Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Bu arada sen hiç kocanı uykdan uyanıp zorla seviştirdin mi..nereden biliyor görev gibi olduğunu??
Bu ş****z senle yaşadığı birlikteliği bile zoraki görüyor sa demek!!
Kanla canla tüm performansını göstermek istedği veya gösterdiği biri olmasın????

Asla öyle birşey olmadı. Ama dediğiniz çok doğru di mi, evet, görev gibi oluyor nasıl diyebiliyor. Gerçekten yazıklar olsun. Heryerden engelledim bana yazsın bile istemiyorum

Evet ben bizi de konuştuğunu düşündüğümü söyledim. Hayır asla diyor. Bizim de zaten çok düzenli bir cinsel hayatımız yok. AA şimdi geldi aklıma eşim ilaç içiyordu ya antidepresan alkol için. Bir gün şu şekilde yazışmalarını görmüştüm eşim ilaç yan etkilerini yazmış en son maddede de ilaç cinsel istekliliği azaltıyor yazmış. Buna dedim ben bu ne demek oluyor o bilimsel bir yan etki diyor ya neden paylaşıyorsun bana özel birşey değil ilacın yan etkisi bilimsel diyor olabilir ama neden yani insan bunu iş arkadaşı ile neden paylaşır
Alkol, depresyon, cinselliğin kötü olması vs nin sebebi; bu kadına duyduğu platonik/karşılıksız ilgi olmasın. Kadın buna karşılık verince tüm dertleri bitti belki de.

Bu kadar çirkinliğin üzerine,
karşılıklı nasıl kritik yapabildiğinizi anlayamadım.
Öyle yazmışsın, böyle yazmışsın,
kocasına göndereceğim,
sakın gönderme, kadın hamile vs.
Oturup nasıl konuşuyorsunuz bunları?

Eşiniz haysiyetsiz bir adam,
kusura bakmayın ama sizin de tavırlarınız tuhaf.

Bu kesinlikle normal değil.

Malesef eşiniz sınırları bilmiyor. Kafası da iyi değil gibi. Yani psikolojisi.

Seni önceki konularından Hatırlıyorum. Bu adamla evli kalırsan sadece üzülürsün. Belki çok çok ilerde düzelir ama o zamana kadar da sen Çoktan yıpranmış olursun.

Ayrıl Ayrılma diyemem karar senin ama böyle Kişilerin de seni üzmesine izin verme.

Bu sadece sizi gömmek değil, ilişki içün birbirlerini hazırlıyorlar. Mutsuz evlilikleri nedeniyle, birbirlerinde mutluluğu bulacaklardı. Eşinizin zaten abartarak, olmayan şeyi varmış gibi yazması bu yüzden. Bekara boşanmak kolay derler, bu benim başıma gelmedi. Ancak ben boşanırdım. Ailesine de rezil ederdim. Kadınla işim olmazdı. Hamileymiş, çocuğa bir şey olur, hem hukuki hem vicdani sonuçları ortaya çıkabilir.
Yorumlardan okuduğum kadarıyla, beterlerini yaşamışsınız. Israrla devam etmişsiniz. Ne yaşarsanız yaşayın hepsi sizin seçiminiz olacak. Kimse de üzülmez size, belliydi kendi etti kendi buldu derler.

Camları , koltukları ve halıları silmem haftada 1 evi süpürür siler toz alırım. Çok yoğun çalışıyorum ondan daha koşturmalı hareketli ve yoğun çalışma saatlerim var. Her gün benden 45 dakika önde evde olur. Ama konu bu da değil yapmasam bile böyle konuşulur mu terbiyesizler

Canınızı yakmak istemiyorum, ancak bunları konuşma nedenleri birbirlerine kur yapmak

Amaç " ben de mutsuzum " imajı çizmek.

Nasıl hal olur böyle bir durum bilemedim, güveni yerle bir yapmış.

