• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın kankası !!!

herkese merhaba buraya şimdi üye oldum ve bir derdim var açıkçası yardımınıza ihtiyacım var..kısaca anlatmaya çalışıcam kimseyi sıkmadan..eşim vardiyalı çalışıyor ve hep gece vardiyasında oluyor bunu değiştirme imkanı yok malesef. 3 günde bir gece gidiyor. Ben uzun süredir işsizim bana iş bulabilmesi için tesadüfen karşılaştığı eski okul arkadaşıyla iletişime geçiyor (bayan arkadaş) sonra aklıma yanlış bir şey gelmemesi için beni onunla tanıştırıyor. Kız benimle çok candan ilgileniyor eşime kanka diye hitap ediyor falan ama kız çok rahat bi yapısı var eşim koltukda otururken gidip yanına oturuyor sürekli göğüs dekoltesi veriyor ve bundan rahatsız olmuyor hiç..avmye gezmeye gidiyoruz eşimle ikisi önden yürüyorlar ben kızımla arkalarında kalıyoruz falan sürekli bizi evine çağırıyor kendisi de hemşire olduğu için gece çalışıyor genelde..küpesini gösterecek eşime doğru eğilip (ten teması oluyor yanyana oturdukları için) bana küpem nasıl diye soruyor falan.. yapmack tavırlar anlayacağınız.. ayrıca 4 yaşındaki kızımla benden daha çok oynamak istiyor falan..bu arada bu kız boşanmış ama kocasıyla yeni tekrar birleşmeyi denemişler..benim yatak ilişkimi sorguluyor kocanın yanında falan..böyle bi kız. Eşime rahatsz olduğumu dedim ve bana "artık onunla sen iletişime geç madem için rahat değil üçümüz görüşmeyelim ben sırf sana il konusunda yardımı olsun diye bu kadar görüştüm evime davet ettim falan dedi. Evet yaptığı hareketler biraz abartı ama senin düşündüğün kadar rahat biri değil faln diyor. Ben şimdi kızla açıkça konuşmak istiyorum rahatsız olduğumu artık görüşmek istemediğimi direk söylesem mi yada evde yokuz bugün şuraaya gidicez falan diyerek soğutsam mı bilemedim için hiç rahatt değil kızla konuşmadan..ya da hiç bişey yokmuş gibi mi davranayım bilemiyorum
Yine iyi sabırlısınız ben olsam saçını başını çoktan yolmuştum hiç gelemem öyle şeylere okurken bile sinirlendim rahatsızlıgınızı dile getirin böyle devam ederse daha da yüz bulur

Ne diye konuşacaksınız ki kızla?
Sonuçta karakteri bu, belki insanları cinsiyet olarak ayırmıyor, sevgisine göre davranıyordur.
Görüşmezsiniz olur biter, ne o öyle kadını bir şeyle itham eder gibi konuşmak falan...
Kadının yaptığı çok normal birşeymiş gibi kızla ne konuscaksin demeniz de çok ilginç 🙄

Kocasına güvenmeyen kadın bahaneleri bunlar. Öyleymiş böyleymiş. Kadından iş isterken bi şey yok olmayınca hemen tü kaka. Söylemeyin tabii ki kadının davranışlarını yargılamak sizin haddinize değil. Görüşmeyi kesin.

Bence konuşun ama sinirli öfkeli bir şekilde değil gayet sakin konuşun onu ezikleyerek .
Niye ezikleyecekmiş pardon? Böyle yaparak kendinizi ne kadar ezik ve zavallı konumuna düşürebildiğinizi görseydiniz...

