayım bilemiyorum