Ben burda yazdığımız her sseyden sorumlu olduğumuzu düşünüyorum.Allah katında da.Bir insana boşan demek gerçekten çok zor.Konu sahibine o kadar üzülüyorum ki.Ama bu adamdan adam olmaz.Sen nasıl bir başka kadınla bu muhabbete giriyorsun.Oncesinde ne gibi şeyler yaşadın da bunları konuşabiliyorsun.Agzina tükürmek lazım iyice bu adamın da,en az kendisi kadar karaktersiz olan iş arkadasi kadının da

Bu kadar çirkinliğin üzerine,
karşılıklı nasıl kritik yapabildiğinizi anlayamadım.
Öyle yazmışsın, böyle yazmışsın,
kocasına göndereceğim,
sakın gönderme, kadın hamile vs.
Oturup nasıl konuşuyorsunuz bunları?

Eşiniz haysiyetsiz bir adam,
kusura bakmayın ama sizin de tavırlarınız tuhaf.

Uyuyordu okuyunca gece 12.30 da uyandırdım hepsini saydım saydım sonra daha yüzüne bakmadım yatak odasından çıkardım kapıyı kitledim sabahta kendi kendine konuştu.

Sakin olun bence Önce eşinizden emin olmak niyetini iyice anlamak gerekir diye düşünüyorum.Karşılıklı konuşmalısınız. Ama öncelikle herkese açmadan bu konuyu güvendiğiniz birine bir aile büyüğüne anlatabilisiniz ilk etapta.Bazen insan kendisi olayı kafasında çok büyütebiliyor bazende asıl meseleyi göremiyor kaçırıyoruz.Kendinizi yıpratmayın tansiyonunuz da varsa

Son düzenleme:
Alkol, depresyon, cinselliğin kötü olması vs nin sebebi; bu kadına duyduğu platonik/karşılıksız ilgi olmasın. Kadın buna karşılık verince tüm dertleri bitti belki de.

Hiç bilmiyorum inanın. Şuan düşünemiyorum da. Sadece onunla konuşmak bile istemiyorum

Görev gibi oluyor derken sizden bahsetmiyor o zaman.Konuşmanın biranda iş konuşmasından çıkıp oraya gelmesi sizi düşündürmedi mi? Çok samimi konuşmalar bunlar ve ben iki insanın sadece özel hayatlarını paylaşması diyemem bu olaya.. işin içinde iş var

Bunu nasıl anlayabilirim.

Daha birde bosanmayi dusunuyormusun
Ben olsam bir dakika dayanamam bu mesajlari gordukdenn sonra
Hic masum is arkadasi konusmasi degil bunlar
Yarin oburgun aralarinda birseyde olur benden soylemesi
Birbirlerine yatak odasini bile anlatiyorlarsa diycek baska bisey bulamiyorum
Bir dakika durmazdim o adamin yaninda

Kızlar Merhaba,

Eşimle alkol konusunda sorunlarımız vardı, düzeldiğini düşünüp mutlu olurken, dün eve iş bilgisayarını getirmiş sürekli getirir. Çalışacaktı bir program ile çalışması gerekiyordu açılmıyor dedi gayet güzel oturdum yanına yardım etmeye çalıştım sonra ben biraz uyuyayım dedi yatak odasına gitti ben de açmaya çalıştım sonradan altta yazışmalar gördüm okudum. Kadın evli tanıyorum seviyordum da ama konuşmalar çok iğrenç. Eşimi uyandırdım afedersiniz ağzına ettim yatak odasından attım kapıyı kitledim uyudum düşünene kadar konuşmayı düşünmüyorum. Sizden fikir bekliyorum ben mi abartıyorum siz olsaydınız ne yapardınız?

Kadın: gece hiç hoş olmadı yaaaaa uykudan uyanıp olması

Eşim: dimi, evet , görevmiş gibi oluyor.

Kadın: gıcıktım ben gece biraz. Sevmedim. Aynen bu sefer görev gibi oldu. Zorunlu gibi hissettim.