Belki gercekten candan bi kız ve yaptıklarını art niyet gözeterek yapmıyor
Bilemedim
Sogutarak uzaklastırın derim direk sen böyle böyle böylesin dersen ve kızın niyeti gercekten senin anladıgın gibi değilse ayıp olur

Hakli yada haksız muhabbetine gerek yok, rahatsız olduğunuz insanlarla görüşmeyin. Kadına da herhangi birşey söylemeyin. Ayrıca ne kadar sıklıkla görüşüyor olabilirsiniz ki? Bir iki kez görüşme teklifini geri çevirin, boğazınıza yapışmayacaktır zaten görüşelim diye.

herkese merhaba buraya şimdi üye oldum ve bir derdim var açıkçası yardımınıza ihtiyacım var..kısaca anlatmaya çalışıcam kimseyi sıkmadan..eşim vardiyalı çalışıyor ve hep gece vardiyasında oluyor bunu değiştirme imkanı yok malesef. 3 günde bir gece gidiyor. Ben uzun süredir işsizim bana iş bulabilmesi için tesadüfen karşılaştığı eski okul arkadaşıyla iletişime geçiyor (bayan arkadaş) sonra aklıma yanlış bir şey gelmemesi için beni onunla tanıştırıyor. Kız benimle çok candan ilgileniyor eşime kanka diye hitap ediyor falan ama kız çok rahat bi yapısı var eşim koltukda otururken gidip yanına oturuyor sürekli göğüs dekoltesi veriyor ve bundan rahatsız olmuyor hiç..avmye gezmeye gidiyoruz eşimle ikisi önden yürüyorlar ben kızımla arkalarında kalıyoruz falan sürekli bizi evine çağırıyor kendisi de hemşire olduğu için gece çalışıyor genelde..küpesini gösterecek eşime doğru eğilip (ten teması oluyor yanyana oturdukları için) bana küpem nasıl diye soruyor falan.. yapmack tavırlar anlayacağınız.. ayrıca 4 yaşındaki kızımla benden daha çok oynamak istiyor falan..bu arada bu kız boşanmış ama kocasıyla yeni tekrar birleşmeyi denemişler..benim yatak ilişkimi sorguluyor kocanın yanında falan..böyle bi kız. Eşime rahatsz olduğumu dedim ve bana "artık onunla sen iletişime geç madem için rahat değil üçümüz görüşmeyelim ben sırf sana il konusunda yardımı olsun diye bu kadar görüştüm evime davet ettim falan dedi. Evet yaptığı hareketler biraz abartı ama senin düşündüğün kadar rahat biri değil faln diyor. Ben şimdi kızla açıkça konuşmak istiyorum rahatsız olduğumu artık görüşmek istemediğimi direk söylesem mi yada evde yokuz bugün şuraaya gidicez falan diyerek soğutsam mı bilemedim için hiç rahatt değil kızla konuşmadan..ya da hiç bişey yokmuş gibi mi davranayım bilemiyorum
İyi sabretmişsin. Ahlaksızlık başka birşey değil. Uzak durun olsun bitsin. Açıklamaya gerek yok.

Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan oluyormussunuz bence kaba tabirle :) iş bulayım diye uğraşırken eşiniz yoldan çıkabilirdi kadın rahat olabilir diyelim ki yapısı bu ama anlattığınız gibi bu denli alımlı göğüs dekolteli kadına erkekler çok fazla kayıtsız kalamaz kim olursa olsun aklindan gecer bence.... Açık açık konuş demem çünkü gerçekçi olayım ben açıkça konuşamazdım o nedenle mesafeni koy eşinle iletişime geçmesine de mani ol ama paranoya yapma bunu, sakince ;)

Açıkca konuşmak ayıp olur. Ayrıca size iş ayarlayabilmesi icin devamli görüşmenize gerek yok ki. Ben arkadayken eşimle önden yürümek ne demek ne haddine. Sürekli bahaneler bulun görüsmeyin evinize de almayin.

Önemsiz biri olduğunu hissettirmeli
Önemsiz biri olsa bu kadar dert olmazdı :)

İnanın her kadın sizin kocalarınızın peşinde deli divane falan değil. Böyle kadınlar yok mu elbet var ama onlara da sınırı kocanız çizer. Sizin gidip sözle ezmeye çalışmanız karşı tarafın egosunu okşar en fazla niye ezilsin kadın. Ya da sizi yerin dibine sokar kalırsınız öyle.

Back