Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Kadın: gece hiç hoş olmadı yaaaaa uykudan uyanıp olması

Eşim: dimi, evet , görevmiş gibi oluyor.

Kadın: gıcıktım ben gece biraz. Sevmedim. Aynen bu sefer görev gibi oldu. Zorunlu gibi hissettim.

Eşim: ünlü ustat haydar dümenin dediği gibi akışına bırakmak lazım.

Bu diyalog bence kocanızla kadın arasında yaşanan bir şey.

Hiçbir normal kadın kocasıyla yaşadığı performansı anlatmaz.
Normal olsalar zaten böyle bir konuşma geçmez ikiside evli.bana sanki kadın kocasından bahsediyor gibi geldi ama bu yüzü kimden buldu?bu samimiyetinde bir sebebi vardır mutlaka.

Önce kadının kocasına yollayın sonra kadına söyleyin şimdi bu çakal senden önce davranıp bir kılıf uydurur bana iftira atıyorlar falan diye uyutur ayakta kocasını.

Ben bu tip kadınları çok iyi bilirim
Evde bulamadığı ilgiyi sevgiyi elalemin kocalarında ararlar
Sürekli o bana baktı şu beni kesti muhabbeti yaparlar
İlgi manyağı en ufak bir hareket gururlarını okşar bunların zavallı ezikler
Aldatsa daha gururlu bir davranış olurdu
Bu ne
Terbiyesiz
Haddini bildir
Burda çok sinirlendim bu konuya

Öncesi normal iş konuşması siz diyince bu şekilde bana da eşi değil gibi gelmeye başladı hala daha tarihi araştırıyorum bir yere gittim mi diye
bence kadın eşiyle çocuk yapmaya çalışıyordu(şu an hamile olması da bunu destekliyor), muhtemelen doktor gece belli bir saat falan verdi (çatlatma iğnesiyle yumurta takibinde öyle oluyor).. Burada bence çocuk için uğraşırken sex yapmanın görev gibi geldiğinden bahsediyorlar ortaklaşa olarak, siz de çocuk yapmayı denediyseniz daha önce, eşiniz de "görev gibi oluyor" derken ondan bahsediyor. Ben diyalogu bu şekilde yorumladım.. Eğer çok yakın arkadaşlarsa çocuk üzerinden olan bu konuşma normal karşılanabilir. Ama eşinizin sizin hakkınızda söyledikleri de konuşmaya eklenince ortaya memnun olunmayan 2 evlilik ve birbirini anlayan ve giderek yakınlaşan müstakbel bir çift çıkıyor. Karar sizin.

Son düzenleme:
Eşiniz sizin için evde camış gibi yatıyor deyince, ben de çalışmıyorsunuz sandıydım. Terbiyesize bak hele... Konudaki camış kendisi ama onu da fark edecek zeka yok tabi. (camışlar da ne sevimli canlılardır ya, böyle gudubetlere başka sıfat yakışır) Sizden yemek ve temizlik bekleyen adam, işe gitmek dışa ne halta yarıyor? Arkadaşıyla arasındaki muhabbet iğrenç. Buna samimiyet denmez; çiğlik, yılışıklık, hadsizlik denir ancak. Bilmiyorum ne yaparsınız da, eline bavulunu verir, cehennemin dibine gönderirim ben olsam. Zira size saygısı olan adamın yapabileceği muhabbetler değil bunlar. Eee saygı yoksa ortada çabalamaya değer ne vardır ki? Bana göre hiç. Allah güç ve sabır versin gerçekten size. İğrenç herif ya.

bence kadın eşiyle çocuk yapmaya çalışıyordu(şu an da hamile olması bunu destekliyor), muhtemelen doktor gece belli bir saat falan verdi (çatlatma iğnesiyle yumurta takibinde öyle oluyor).. Burada bence çocuk için uğraşırken sex yapmanın görev gibi geldiğinden bahsediyorlar ortaklaşa olarak, siz de çocuk yapmayı denediyseniz daha önce, eşiniz de "görev gibi oluyor" derken ondan bahsediyor. Ben diyalogu bu şekilde yorumladım.. Eğer çok yakın arkadaşlarsa çocuk üzerinden olan bu konuşma normal karşılanabilir. Ama eşinizin sizin hakkınızda söyledikleri de konuşmaya eklenince ortaya memnun olunmayan 2 evlilik ve birbirini anlayan ve giderek yakınlaşan müstakbel bir çift çıkıyor. Karar sizin.

