• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın iş yerindeki kız

Arkadaşım. Bak eşin kıza asılıyor. Asılmak ne kelime ya bildiğin yürüyor, iş atıyor. Bir de yetmiyor sen bunun lafını edince kızacak diye korkuyorsun. Sen neyden korkuyorsun? Sen ahlaksızlık mi yaptın? Sen neden korkuyorsun? Boşar gider ortada kalırım mı diyorsun sorun ne tam olarak? Normalde şu an eşinin altına yapması lazımdı korkudan. Neden Sen korkuyorsun?
Kıza mesaj atarsa kocası kızarmış is büyürmüş. Buyuyen sadece esinin egosu

En son böyle duydugum bir olay oldu, aynı şirkette çalışan ve samimi arkadaşlıkları olan kadın & erkek personel vardı, kadın da adam da evli ama ilişki kuruyorlar ,adamın karısı şüpheleniyor ama konduramıyor, sonra ortaya cıkıyor bir şekilde , karısı şirkete mail atıyor rezil etmek için, ama ne adama ne kadına birşey oluyor, bu iş arkadaşları eşlerinden boşanıp beraber olmaya baslıyorlar. 15-16 yıldır özel sektörde çalışıyorum, şirketlerde samimiyeti aşıp yasak ilişki yaşayan her seviyeden insan oldu. Maalesef eşiniz ve kız flört ediyor, eşiniz niyeti tamamen bozmuş, kız da gel-gel yapıyor , ilgi hoşuna gidiyor. Tahminimce eşiniz bu kızdan vazgeçse yine başka kızlara bakacaktır. Yine yakın arkadasım eşi doğum yaptıktan sonra bu şekilde genç kızlarla mesajlaşıyordu, eşinden sıkıldıgını ve yeni - heyecanlı bir hayat istediğini söylüyordu, en sonunda bosandılar. Diyeceğim o ki işyerlerine giderseniz onlara birşey olmaz , yine üzülen siz olursunuz. Açık açık eşinizle konusun bence, evlilikten ve hayatından sıkılmıs sanki.

Arkadaşım. Bak eşin kıza asılıyor. Asılmak ne kelime ya bildiğin yürüyor, iş atıyor. Bir de yetmiyor sen bunun lafını edince kızacak diye korkuyorsun. Sen neyden korkuyorsun? Sen ahlaksızlık mi yaptın? Sen neden korkuyorsun? Boşar gider ortada kalırım mı diyorsun sorun ne tam olarak? Normalde şu an eşinin altına yapması lazımdı korkudan. Neden Sen korkuyorsun?
Kocam iş yerindeki çoğu kızla arkadaşça konuşur samimi ortam öyle bunu da öyle düşündüm. Sonrasında fark ettim kızın mmm li mesajları tuhaf gelince

Kocam iş yerindeki çoğu kızla arkadaşça konuşur samimi ortam öyle bunu da öyle düşündüm. Sonrasında fark ettim kızın mmm li mesajları tuhaf gelince
Tamam da bu korku niye yani? Sanki sen elalemin adamıyla yazisiyorsun da eşin görecek gibi bir korku. İnanılmaz yani. Bu evlilikteki tek sorun eşinin gevşek ağızlı olması değil bence. Bu kadar korku normal değil.

Tamam da bu korku niye yani? Sanki sen elalemin adamıyla yazisiyorsun da eşin görecek gibi bir korku. İnanılmaz yani. Bu evlilikteki tek sorun eşinin gevşek ağızlı olması değil bence. Bu kadar korku normal değil.
Hayır ondan değil fakat konuyu uzatınca tekrar tekrar söyleyince öfkeleniyor

Belki siddet falan vardır böyle derse siddetten korkuyor olabilir eğer öyle ise konu sahibi zaten konuşmalarınızı kayda al mahkemeye sun yüksek bir meblağ ile bosanirsin

Yaklaşık 12 yıldır çalışıyorum erkek yoğunluklu bir ortamda. Hiçbir erkeğe böyle yamanmadım çocuk gibi. Kızın hareketleri tuhaf. Normal biri rahatsız olmalıydı bu hareketlerden. Eşinizin hoşuna gitmiş heralde.
Kızda bir sorun var belli biraz asosyal de eşiniz onun babası değil. Sorumluluğunu bu kadar almasın. Dedikodu çıkarırlar.

Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış.

eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış.

onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi.

beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle.

Cidden mide bulandırıcı ya şu cümleler. Bir de ayrı yatmış haspam.

Az önce bir müdürüm mesaj attı. Şu evrakları şöyle inceleyelim x hanım diye. Bu yeni müdürüm. Peki müdür bey yazdım ama çok şaşırdım mesai saati haricinde diye. Bunların ilişkisi 🤮 vıcık vıcık ve bence hiç normal değil. Müdürüm olan kişiyi de 6 yıldır tanıyorum

20 yaşında bir kişi çocuk olamaz. Kendini bilmeyen biri olabilir ama çocuk asla olmaz.
Yok gayet çocuk gibidir 19 yaşında kız kardeşim var. Arkadaşlarını da tanıyorum. Karşı tarafın kötü niyetini algılamayan çok. Elbet bilerek metres olan vardır ama. Bu durumda suçlu bence evli taraf. Kız ne kadar oynak edepsiz olursa olsun o sınırı çekecek. Evliyim bu arada.

Back