Eşim: ünlü ustat haydar dümenin dediği gibi akışına bırakmak lazım.

Kadın kocası ile sex hayatının performansını eşimle paylaşması eşimin de böyle saçma salak yorumlar yapması normal mi? Benim midem o kadar geniş değil. Dahası da var. Hepsinin resmini çektim mailime de yedekledim.

Eşim: x(adımı yazmış) hiçbirşey yapmıyor evde. Yine (bu dikkatimi çekti daha önce de gömdü demekki) yemek yapmıyor, hiçbirşey hazırlamıyor. Camış gibi yatıyor. (Terbiyesiz adama bak camış demiş bana) ben öğrenci gibi liste yapacam ona artık. Gücüm vallahi yetmiyor. Çok yoruluyorum. 15 günde bir kadın temizliğe geliyor diye hiçbirşey silmiyor, süpürmüyor.

Kadın: seni o kadar iyi anlıyorum ki Y de (kocasının ismini yazmış) hiçbirşey yapmıyor

Eşim: liste hazırlayacam excelde çıktı alıp imza attıracam

Kadın: hahhahahhaha çok faydalı olur

Eşim: işine geliyor çünkü. O varya o. Tencere yemeğini özledim. Burada yediğimiz yemekler güzel gelmeye başladı.

Kızlar yazıklar olsun bu adama. 15 günde bir değil ayda 1 geliyor Kadın. Ayrıca her hafta sonu temizlik yaparım hafta içi yapmam, yapamam akşam 7 de evde oluyorum zaten sabah 7 de çıkıp. O da en iyi ihtimal mesai kaldığım, seyahate çıktığım oluyor. Yemek sayfam var instagramda yemeksiz evi bırakmam. Yemek yapmadığım için mi acaba 15 kilo aldı evlendiğimizden beri. Ayrıca o ara salata ile beslenmeye karar vermiştik Mayıs ayında konuşmuşlar.

O kadar kırıldım ki. Eşim bana neler yaşattı ben bir kez olsun burası dışında detaylı kimseye anlatmadım.

Bana diyor ki onlar da birşey yok öylesine yazdım özür dilerim daha iş dışında konuşmam. Hayır dedim bu böyle olmaz bu yazışmaları ben kocasına da göndereceğim. Sakın yollama diyor dedim hani birşey yok bu konuşmalarınızda neden panik yapıyorsun. Kocası performansından şikayetçi olduğunu bilmesi lazım dedim. Madem o kocasından sen benden şikayetçisin boşayın bizi evlenin dedim.

Çok sinirlendi eşim önce özür diledi alttan aldı baktı ben alttan almıyorum, bu sefer beni iş arkadaşı ile arasını bozmakla suçladı. Napim işi mi bırakım dedi yorum yapmadım. Çekti gitti kapılara vurarak. Çok uzatmışım iyi niyetli yazışmalarmış. Kadın hamile şimdi yazıkmış yollamamalıymışım

Yollayacağımdan değil zaten ama gerçekten çok sinirli ve kırgınım

Uzun bir süre yüzüne bakmak istemiyorum. Aslında boşanmalı mıyım diye düşünüyorum ama alkolü bile yendik, kafam çok karışık.
yollayın bence
karısının ne mal olduğunu bilsin adamcağız
şerefsizlere bak sen

Ben de kimsenin günahını almak istemem ama bana da ikisi kendileri için konuşuyor gibi geldi. Yazışmanın başı yok mevzu ikisinin de bilmediği bir mevzu olsa dün gece hiç hoş olmadı yaaa uykudan uyanıp olması dese biri bana ne demek istiyor bu derim dimi görev gibi oluyor demem. Bunlar yapmışlar bir de kritiğini yapmışlar gibi üstüne. Senin kocana dememiş gece gece benimki beni uyandırdı filan. Ne bileyim sizin mevzu iğrenç muhabbetten de fazlası olabilir. O tarihte nerdeydiniz ya da eşin o gece evde değilmiydi. İyice araştırın.

Back