Yok eşimle daha önce çocuk hiç denemedik konusu bile geçmedi

Camları , koltukları ve halıları silmem haftada 1 evi süpürür siler toz alırım. Çok yoğun çalışıyorum ondan daha koşturmalı hareketli ve yoğun çalışma saatlerim var. Her gün benden 45 dakika önde evde olur. Ama konu bu da değil yapmasam bile böyle konuşulur mu terbiyesizler
Liste yapmak ve imzalatmak gibi zekice! fikirler öne süreceğine 45 dakika erken geliyormuş eve sizden,gitsin mutfağa tencere yemegi pişirsin yani bu nedir?
Sabah çıkıp akşam giriyorsunuz eve sizde eşiniz gibi,bir zahmet bir işin ucundan tutsun.
Ayrıca tamam arkadaşıymış olabilir gayet normal ama ne alaka yani biri eşinin yatak performansından dert yanıyor,öteki eşinin camış gibi yattığını iddia ediyor falan ne kadar seviyesiz çirkin muhabbetler.
Madem boşanmayı düşünmuyorsunuz bu krizi fırsata çevirip,ev işlerini bölüşeceğiniz bir liste yapıp verin eline. Evi mi süpürür?Yemek mi pişirir ona siz karar verin ama cidden yapın bunu.
Listeyi verirken de "oturup dedikodumu yapacak vaktin varsa,o vakti faydalı işlere kullanırsın diye düşündüm,madem memnun değilsin bir işin ucundan da sen tut,buyur bunlar sana düşenler,bende kendi üzerime düşenleri yapacağım"deyin geçin.
Oturup eşinin dedikodusunu yapacağına,enerjisini faydalı bir işe harcasın. Yakınacak derdi de kalmaz bu sayede.

Bunları iş arkadaşları ile paylaşan ailesine de arkanızdan neler anlatıyordur kim bilir.
Bunları bilip de affederseniz evinizde rahat edemezsiniz. Dedikoducu komşu teyze eve gelince nasıl bir iki saat hazır ol da bekliyorsak bişeye kulp bulup malzeme etmemesi için bu durumda öyle bu adamla bir ömür hazır ol da bekleyemezsiniz. Evinizde rahat etmek sizinde hakkınız. En ufak bi salmanızda yine aynı muhabbeti başka biri ile yapabilir. Ki konuşmalar cinsel hayatlara kadar geldiyse hiç masum değil.
Siz adam edersiniz başkası gelir alır maalesef. Aslında adam etmeye uğraşmamak lazım da işte yuva olunca hemen yıkılmıyor. Bence siz bu işin biraz peşine düşün. Çünkü aldatan erkeğin klasik muhabbeti eşim pis evde bişey yapmıyo benle ilgilenmiyor vs vs. Aldatan kadının da klasik bahanesi performansı iyi değil. Yani bilemedim allah yardımıcınız olsun.

Bence kadın kocasını anlatmış ya
Eşinle olsa böyle konuşmaz
Ama öyle de olsa yine iğrenç
O kadını var ya hayatını kaydırırım ya
Bu ne demek edepsiz
Kocana yazıyorum hemen görev gibi yapıyormuş senle benim kocama anlatıyor derim al yazdıkları bunlarda
Bu ona yeter yazmasanda o adama

Liste yapmak ve imzalatmak gibi zekice! fikirler öne süreceğine 45 dakika erken geliyormuş eve sizden,gitsin mutfağa tencere yemegi pişirsin yani bu nedir?
Sabah çıkıp akşam giriyorsunuz eve sizde eşiniz gibi,bir zahmet bir işin ucundan tutsun.
Ayrıca tamam arkadaşıymış olabilir gayet normal ama ne alaka yani biri eşinin yatak performansından dert yanıyor,öteki eşinin camış gibi yattığını iddia ediyor falan ne kadar seviyesiz çirkin muhabbetler.
Madem boşanmayı düşünmuyorsunuz bu krizi fırsata çevirip,ev işlerini bölüşeceğiniz bir liste yapıp verin eline. Evi mi süpürür?Yemek mi pişirir ona siz karar verin ama cidden yapın bunu.
Listeyi verirken de "oturup dedikodumu yapacak vaktin varsa,o vakti faydalı işlere kullanırsın diye düşündüm,madem memnun değilsin bir işin ucundan da sen tut,buyur bunlar sana düşenler,bende kendi üzerime düşenleri yapacağım"deyin geçin.
Oturup eşinin dedikodusunu yapacağına,enerjisini faydalı bir işe harcasın. Yakınacak derdi de kalmaz bu sayede.

Çok mantıklı bir süre hiç konuşmak istemiyorum kararımı vereyim ona göre değerlendireceğim teşekkür ederim

hatirladigim kadariyla esiniz alkolikti ve siz baya ugrasmistiniz.yazik degil mi size kim ne derse desin bu konusmalar normal degil.aralarinda bisey yoksa bile ki var her an olabilir.yerinizde olsam bu koca kisisine tekmeyi basar cikarirdim hayatimdan.siz onun icin ugrasin onun akli nerde.birakin ne halt yiyorsa yesin

Bir de ekleyeyim regl tarihini söylediği bir konuşma olması da çocuk için uğraştıklarını aralarında konuştuklarını düşündürdü bana

Yine de normal değil gitsin kız arkadaşı ile konuşsun vallahi. Eşim en büyük suçlusu ama o yüzü vererek. Dedim eşime madem o kocasından sen benden memnun değilsiniz boşayın bizi siz evlenin dedim

Back